- 11 Nisan 2009
- 1.346
- 25
- 158
- 46
banada yollarmısınız lütfeentabıkı
yoluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada yollarmısınız lütfeentabıkı
yoluyorum
canım mesaj ayarlarına bir bak istersen mesaj alamıyorsun,düzeltince mesaj at sana duayı yollarım.
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
banada yollarmısınız lütfeen
canım benden de istemişsin ama mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum![]()
Canım ya sana zahmet olucak ama ne olur bana da at bu duayı bende yeniden başladım tedaviye allahım isteyen herkeslere hayırlı evlatlar nasip etsinArkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Canım ya sana zahmet olucak ama ne olur bana da at bu duayı bende yeniden başladım tedaviye allahım isteyen herkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin
canım mesaj ayarlarına bir bak istersen mesaj alamıyorsun,düzeltince mesaj at sana duayı yollarım.