- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
Tabiki cok guzel bisey anaanne olsun babaanne olsun. İyiki varlar Allah basimizdan eksik etmesin. Allah korusun bisey olsa elbette onlar bakicaklar buralarda tamamım. Zaman olur 1-2 saat bıraktığım olur problem degil. İletisimleri masallah cok guzel. Ama cocugum benim yanimda bana aşırı bağımlı olacak en iyisi kv veya anneme gondereyim demem. Ki her cocuk farklıdır bicok sey bence bizim elimizde. Ben oyle yetistirmiyorum mesela. Ama annelik cok farkli bisey hepimizin dogrusu kendine.Ben de bırakıyorum kızımı hatta kendisi istiyor anneannesinde ve babaannesinde kalmayı. İtiraz etmem asla. Babaanne şımartmaz kuralcıdır. Ama anneanne esnektir her konuda. O sebeple anneannede kalmayı tercih eder genelde. Bence çocuk istiyorsa eğer kalmayı kişisel gelişimi açısından da iyi oluyor. Bize bağlı ama bağımlı olmayan çocuklar yetiştirmeliyiz. Anneanne babaanne de bir kültürdür. Hayattalarsa ve çocukla da ilgileniyorlarsa bence en büyük şanstır. Çok şükür. Boşanmama rağmen hep söylerim. Kayınvalidem en büyük şansım benim. Allah korusun bana bir şey olsa onlarla yaşayacak.
Size iyi gunler, iyi forumlar.