Çocuk kafayı kaşıyoo

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar ah ah
Oğlanın sacları yandan kısa ama ustten epeyce uzun tamda orayı o uzun kısımlerı kasıyor .
Baktım ettım bısey gormedım ama kasımayada devam edıyor ,ve sankı bende kasınıyorum.
Napmalımıyım bu durumda nereden ılac alınır napılır ne edılır benım saclarım uzun kım ayıklar prıncın tasını ya ?

önce saçlarını biraz daha kestirebilirsin..kaşınıyor diye illaki bit olacak diye bir şey yok...kepek olmuştur sıcaktan kaşınıyordur...

Boyatın saçı ne varsa ölür

sizin ki psikolojik olabilir onu gördüğünüz için
onun ki de
kepek olabilir
sedef mi birşey daha var kafa içinde çocuklarda bile çıkabilen stres sonucu oluşan birşeydi tam hatırlamıyorum adını
göremediyseniz eğer biti bunlar aklınızda bulunsun
yanlız hart hart kaşıyorsa derici tahriş olur daha çok kaşır

eczanelerde bit şampuanı var
yoksa bile kullanırsınız içiniz rahatlar
ablamda öğretmendi öğrencilerinden ablama
ablamdan 2 yaşında ki kızına bulaşmıştı
analı kızlı bitlenmişlerdi:-):-)
ayy onu hatırladım

Sakin olun. Once kendiniz banyo yapin saciniz ıslakken beyaz bir örtü serin. Çok ince dişli bir tarakla saçlatinızı baş aşagı bir sekilde örtüye taraýin ama böyle dipten dipten tarayın. Bit varsa düser zaten. Yakalayip iki parmaginizin arasinda çıtlatarak öldûrün. Çit sesi çikmazsa ölmez geri gelir size. Bit varsa hidip eczaneden ilaç alıns evdeki herkesin kafasini yikayin. Ama sirkeler o bit ilaciyla ölmüyor diye biliyorum onların ayıklanması gerekiyor.
Ama endiselenmeyin cözümsüz degil.

Belki bitlenmediniz bile. Gecmis olsun.

Ay okuyunca bende kaşındım eczaneden etkili bit şampuanı alabilirsin

Çocugunuza bit tokası, bit yakaligı falan takabilirsiniz. okula gidiyorsa. Ve bit varsa en çok enseler kasinir diye biliyorum.

Geçen ay benim kızımda da aşırı kaşıntı oldu .Defalarca baktım bir şey bulamadım ama konuşurken bit lafını duydu ya psıkolojik kaşınmaya devam etti.Sonunda bit şampuanı aldık bir defa yıkadım ve tamamen geçti .
Bitlenmiş olsa hele erkek çocuk saçında kolaylıkla görebilirdiniz.

Once sorun bit mi yoksa sedef falan mı onu bulmak gerek. Sac derisinde kızariklik var mi?

CuteMom CuteMom selam canım hemen şundan alıyorsun
talimatına göre hareket ediyorsun
tarak ile oğlanı ve kendini temizliyorsun
anında yok oluyor
photo_2016127112533_4182.jpg

CuteMom CuteMom ayrıca yastıkları havluları herşeyi en az 60 da yıkıyorsun
evi sirke ile sil temizle
o tarakla kafanı tararken her seferde bir sürahiye sirkeli su yap ona batır

Bit lafını duyunca kaşınanlardansınız siz de demek ki. Ben de öyleyim. Bence bit yok sakin olun. Olsa görünürdü ama olmasa da bit şampuanı kullanabilirsiniz. Ben şu reklamı dönen şampuandan kullanıyorum bazen. Hem içinde kendi tarağı da oluyor onun.

Kızımın okuluna sağlık ekipleri kontrole geldiğinde demişler ki tedbiren ayda bir bit şampuanıyla tüm çocukların saçını yıkamak iyi olur. Tüm velilere bildirim gitti ayda bir yıkayın diye. Ben de ayda bir olmasa da okulun yeni açıldığı dönemler, havaların ısındığı dönemler gibi bit salgınının olabileceği zamanlarda bit şampuanıyla yıkıyorum tedbir amaçlı. Acaba bulaşmış mıdır derdi olmuyor. Zararı yok bildiğim kadarıyla. Bu şekilde yapabilirsiniz

Back
X