Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

Bende Bendeeeeeeee bende istiyorum yaa lütfen
eğer imkanın ve süren varsa banada gönderebilir misin sanada çok dua ederim

arkadaşlar mesajı alanlardan biriniz de gönderseniz olur sarafem arkadaşım yoruldu şimdiden herskese teşekkürler rabbim dualarımızı kabul etsin.

cnm bana gonderdı bende sana yolladım geldımı bı bak lutfen geldıyse yaz buraya geldı dıye

Banada banada banada lütfeeeeeennnnnnnnnnnnnnn

cnm sızınde mı bebek olmuyo sorun nedır acaba

evet bizde bebek istiyoruz evlendiğimizden beri. bu haftasonu yine ikimizde dr.a gittik. eşimin sperm biraz düşük çıkıyodu bu sefer tahlili çok güzel çıktı benimde prolaktin hormonum yüksekti 3 aydır ilaç kullanıyordum çok şükür o da normale dönmüş yani ikimizdede çok şükür bişey çıkmadı ama niye olmuyo bilmiyorum Yaradanın istemesi lazım bizim istememizle olmuyo. duamız eksik olabilir. her işe besmeleyle başlamak lazım. senin de bebek olmadı hiç?

arkadaşlar çatlatma iğnesini dr. ne zaman yazıyo ben cumartesi 3. günümdü kontrole gittim klomen yazdı yinebitince bir gün bekle gel dedi yani yine cumartesi gideceğim. acaba yazmayımı unuttu çünkü bu ay çatlatma iğnesi deneyeceğiz dedi

ben 5 bucuk senelık evlıyım benım esım 2 kere amelıyat oldu speerm 0
yanı azo spermlı esım yaradandan umıt kesılmez ınşllh hepımız bebek sahıb ı oluruz

şimdi sen gidince yumurtana bakacak yeterince büyüdüyse iğne yazacak ve yaptıracağın zamanı sana söyleyecek.

kızlarrr mrbbbb ..rica etsem banada gönderebilirmisiniz duayıı..çok amaaaa çookkkkk ihtiyacımm var inanın.

şimdi kimler almadı bilemedim,alamayan bana mesaj atsın oradan bakayım olurmu,hani birbirinden alanlarda oluyor o yüzden bende tekrar mesaj atmayayım.

yapılması braz zor yha
esmın geldıgı vakıt bellı olmuor
gec vakıtte okusa olmaz
gece kaldırıp ona bunu okutmakta zor
tek basımamı yapsam dıye dusundum
onemlı olan nıyet cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…