Çocuk istismarı. Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi lütfen?

Bir de abim çalışıyor. İzin alamazsa ben gidip şikayetçi olabilir miyim? Çocuk benim değil ama ortada bir suç var ve en kısa zamanda ben gidebilirim.
Olursun. Resen arastiriliyor zaten bu suçlar. Kamu davası yani. Buradan herhangi biri de bu suçu ihbar edebilir.
Savcılığa bildirin. İddaname siber suç olarak değil çocuğun cinsel istismarı olarak degerlendirilir. Ancak sonuç çıkacağını şu anlamda sanmıyorum abiniz benim demiş. Yani suç teşebbüs asamasinda kalmış. Çocuk istismarı suçunun mağduru ancak çocuk olabilir. Burada henüz mağdur yok. Ekran görüntüsünü buradan kaldırın.
Sahisin hesabıni silmesi veya dondurmasi bir şey ifade etmez bundan korkmayın. Dedigim gibi olayı burada çok yüzeysel anlatmissin haklı olarak. Diğer sayfaları henüz okuyamadim ayrıntı verdin mi bilmiyorum. Çocuğa karşı cinsel suçlarda diğer suçlardan farklı olarak teşebbüs aşaması da ceza alabiliyor. ( her zaman değil) savcılığa dilekçe vermenizde yarar var.

Elinizdeki mesajlar fotograflar duruyorsa direk savcılığa gidin...

durduğunuz hata.ben olsam heryere yayarım.butun sayfalara . çocuğa hallenen lanet pislik akrabalarındakı çocuklarada hallenir.daha yakınındakı lerede.dayı amca bılıyorlar ama bu pisliğinden aklından neler geçiyor ne iğrenç düşüncesi bile korkunç.

Dün 183 ü aramıştım. Btk nın siber suçların çocuk istismarı ayrı birimi varmış. Abimi aradım praya gönderip fotoğrafları ordan şikayetçi olunacak ilk ki çacucak bulunsun. Bununla birlikte karakoldan da şikayetçi olacak. Böyle anlattılar. Sanırım siber suçlar kişiyi daha çabuk bulacak. Sahte hesap olabilir, başkasınım adını kullanmış olabilir. Siber suçlar bunu tespit edecek ilk sanırım.

Pislik herif. Kesinlikle şikayet edin, konuşmaları silmeyin. Hatta sanırım facede verileri indirme olayı var ona bir bakın mesajlar iniyor mu diye. Eğer iniyorsa indirin, ekran görüntüleri alın profilinin ekran görüntüsü ve linkini alın ve başvurun. Kapatsa dahi profilini facede ki mesajları silinmeyecek ordan bulabilirler. Ve şunu söyleyeyim tanıdığımı başına bir durum gelmişti sosyal medyada, bir polis tanıdığa sormuştum bulabiliyorlarmış yani konunun şikayetinizi üstüne gidin kesinlikle, bırakmayın peşini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…