Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzüldüm valla.ama Allah büyük mutlaka genetik falan bi problemi vardır sorunlu olan cenınler düşükle sonuçlanıyor.Buda güzel bişe kendiliğinden hamile kalmışsın çok güzel üzülme demekki oluyo.İnşallah tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşursun bize doktorlar direk mikroenjeksiyon dediler normal yolla olmazmış..Allah çok büyük ..Bu arada ben 84 doğumluyum 28 diyolar ama bence 27 yaşındayım.saaat 2 de sistemimim nete kapanıyor yarın müsait olursan konuşuruz
selam geriye yönelik okuyamadım.. o duadan ben de isterim özelime mail.. yayınladığınız yoksa bu listemi.. anlayamadım helpmee![]()
Safarem Allah razi olsuunn
111 her birimiz mi okuyacagiz yoksa toplamda mi?
edanurlu 10 dk beklersen hemen yollayacağım canım.
cnm duayı banada gönderebilir misin teşekkür ederim
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Kızlar yazdıklarınızın hepsini aglayarak okudum benim durumumda aynı 23 yaşındayım 2 senelik evliyim evliligimin ilk 9 ayı ilişkiye giremedim dedim bebek bu yüzden olmuyo neyse daha sonra herşey yoluna girdi ama 1 sene daha bekledik olur diye olmadı doktora gittim bende hiçbir sorun yok en sonunda eşim gittim siperm sayısı az çıktı morfoloji yok ileri hareket yok beynimden vuruldum sanki doktor eşinde 3 derece tek taraflı varikosel var dedi ameliyat olacak doktor 6 ay süre içerisinde gebelik oluşur dedi benim ümidim yok siperm var çünkü dedi enson aşılama düşünürüz dedi.benim içim yanıyo kızlar herkez bebek soruyo artık kapıya bile çıkamıyorum
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.