Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

tmm cnm ben de 86liyim 25 yasindayim mayista 26 olcam :))

28 olsan bile cok genci bir yas ki onemli olan yumurtalik yasin o iyiyse isterse yasin 35 olsun bunu sorun etme kendine
insallah nasibimizde varsa er ya da gec olur ..

Canım çok üzüldüm valla.ama Allah büyük mutlaka genetik falan bi problemi vardır sorunlu olan cenınler düşükle sonuçlanıyor.Buda güzel bişe kendiliğinden hamile kalmışsın çok güzel üzülme demekki oluyo.İnşallah tekrar hamile kalıp bebeğine kavuşursun bize doktorlar direk mikroenjeksiyon dediler normal yolla olmazmış..Allah çok büyük ..Bu arada ben 84 doğumluyum 28 diyolar ama bence 27 yaşındayım.saaat 2 de sistemimim nete kapanıyor yarın müsait olursan konuşuruz

yaprakcım yüreğine sağlık canım çok güzel dualarr hemen başlıyoumm çookkk teşekkürrr ederimm.benim gibii bir çok insan faydalanacak umaımmm en kısaa zamanda rabbim kabul ederr.

selam geriye yönelik okuyamadım.. o duadan ben de isterim özelime mail.. yayınladığınız yoksa bu listemi.. anlayamadım helpmee:17:

canım senin mesaj ayarlarını yapman lazım,mesaj alamıyorsun,bu yüzden sana gönderemedim,ayarları yapınca yaz bana

bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:
bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:
bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:bende istiyorum :26:
bende istiyorum :26:

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

canım bana da gönderir misin özelden.çok teşekkür ederim şimdiden.

Kızlar yazdıklarınızın hepsini aglayarak okudum benim durumumda aynı 23 yaşındayım 2 senelik evliyim evliligimin ilk 9 ayı ilişkiye giremedim dedim bebek bu yüzden olmuyo neyse daha sonra herşey yoluna girdi ama 1 sene daha bekledik olur diye olmadı doktora gittim bende hiçbir sorun yok en sonunda eşim gittim siperm sayısı az çıktı morfoloji yok ileri hareket yok beynimden vuruldum sanki doktor eşinde 3 derece tek taraflı varikosel var dedi ameliyat olacak doktor 6 ay süre içerisinde gebelik oluşur dedi benim ümidim yok siperm var çünkü dedi enson aşılama düşünürüz dedi.benim içim yanıyo kızlar herkez bebek soruyo artık kapıya bile çıkamıyorum

canım gerçekten zor bir süreç ama sabırlı olmak gerekiyor.benim de eşim varikosel ameliyatı oldu,kaç kere aşılama yaptırdık tutmadı.evliliğimizde neredeyse 4. yıla girecez hala yok.yakın zamanda ben de tanısal amaçlı laparoskopi yaptırdım.meğer sorun bendeymiş ve tüp bebek yaptıracaz.ilk başlarda kimseye bişey diyemiyordm,biz düşünmüyorz diyordm.şimdi soran olduğu zaman kısmet inşallah diyorum.çevremdeki herkes,arkadaşlarım,komşularım çocuklu.çok üzülüyorum ama kimseye belli etmiyorum.sık sık da görüşüyoruz.çok uzattım.lütfen sen de hayata küsme.aynı durumu yaşayan bir sürü kardeşimiz var.her birimiz hepimiz için dua edelim

Banada gönderebilir misiniz 5.yılım hala bekliyoruz umarım vesile olurda yavrum gelirr annesine:50:

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

Canım bende istiyorum o duayı ama burayada koyabilirsin böylece isteyen herkes bu dua okuyabilir

canım çok sağol mesajın özelden geldi ben özelden yazamadığım için burdan cevap vereyim dedim güzel gelişmeler olunca seni bilgilendiricem inş. tekrar teşekkür ederim.

Back
X