Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özellikle adetime Son bi hafta kala daha bi çok düşünüyorum rüyalarımda bebek görüyorum artık düşünmekden bilinçaltı oldu bende aslında çevremde herkes gebe çoğuda bu beni etkiliyor
Özellikle adetime Son bi hafta kala daha bi çok düşünüyorum rüyalarımda bebek görüyorum artık düşünmekden bilinçaltı oldu bende aslında çevremde herkes gebe çoğuda bu beni etkiliyor
Evet cnm en az 6 ay yada 1 sene olmalı.. ama netten yumurtlamayı gosteren strıp alabılırsın sizce adet olmadan hamileysem fark edebilir miyim ?birde regl günü gelmeden gebelik varsa testte cikabilme ihtimali var mıdır ?
merhaba ;
bende hamile kalmak istiyorum doktora gittim bir sorun çıkmadı eşim de test yaptırdı herhangi bir sorun onda da çıkmadı sizce neden olabilir veya nasıl hamile kalabilirim bildiğiniz bir yöntem var ise paylaşabilirmisiniz incir kürünü okuyorum heryerde deneyen veya öneren biri varmıdır
şimdiden çok teşekkür ederim
Hayıt suyu yanında da arı sütü poleni kapsülü kullan hayıt suyunu günde iki kez çay bardağın dörtte biri kadar birakiyorsun üzerini suyla Tamamla arı sütü poleni de kapsülü de sadece bi kez kullan inlsh faydasını gorursun
merhaba ;
bende hamile kalmak istiyorum doktora gittim bir sorun çıkmadı eşim de test yaptırdı herhangi bir sorun onda da çıkmadı sizce neden olabilir veya nasıl hamile kalabilirim bildiğiniz bir yöntem var ise paylaşabilirmisiniz incir kürünü okuyorum heryerde deneyen veya öneren biri varmıdır
şimdiden çok teşekkür ederim
Hayıt suyu yanında da arı sütü poleni kapsülü kullan hayıt suyunu günde iki kez çaybardağın dörtte biri kadar birakiyorsunüzerini suyla Tamamla arı sütü poleni de kapsülü de sadece bi kez kullan inlsh faydasını gorursun