evet çoktan attım,sağ üst köşeye bak,sayfayı biraz üste al,orada kırmızı harflerle bildirimleriniz yazar,orayı tıklayarak ulaşabilirsin.
arkadaşlar mesajı alanlardan biriniz de gönderseniz olur sarafem arkadaşım yoruldu şimdiden herskese teşekkürler rabbim dualarımızı kabul etsin.
cnm bana gonderdı bende sana yolladım geldımı bı bak lutfen geldıyse yaz buraya geldı dıye
cemre arkadaşım teşekkürler geldi okudum Allah razı olsun.
Banada banada banada lütfeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
cnm sızınde mı bebek olmuyo sorun nedır acaba
evet bizde bebek istiyoruz evlendiğimizden beri. bu haftasonu yine ikimizde dr.a gittik. eşimin sperm biraz düşük çıkıyodu bu sefer tahlili çok güzel çıktı benimde prolaktin hormonum yüksekti 3 aydır ilaç kullanıyordum çok şükür o da normale dönmüş yani ikimizdede çok şükür bişey çıkmadı ama niye olmuyo bilmiyorum Yaradanın istemesi lazım bizim istememizle olmuyo. duamız eksik olabilir. her işe besmeleyle başlamak lazım. senin de bebek olmadı hiç?
geldımı
ayrıca bunu gonderen arkadas sağolsun o yok dıye ben kopyaladım ısteyene sakın benı yanlıs anlamasın umarım
hayır tabikide yanlış anlamam,bana yardımcı olmuş olursun,teşekkürler canım.
arkadaşlar çatlatma iğnesini dr. ne zaman yazıyo ben cumartesi 3. günümdü kontrole gittim klomen yazdı yinebitince bir gün bekle gel dedi yani yine cumartesi gideceğim. acaba yazmayımı unuttu çünkü bu ay çatlatma iğnesi deneyeceğiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?