Cocuk istiyorum bildiğiniz şeyler varsa paylaşayım lütfen

Soğan kabuğu değil o yapacağın kür. Soğan suyu. Çok fazla stres engeller gebeliği çok düşünme bence. Birde folic asit kullanmıyor san başlayabilir sin

Özellikle adetime Son bi hafta kala daha bi çok düşünüyorum rüyalarımda bebek görüyorum artık düşünmekden bilinçaltı oldu bende aslında çevremde herkes gebe çoğuda bu beni etkiliyor

Özellikle adetime Son bi hafta kala daha bi çok düşünüyorum rüyalarımda bebek görüyorum artık düşünmekden bilinçaltı oldu bende aslında çevremde herkes gebe çoğuda bu beni etkiliyor
Ama böyle yaparsan olmaz zaten. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış daha çok gencsin eşinle gez eğlen çok aklına gelmez ozaman

merhaba ;
bende hamile kalmak istiyorum doktora gittim bir sorun çıkmadı eşim de test yaptırdı herhangi bir sorun onda da çıkmadı sizce neden olabilir veya nasıl hamile kalabilirim bildiğiniz bir yöntem var ise paylaşabilirmisiniz incir kürünü okuyorum heryerde deneyen veya öneren biri varmıdır
şimdiden çok teşekkür ederim

Hayıt suyu yanında da arı sütü poleni kapsülü kullan hayıt suyunu günde iki kez çay bardağın dörtte biri kadar birakiyorsun üzerini suyla Tamamla arı sütü poleni de kapsülü de sadece bi kez kullan inlsh faydasını gorursun

merhaba ;
bende hamile kalmak istiyorum doktora gittim bir sorun çıkmadı eşim de test yaptırdı herhangi bir sorun onda da çıkmadı sizce neden olabilir veya nasıl hamile kalabilirim bildiğiniz bir yöntem var ise paylaşabilirmisiniz incir kürünü okuyorum heryerde deneyen veya öneren biri varmıdır
şimdiden çok teşekkür ederim
Hayıt suyu yanında da arı sütü poleni kapsülü kullan hayıt suyunu günde iki kez çaybardağın dörtte biri kadar birakiyorsunüzerini suyla Tamamla arı sütü poleni de kapsülü de sadece bi kez kullan inlsh faydasını gorursun

Canım daha 4 aylık evlisin şimdiden kafana çok takma .rahat ol olur inşallah .çok düşünüp stres yaparsan seni kötü etkiler .

Back
X