Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

canım Allah razı olsun. bana özelden yazabilirmisin merak ettim hangi dua acaba....yazarsan sevinirim

arkadaşımım söylediğine göre bu duayı yapıpta netice almayan yokmuş,Allah bilir tabiki ama imanla ve inançla yaparsanız olur,inşallah yapan arkadaşlarımdan müjdeli haberler alırım.

bence en önemlisi inanmak gerçekten kalp ile ınanılırsa olmayacak diye bişey yok.yeterki Allah-u tealaya samimiyetle yaklaşmak.

banada atabilirmisiniz lütfen rabbim hepimizin yardımcısı olsun .........herkese sevgiler........

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Merhaba banada atarmısın duayı

Son düzenleme:
Allah razı olsun cnm inşlh Rabbim yaptıklarımızın hürmetine duamızı kabul eder. yaptıklarımızı vesile kılr....

bana atarmısın cnm özelden merak ettim belki biz yaparız bekliyorum merakla....teşekküğrler

arkadaşım bana verebilirmisin rica etsem...

Back
X