- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Benim ona onu yazmamdaki sebep ben ne hissettiklerimi yazmıştım sadece... Ama karşılığında öyle ağır şeyler yazmış ki bambaşka... O kadar sert tepki verdi için bende sen isteme sana sözüm yok dedim... Ben zaten neden istemezler diye yargılamadım... Sadece uzun süre çocuk seyirde olmayanların ne hissettiğinden bahsetmekti amacım ama yazımı bambaşka yere çekti.. Bende onun için sen isteme zaten yazdım sözüm istemeyenlere tabiki değil...Ben beni krımanızdan bahsetmiyorum size niye kırılayım.
Ben biz istedik olmadı herkes istemek zorunda demenizden bahsediyorum. Bu karar bizlere düşmez.
Siz buna haklı itirazda bulunan kadına sen yapma dememelisiniz.
Hoş değil
Biraz düşünerek yazmak lazım.
Ki ilk yorumunuzda hoş değildi.
Kimi çocuk ister olmaz kimi istemez yapmaz bu kadar basit. Siz bakmayacaksanız çocuk istemeyenlerin çoçuğuna biz istedik olmadı dememelisiniz hoş değil.
He yani bi de çocuk konusu bi nebze de olsa kendi gündeminde olan birine mi dedi öyle bi lafı?? Pes doğrusu insan iki kelam edemeyecek kıvama geldi mi susmasını bilmeli..Bana demedi zaten de başkasına dese de hoş değiil.
Ki Riviara bileğim kadarıyla çocuk düşünmüyor zaten ama söylenecek laf değil düşünmese bile.
İnsanlar bazen haddini aşan çok cümle kuruyor düşünmeden ona sinirleniyorum ben.
Milletin evliliğinden çocuk yapıp yapmamasından biZe ne
He yani bi de çocuk konusu bi nebze de olsa kendi gündeminde olan birine mi dedi öyle bi lafı?? Pes doğrusu insan iki kelam edemeyecek kıvama geldi mi susmasını bilmeli..
Anladım aynen karıştı.Konuyu sabote ettim özür dilerim de hayır gündeminde çocuk olmayan birine denilse de hoş değil diyorum, anlaşamadık
aksini iddia eden yok zaten her konuya herkesin yorumuna balıklama atlamak ne kadar da zevk veriyor sizlere anlamış değilim bakalım sizlerin kocaları nasıl olacak bu kadar beylik laflar ediyorsunuz.Sende şu acımasızlık kokan yorumunla insanı çocuktan ve annelikten soğutmak uzeresin!
Belki bilmiş bilmiş annelik kastigin kadın anne olamıyor ne biliyorsun.
Konu sahibi kocanın derdi çocuk falan değil 22 yaşında bir kadının anne olmak istemeyisinden daha doğal ne olabilir ki?
Ayrıca evliliklerde 2 yıl geçince çocuk sahibi olunur diye bir kural yok özellikle kadın kendini ne zaman hazır hissederse o zaman anne olmalı.
Kocanın üslubu tavrı tarzı çok kötü.
aksini iddia eden yok zaten her konuya herkesin yorumuna balıklama atlamak ne kadar da zevk veriyor sizlere anlamış değilim bakalım sizlerin kocaları nasıl olacak bu kadar beylik laflar ediyorsunuz.
yalnız sen niye yazdığımı üstüne alındın onu anlamadım ben başkasına yazmıştım o alıntı yaptığın mesajı ayrıca her erkek bir olacak diye bişiy yok konu sahibinin eşide farklı düşüncede demmeki saygı duyulacak bişiy bana göre bu kadar eleştiri fazla adamcağıza.İki yıla yakındır evliyim zaten nasıl bir önyargını varsa kesin bekardır havadan sallıyor diyorsunuz.
Ki 27-28 de tanıştık 30-31 de evlendik. Ama eşim beni damızlık olarak görmediğinden çocuk kararımı ben istiyorum seviyesinde açmadı. Medeni iki insan gibi bir buçuk iki yılın sonunda korunmayı bırakmaya kadar verdik. Onda da hiç telaşımız yok. Olmazsa bir sene bekler öyle gideriz doktora kodundayız. Yani çocuk yapmıyoruz sadece korunmayı bıraktık
Boş konuşmuyorum yani.
Benim eşim diyebileceğim insan bana çocuk için evlenen adam hissini yaşatmamaşı.
Hiç olmayadabilir hayat bu. Biz ikimiz güzel bir aile kurmalıyız bu mantıktayız yani.
Ki ben 20-25imde çocuk asla düşünmezdim. Gezme eğlenme ihtiyacım ağır basıuoedu. Evlilikte erken yapmadım ve bir iki sene çocuksuz eğlenemedikten sonra beraber yaşananın anlamı ne bakışım vardı. Kocam da buna saygı duymalı. Üç seneyse üç sene.
Bu kadar ağır laflarla çocuk yap baskısı yapılamaz damızlık mı nu kadın?
Çocuk için iki kişi de hazır olmalı ve istemeli tek kişiyle olmaz
Eleştirmek amaçlı yazmadım ama benim görüşüm 19 yas evlenme yaşı ve çocuk büyütme yaşı değil.Eleştirmekten çok oyasta gençliğini yasayamadan bu sorumluluğu ustlenenlere üzülüyorum ben.sen memnunmussun mutluysan ne güzel senin hayatın beni ilgilendirmez sonuçta da çocuk yap başka şeye yönelmesin huzurun olsun yazmışsın da huzurun anahtarı bu değil malesef ki bir erkek bunu diyorsa çocuk yapmayla eve bağlanmaz bu hatayı yapanlar pişman oluyor.bu arada yazımda da belirtmistim.konu sahibinin de eşinin bir anlık sinirle böyle söylediğini dusundumAllah bilir o ayarlar diyorsun bak ne güzel kaderide allah bilir o ayarlar cocuguda sana göre 19 yas erken olabilir ama bi çok insan bu yasta evleniyor ve HEMEN cocuk yapıyor cunki cocuk allah vergisi insanın elinde olan bişiy değil bir süre korunursun yıllarca çoçuk yapmama karararı alırsın fakat allah nasip etmişe sen bi şekilde o kararından vazgecersin. burda konu sahibine de yıkıcı seyler söylemek hiç doğru değil eşini haklı buluyorum ben ve bence insanların görüşüne ve hayatına saygı duymalısın sana göre uygun olmayan başkasına uygun olabilir tercih meselesi insanları eleştirmek hiç dogru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?