Çocuk kavgası

Eşiniz sizi kıskanmış illa elbise mi giymek zorundasınız kızıyorsa niye kısa elbise aldınız ki zaten hiç giyememişsinizdir muhtemelen konu uzayınca da oralara gelmiş. Çocuk istiyor belli ki sinirler yükselmiş ondan öyle cevap vermiş. Bunlar baştan evlenmeden konuşulmalıydı. Ben istemiyorum demekle olmuyor evlilikte. Yani 2 saat geç gelmesi de olay olmuş düzelir.

Benim ona onu yazmamdaki sebep ben ne hissettiklerimi yazmıştım sadece... Ama karşılığında öyle ağır şeyler yazmış ki bambaşka... O kadar sert tepki verdi için bende sen isteme sana sözüm yok dedim... Ben zaten neden istemezler diye yargılamadım... Sadece uzun süre çocuk seyirde olmayanların ne hissettiğinden bahsetmekti amacım ama yazımı bambaşka yere çekti.. Bende onun için sen isteme zaten yazdım sözüm istemeyenlere tabiki değil...

He yani bi de çocuk konusu bi nebze de olsa kendi gündeminde olan birine mi dedi öyle bi lafı?? Pes doğrusu insan iki kelam edemeyecek kıvama geldi mi susmasını bilmeli..

aksini iddia eden yok zaten her konuya herkesin yorumuna balıklama atlamak ne kadar da zevk veriyor sizlere anlamış değilim bakalım sizlerin kocaları nasıl olacak bu kadar beylik laflar ediyorsunuz.

Umarım ki bizleri cahilce baltalamaya çalışmayan,başarılarımızı kıskanmayan ve de aldığımız kararlara saygı duyan kocalar olurlar. Allah anne babana sabır versin bir, ben seni evlendikten sonra göreceğim iki

aksini iddia eden yok zaten her konuya herkesin yorumuna balıklama atlamak ne kadar da zevk veriyor sizlere anlamış değilim bakalım sizlerin kocaları nasıl olacak bu kadar beylik laflar ediyorsunuz.

İki yıla yakındır evliyim zaten nasıl bir önyargını varsa kesin bekardır havadan sallıyor diyorsunuz.
Ki 27-28 de tanıştık 30-31 de evlendik. Ama eşim beni damızlık olarak görmediğinden çocuk kararımı ben istiyorum seviyesinde açmadı. Medeni iki insan gibi bir buçuk iki yılın sonunda korunmayı bırakmaya kadar verdik. Onda da hiç telaşımız yok. Olmazsa bir sene bekler öyle gideriz doktora kodundayız. Yani çocuk yapmıyoruz sadece korunmayı bıraktık
Boş konuşmuyorum yani.
Benim eşim diyebileceğim insan bana çocuk için evlenen adam hissini yaşatmamaşı.
Hiç olmayadabilir hayat bu. Biz ikimiz güzel bir aile kurmalıyız bu mantıktayız yani.
Ki ben 20-25imde çocuk asla düşünmezdim. Gezme eğlenme ihtiyacım ağır basıuoedu. Evlilikte erken yapmadım ve bir iki sene çocuksuz eğlenemedikten sonra beraber yaşananın anlamı ne bakışım vardı. Kocam da buna saygı duymalı. Üç seneyse üç sene.
Bu kadar ağır laflarla çocuk yap baskısı yapılamaz damızlık mı nu kadın?
Çocuk için iki kişi de hazır olmalı ve istemeli tek kişiyle olmaz

yalnız sen niye yazdığımı üstüne alındın onu anlamadım ben başkasına yazmıştım o alıntı yaptığın mesajı ayrıca her erkek bir olacak diye bişiy yok konu sahibinin eşide farklı düşüncede demmeki saygı duyulacak bişiy bana göre bu kadar eleştiri fazla adamcağıza.

hemen ilk algıladııgımı soyleyecegm yorumlara bakmadan:
eşin sen guclu bır kadınsın hobı gıbı işine zaman ayırıp kendı gelısımıne zaman ayırıyorsun bagımsızsın dıye bunu hazmedemıyor ve cocugunu yap evınde otur gıbısınden düşünüyor bunu da bu sekılde vurguluyor.

ama olmayabılır tabı genel düşünceye bakmak gerek.

bır de 2 elbısen varsa mecburen bırını gıyeceksın altına kalın corap gıy bari kabul etsın sonucta bıraz laf dınlemek lazım kı moraller bozulmasın yoksa baksana o kadar ugrastıgın sergınde moralsız olucaksın.

Çocuğun yükü ağır ve rahatlığına ve işine düşkün bir çocuğu yapmadan iyice düşünüp ona göre karar vermeli bütün fedakarlıkta kadına düşüyor , erkeğe para kazanma ki çoğu para kazanmadada yetersiz

Eleştirmek amaçlı yazmadım ama benim görüşüm 19 yas evlenme yaşı ve çocuk büyütme yaşı değil.Eleştirmekten çok oyasta gençliğini yasayamadan bu sorumluluğu ustlenenlere üzülüyorum ben.sen memnunmussun mutluysan ne güzel senin hayatın beni ilgilendirmez sonuçta da çocuk yap başka şeye yönelmesin huzurun olsun yazmışsın da huzurun anahtarı bu değil malesef ki bir erkek bunu diyorsa çocuk yapmayla eve bağlanmaz bu hatayı yapanlar pişman oluyor.bu arada yazımda da belirtmistim.konu sahibinin de eşinin bir anlık sinirle böyle söylediğini dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…