• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istiyorum ama eşim…

Yeni bir başkasını neden bulamayayim😅 sadece hep kötü deneyimler yaşayan insanlar dolu, evliliklerin hepsi birbirinden beter gibi duruyor .. erkeklerin geneli sanki şrefsiz ve iyisini denk getirmek kolay olmayabilir, hani iyi olmasa bile kötüsü çok sanki maalesef 🙈
Katılıyorum valla.teselli edemeyeceğim.tanışmak zor, düzenli ilişki yaşayacak kisi bulmak daha da zor.eskiden koca bulmak mesele değil, iyisini bulmak mesele derlerdi, şimdi hem koca bulmak çok zor hem de iyisini bulmak mucize gibi.adam sana yaziyor hadi görüşelim diyor.2 saat çay çorba eve bırakırken seks isteği.o gün olmazsa da kayıplarda.bitti gitti.

Dostlar herkese merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. İlk sene hiç istemiyordum ama son 4-5 aydır çocuk istiyorum. Eşim de ilk başlarda istemiyordu ama sonra o da ister diye düşünmüştüm. 3-4 kez konuyu açtığımda maddi olarak hazır hissetmediğini, hazır hissettiğinde konuşacağımızı söyledi. Ev kredimi dışında bir borcumuz yok çok şükür. İkimiz de çalışıyoruz. Arabamız yok bunu çok kafasına takıyor ama bunu alma gücümüz de yok şuan. Çok bunaldım ve bu duyguya engel olamıyorum. Bir de son zamanlarda gören herkes hamile misin, yüzüne hamilelik güzelliği gelmiş diyor bu beni daha da yaralıyor. Eşimle tekrar bu konuyu konuşmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Yaşiniz cok degilse bence endişelenmeyin belliki araba alma konusu eṣinize daha agir basiyo şu an erkeklerin araba aşki var maalesef🙄
Arabayi alip yine fikrini degişmezse o zaman bilemiyorum çocuk istemeyen bir adamdan çocuk yapip sonra tek başina kalmayin yada ilgisizliginden dert yanarsiniz.

Dostlar herkese merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. İlk sene hiç istemiyordum ama son 4-5 aydır çocuk istiyorum. Eşim de ilk başlarda istemiyordu ama sonra o da ister diye düşünmüştüm. 3-4 kez konuyu açtığımda maddi olarak hazır hissetmediğini, hazır hissettiğinde konuşacağımızı söyledi. Ev kredimi dışında bir borcumuz yok çok şükür. İkimiz de çalışıyoruz. Arabamız yok bunu çok kafasına takıyor ama bunu alma gücümüz de yok şuan. Çok bunaldım ve bu duyguya engel olamıyorum. Bir de son zamanlarda gören herkes hamile misin, yüzüne hamilelik güzelliği gelmiş diyor bu beni daha da yaralıyor. Eşimle tekrar bu konuyu konuşmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

Siz istiyorsunuz o istemiyor onun ki de gayet anlaşılır bir duygu size destek versek ona da vermemiz gerekiyor. Malesef uzlaşmak durumundasınız zorla çocuk sahibi yaptırırsanız sizden bile soğuyabilir. Bunaltmamak da fayda var enazından hangi süre de çocuk düşündüğünü sorun. Uzlaşmak istediğinizi söyleyin. Hatta çift terapisi bile alabilirsiniz.
Arabayı bahane etmemeli kuzenim 2 çocuk sonrası yine de alabildiler.

Siz istiyorsunuz o istemiyor onun ki de gayet anlaşılır bir duygu size destek versek ona da vermemiz gerekiyor. Malesef uzlaşmak durumundasınız zorla çocuk sahibi yaptırırsanız sizden bile soğuyabilir. Bunaltmamak da fayda var enazından hangi süre de çocuk düşündüğünü sorun. Uzlaşmak istediğinizi söyleyin. Hatta çift terapisi bile alabilirsiniz.
Arabayı bahane etmemeli kuzenim 2 çocuk sonrası yine de alabildiler.
Bu şekilde hiç yaklaşmadım, deneyebilirim. Çok teşekkürler

Ben 28, eşim 33 yaşında. Evet doğru ama böyle bir şeyi tek taraflı istemek üzüyor zaten

Esiniz maddi acidan tedirgin, bu istemedigi anlamina gelmiyor. Cocugun masraflari cok. Aslinda önce hazirlanip baba olmak istemesi iyi bir baba adayi oldugunu gösterir. Kimisi hic düsünmeden cocuk dogruyor.

konuyu konuşmadan çocuğu nasıl yapacaksınız?
açıkça ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum sen ne zaman istiyorsun? ya da istiyor musun? istemiyorsan neden istemiyorsun? bu hissiyatının ne zaman değişeceğini ya da ne olduğunda çocuk isteyeceğini düşünüyorsun? gibi sorular sordunuz mu?

konuyu konuşmadan çocuğu nasıl yapacaksınız?
açıkça ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum sen ne zaman istiyorsun? ya da istiyor musun? istemiyorsan neden istemiyorsun? bu hissiyatının ne zaman değişeceğini ya da ne olduğunda çocuk isteyeceğini düşünüyorsun? gibi sorular sordunuz mu?
Dediğim gibi 3-4 kez konuştuk. Zamanını bilmediğini, maddi olarak hazır hissetmediğini söylüyor. Bir kere daha bunu konuşmaktan çekiniyorum çünkü zaten hazır hissetse söylerdi

Dediğim gibi 3-4 kez konuştuk. Zamanını bilmediğini, maddi olarak hazır hissetmediğini söylüyor. Bir kere daha bunu konuşmaktan çekiniyorum çünkü zaten hazır hissetse söylerdi

yani açıkça söylediyse üstüne gitmeyin derim
ben evlendikten 6.5 sene sonra çocuğa kendimi hazır hissettim.
ondan önceki zamanlarda eşimin ima etmesi bile sinirlerimi zıplatıyordu, kendimi ondan uzaklaşmak isterken buluyordum.
sonra ben kendimi hazır hissedince kendi ağzımla söyledim eşimin istemesine fırsat kalmadan.
o yüzden madem hazır değilim diyor, değildir. beklemekten başka çare yok

Tabii ki tek başıma karar veremem ama ben bu kadar duygusal olarak hazırken onu beklemek bana kötü hissettiriyor. Onun da haksız olduğunu düşünmüyorum ama işte tarif edemiyorum maalesef o hissi
Akışta nasıl kalınır o yöntemi öğrenin acilen
Yoksa kafayı sıyırırsınız

Erkekler biz kadınlar gibi bakmıyorlar olaya. Ben şans eseri kadın hastalıklarına muayne olurken 'ilac tedavisi ile hamile kalabileceğimi' öğrendiğimde eşime 'korunmayı bıraksakta, düşünsek mi acaba artık' dediğimde 'şuan çocuk düşünmüyoruz, düşündüğümüz zaman bakarız' demişti 😂 çok üzülmüştüm aslında. Ama sebepler aynıydı, maddiyat. O sebeple bizim için biraz zamanı vardı, sonradan hak verdim kendisine. Yaşınız çok ileri değil ise beklemekte fayda var bence de

Kadın neyden bahsediyor insanlar neyden bahsediyor ne negatif insanlar var ya... Cocuk istemeyip olunca da deli gibi mutlu olan erkekler de var. İç karartıcı yorumlara bakmayın.
Yapacak başka bir şeyi olmadığı için 7 24 tetikte bekliyor yaa o bikaç kişi😅 Birileri sorununu yazsa da iğrenç negatifliğimi kussam diye.

Yapacak başka bir şeyi olmadığı için 7 24 tetikte bekliyor yaa o bikaç kişi😅 Birileri sorununu yazsa da iğrenç negatifliğimi kussam diye.

Yani konu da adam hiç istemiyor değil maddi durumları bir bebek bile bakamayacak kadar kötü de değil ama nedense çocuğun hiç yapılmaması hayatın zorluğu minvalin de negatif negatif yazılar.
Birikim yapana kadar da hayat şartlarına göre zaten zor 10-15 yıl beklerler artık 🤣kuzenim 2 küçük çocuğu var şuan ve tek kişi çalışıyor babası da biraz olsun destekledi aldılar gayet araba.
Konu sahibi çocuk seviyor ve eşini ikna etmek istiyor sevmeyip sevmeyenlerin ise amaçlarını çözemedim bu konu dışında cidden var öyle her konu da bir negatiflik kusayım insanları. 😅

Back
X