Çocuk istismarı. Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi lütfen?

Bütün bunları konuşurken, lütfen kimseyi zan altında bırakmayın. Herkes metrobüs, otobüs biniyor herhalde, vicdanla hareket edelim. Sağduyu sadece.

Hemen telefon dökümleri ile beraber savcılığa suç duyurusunda bulunun. Tabiki sizi ciddiye alırlar. Savcılıkta her başvuru için bir dosya açılır. Ayrıca bazı arkadaşlar yazanın abisi olduğunu söylemesin demiş bu kesinlikle yanlış bir hareket bu dosyalarda böyle bir şey denildiğinde çocuğun pedegog ve avukat eşliğinde ifadesi alınır yani yalan olduğu ortaya çıkar kesinlikle böyle birşey yapmayın.

Gecmıs olsun, nerden olmus bu konusma. Benimde ogluma yeni telefon aldık 9.5 yasında
Telefon alınsa dert alınmasa dert. Allah yardımcımız olsun. Telefondansa akıllı saat tercihim benim. Ufaklıklar doğruyu yanlışı iyice ayrıt edene ve gücüm yetene kadar bastırmayı düşünüyorum, inatla telefon vermek istemiyorum ilerde..

Geberseler keşke, bitseler. Ne çok üremiş bu şerefsizler. İnşallah cezasız kalmaz.Bir sabah tertemiz bir dünyaya açsak ya gözlerimizi. Çocuklardan,kadınlardan, hayvanlardan yana huzurla yaşasak keşke.

Offf inanın gece gece sinirim zıpladı bı bitmedi bu şerefsizler ya herkes ayağa kalkiyo tepki veriyo yok yine anlamiyolar. Çocukları seciyolar ki anlatamaz hakkını savunamz hatta anlamaz diye.. pis igrenccc yaratık serefsizz

Donanımlı telefon olmamalı.

Ve mail adresi açıldığında 18 yaş altı mail adresi alınmalı ve ebeveyn koruması isaretlenmeli.

Böylece ne yuklerse yüklesin haberiniz oluyor, uzaktan kilitleme ve silme yetkisi oluyor.

Ve yine yazmak istiyorum , evde küçük çocukları olanlar lütfen ebeveyn korumalı internet sahibi olsunlar. Tek telefonla bu şifre alınıyor.

Selam arkadaşlar ben yeni bir üyeyim buraya kaydolma sebebim sağlık sorunum beki biri bana yardım eder diye düşündüm çare arıyorum nolur bir çarebir buçuk yıldır kıl kurdu sorunum var hayatım yaşam kalitem tamamen bitmiş durumda yani bana göre artık bir çıkmaz diye düşünüyorum çok ilaçlar kullandım doktorlarda gittim am yok bitmedi çoğaldı diye bilirim ben artık baş edemiyorum gecem nezaman gündüzüm nezaman bende bilmiyorum insanlarla diyaloğum bitti hayatımda çamaşır banyo ve ütü var birde uykusuz geceler sabaha kadar koltukta oturuyorum asla uyumuyorum nekadar daha dayanırım bilmiyorum böyle devam ederse ben canıma kıyacam nolur biri bana yardım etsin belki budurumu yaşayıp kurtulan vardır .

bu konuşma face de mi geçmiş?

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.Daha da acısı, sırf bu yüzden evhamlanmak, gelecek te çocuklarımızı neyin beklediğini kestirememek, daha da korumacı davranmak gibi girişimlerde bulunduğumu söylesem bana tedavi ol, çocuklarına bu kadar düşkün olma derler. Bu kadar pislikle nasıl başedilebilir düşüncesine düşüp, yine tedavi olması gereken taraf benim gibi hassas insanlar, hiç adil değil hem de hiç.

Kesinlikle haklısınız. En üst düzey koruma gerekiyor bence. Açılan yaralar kapanmıyor sonra... Valla anne olursam ben de böyle bir anne olurum herhalde. Korumak gerekiyor. Ancak benim bir yanım da bu durumlar engellenmediği, caydırıcı cezalar verilmediği için çok kızgın.

Ve bazı uygulamalara cocuk gıremıyorum, telefonuna bıle ındıreıyor. Bır sey ındırecegı zaman yıne benden onay alması gerekıyor , benım telefonuma bıldırım gelıyor. Ve hangı uygulamada ne kadar sure kalmıs hepsını gosterıyor programlık

[/QUOTE]

[/QUOTE]

Çocuklara düşkünlük olacak tabi. Düşkün olacağız ki koruyabilelim onları.

Buluttan nem kapmalı anne babalar ki böyle bir zamanla mücadele edebilelim.

Tebrik ederim gerçekten.

Evinde tablet telefonla dolaşan çocuklar olduğu halde bırakın korumalı mail adresini daha interneti şifreli değil çoğu evin.

Bu beni çok şaşırtıyor, üzülüyorum.

siz savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız, olayın soruşturmasıyla siber suçlar ilgilencek. ama önce savcılığa gidin şikayet dilekçeniz ve ekran görüntülerinin çıktılarıyla

Gerçekten ben size de inanamıyorum ya. Böyle bişey olsa şuraya konu açmak bi kenarda dursın koşa koşa ilk iş şikayette bulunmuştum. Gidin şikayette bulunun sonra konuya devam edelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…