• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istiyorum

Hormon hapim yeni bitti o yüzden artık düzenli diyete başlıcaları 3 yılda 25 kilo aldım :KK43:
Canım şükür çok ciddi problem değil sen önce kendi sağlığın için kilo ver, bir arkadaş var 90 kilodan fazladır çocuğu oldu olmayacak diye bir şey Yok, kafanda olmayabilir düşüncesi olmasın çok Yen'i evlisin sen sağlık problemine odaklan onları hallet olur zaten :)

Merhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
Yakında insanlar daha yatağa girmeden çocuğum olmuyor demeye başlayacak herhalde...

Kardeşim 3senelik evli.2yıldır istiyor olmuyor.sizin kadar dertli değil.yaşıda 27.
Ben 5yıllık evliyim 3senedir uğraşıyorum daha yeni kavuştum bebeğime.
Sabıııııırrrr

4 ay cok erken daha yeni evlisin. 2 aydir deniyosunuz daha cok cok yeni 1 sene sonunda oldu benim kizim ve hicbir sıkinti yokken neyse karar verdin madem. Iliskiden sonra hemen kalkma ayaklarini duvara dogru kaldir 10 15 dk o sekilde bekle daha sonra kalk

Eneee daha 2 ay denemişsin dert ediyorsun ben 7 sene olacak ölem o zaman:işsiz:
ALLAH en kısa zamanda nasip etsin İNŞALLAH
Çok kafaya takma daha yenisiniz bismillah.. :KK37:

merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri deniyoruz fakat hala olmadı kilom55 boyum 165 19 yaşındayım. doktora gittim muayene oldum bişey çıkmadı eşimde oldu ondada birşey yok . :KK43: neden olmuyor olabilir klomifen felan kullansam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz. birde biranönce olabilmesi için püf noktası felan varmı bu işin yaa :KK43: lütfen yardımcı olun

siz de çocukluktan yeni ciktiginiz için vücut demek ki daha bebeğe hazır değil
ne bu aceleniz yaaa
hayatınıza Pranga takmaya ne kadar meraklisiniz

Hayatında ısteyebılecegım en guzel seyı ıstıyorsun normal
Istemek guzel sey sabırla beklemeye devam et

Cocuk için çok acele ediyorsun oluncaben ne yaptın dersin keşke kocam la biraz gezip tozatdim dersin ben diyeyim sana karnına düştüğü an işin biter hamilelik kötü sonra doğar aksama kadar wv işi çocuk yorulursun sonra azcık mecalin olur kocan ayırmaya oda tam is başlasın çocuk ağlamaya başlar işte yarım kalır yaşadığın anın tadını çıkar kafana takma olur Bismillah 4 aylık evlilik benim elimde S3n in gibiydi çok istedi 5 aylıkken evliyken hamile kaldı olmuyacak diye kafayı yedi şimdi korkudan kadın ikinci düşünmüyor çocuğu çok arsiz o yüzden en guzel günlerini çocuk olmuyor diye ziyan etme bu dediğimi çocuğun olunca anlarsın ama zamanı geri ceviremezsin

Merhabalar. 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz çocuk olmuyor hormanlarım düzgün sağ tarafta yumurtalık kistim var doktor hap verdi kilo aldrdi o yüzden içmek istemiyrm vücut indeksi 35 olup hamile kalan var mı. Psikolojik olarakda etkilenir mı sizce bu durumum çok kafaya takıyorum
daha cok erken degilş mi? daha evliligin tadını cıkartmadan bebek ? sonra pişman olıursunuz...
tabi yaşınız 35 üzeri degilse en az 1 yıl bekleyin.

İki aydır onu uyguluyorum. Birde soğan kütübü uygulcm haftada bir kez bebeğin yerleşmesinde etkili oluyormuş
hiç bir kürü yapma. aldıgın hormon ilacı da muhtemelen dogum kont. ilacıdır. degil mi?

oooyyy oyyy evlendim seviştim hormonların diyor ki üremelisin.... bu yanılgıya düşme genc insan. az daha bekle.
önce biraz kilo ver. her kistte gebe kalınmaz engel teşkil eder hamile kalamassınlara takılma. önce kilo ver.

İki aydır deniyormuşssun daha. tek atışta 12 den vurmayı düşünüyorsunuz galiba.çookkk erken doktorlar bile 1 yıl dolmadan tedaviye falan erken diyo kafaya takmayın bukadar

Vücut kitle endeksi yüksek değil mi benimde yüksekti şuan düşürdüm bence ilk önce kilo vermelisiniz

Ben2 yıllık evliyim 1yildir olmuyor canım.Senin dur bismillah iki ay olmamis yumurtlama gününe denk gelmemiştir belki

Daha 2 ay olmus olur yani panige gerek yok benm 7ay boyu olmamisti peki ben napiyim ayy

Back
X