Çocuk kayinvalidede kalır mı?

bu durum sıksık olmuyorsa yada olmayacaksa sıkıntı yok bırakırdım ;) sadece özlerdim hepsi bu..

Bırakırdım. Net.
Sonuçta komşuya bırakmadım ya, sevdiğim adamın annesinin yanında.
Oğlum babaaannesi ile vakit geçiriyor; babaaannesini seviyor, babaanne oğlumu seviyor..
neden bırakmayayım ki? bence harika bir durum. Herkes sizin kadar şanslı değil. Her babaanne bakmaz, bakmak istemez; aynı şekilde anneanne de öyle gerçi.. ama ben bunda garip bir durum göremedim.

kısacası ben olsam eğer çocugum duruyor ise, kayınvalide durumdan memnun ise bırakırdım. sorun yok bence.

Niye kötü anne olasınız ki, çocuğunuzu mutlu olduğu, sevildiği, güvendiğiniz bir yere bıraktınız diye? Bekara koca boşamak kolay misali çocuksuz halimle yazıyorum bu yazıyı. Bir çocuğum olsaydı ve kayınvalideme çocuk yetiştirme, ilgilenme konusunda güvenebilseydim bırakırdım sanırım. Bu hem sizin için bir mola olur, hem de çocuğunuz için güzel bir değişiklik olur.

İçim rahat ve çocuğum mutluysa bırakırdım ama çok çocuklu ortamda çocukların devamlı gözlenmesi gerektigini düşünüyorum
Bu şekilde onları sürekli kendileriyle bırakmıyorlarsa tabikide kalabilir

Ben bırakmazdım, belki bırakılır ama bırakınca rahat edemeyeceğim için bırakmazdım.

Merhaba hanımlar
Benim 5 yaşında bir oğlum var ve bayramda kayinvalidemler gittiğimizde onların olduğu şehirde biraktim. 5 gün kadar sonra benim yaşadığım şehre gelecekler zaten. O zamana kadar oğlum orada.

Şimdi durumu şöyle aciklayayim.. benim kayınvalidem çok çok çok şükür ki (maşallah da diyeyim:) ) çok hoş bir insan. Oğluma iki yil öncede gelip bakmisti. Okuma yazma bilmez ama bir çok okumustan daha bilgilidir ve ilgilidir. Oğlumla olmayı çok seviyor, oglum da babaannesini, onla olmayi çok sever. Hatta annemle aynı şehirde yaşıyoruz ama ben kayinvalideme çocuğu bırakıp çıksam evden anneme verdiğinden daha rahat oluyor içim. Annem de çok ilgilidir ama söylenir, oğlun şöyle yaptı böyle yaptı diye. Her neyse kayinvalideme güvendiğim kısmı açıklamış oldum :)

Kayinvalidemlere de gorumcelerim gelmişti ve ev kreş gibiydi :)) benim oğlumla 9 küçük çocuk vardı bayramda :)) haliyle oğlum gelmek istemedi. Ona acikladim bir süre ayrı kalacağız yine de kalmak istiyor musun diye, evet dedi. Kayınvalidem de ozlersen ya da ozlerse hemen getiririm merak etme dedi. Mesafe 2 saat değil.

Şimdi mesele şu , bütün bu şartlar altında siz olsanız 10 gün bırakır miydiniz çocuğunuzu? Benim içim çok rahat, günde iki kez görüntülü konuşuyoruz filan. Gorumcelerim de kayınvalidem de harika insanlar. Çoluk çocuk bir arada sürekli geziyorlar. Ama benim annem bana kızıyor bıraktık diye, kız kardeşim anneligimi sorguluyor.

Çok uzun oldu farkindayim, kusura bakmayın. Sadece aciklamaya çalışmak istedim. Fikirleriniz benim için önemli.
Tabiri caizse alan memnun satan memnun. Eğer her üçünüz de yani siz çocuğunuz kv memnunsa durumdan sorun yok ancak kv nin bu davranışını suistimal ederseniz sorun başlar

bizimki kız hergün babaannesinde..
anneme bi gün..
gönül rahatlığıyla birakiyorum aklım kalmiyor.

Merhaba hanımlar
Benim 5 yaşında bir oğlum var ve bayramda kayinvalidemler gittiğimizde onların olduğu şehirde biraktim. 5 gün kadar sonra benim yaşadığım şehre gelecekler zaten. O zamana kadar oğlum orada.

Şimdi durumu şöyle aciklayayim.. benim kayınvalidem çok çok çok şükür ki (maşallah da diyeyim:) ) çok hoş bir insan. Oğluma iki yil öncede gelip bakmisti. Okuma yazma bilmez ama bir çok okumustan daha bilgilidir ve ilgilidir. Oğlumla olmayı çok seviyor, oglum da babaannesini, onla olmayi çok sever. Hatta annemle aynı şehirde yaşıyoruz ama ben kayinvalideme çocuğu bırakıp çıksam evden anneme verdiğinden daha rahat oluyor içim. Annem de çok ilgilidir ama söylenir, oğlun şöyle yaptı böyle yaptı diye. Her neyse kayinvalideme güvendiğim kısmı açıklamış oldum :)

Kayinvalidemlere de gorumcelerim gelmişti ve ev kreş gibiydi :)) benim oğlumla 9 küçük çocuk vardı bayramda :)) haliyle oğlum gelmek istemedi. Ona acikladim bir süre ayrı kalacağız yine de kalmak istiyor musun diye, evet dedi. Kayınvalidem de ozlersen ya da ozlerse hemen getiririm merak etme dedi. Mesafe 2 saat değil.

Şimdi mesele şu , bütün bu şartlar altında siz olsanız 10 gün bırakır miydiniz çocuğunuzu? Benim içim çok rahat, günde iki kez görüntülü konuşuyoruz filan. Gorumcelerim de kayınvalidem de harika insanlar. Çoluk çocuk bir arada sürekli geziyorlar. Ama benim annem bana kızıyor bıraktık diye, kız kardeşim anneligimi sorguluyor.

Çok uzun oldu farkindayim, kusura bakmayın. Sadece aciklamaya çalışmak istedim. Fikirleriniz benim için önemli.
benimde 3 ve 6 yaşındaki yiğenlerim bizde kalıyorlar hatta zorla alıyor anne babası gitmek istemiyorlar :) bunda anne yada babalık sorgulanacak anormal bir durum yok . fakat ben kendi adıma çocuğumu asla bırakmazdım elimde diyil yapı meselesi ,

Çocuğunuz istiyorsa, keyifli zaman geçirdiğinden, mutlu olduğundan, iyi bakıldığından eminseniz, bıraktığınız insanlara güveniniz tamsa, bırakılır tabi, ne olacak ki? Çocuk için de değişik bir macera olur, siz de biraz dinlenmiş olursunuz. Anneliğinizle ne alakası varmış bu konunun? Sanki sokağa bırakıyorsunuz.

Benim annem çok pimpirikli kadın olduğu halde bizi sık sık bırakırdı anneanneye babaanneye.
İlkokuldayken her 15 tatilde onlarda kalırdık.
Kv madem çok iyi bakıyor, içiniz rahat olsun. :)

Bırakırdım tabii ki oğlum mutluysa orada güzel vakit geçiriyorsa neden olmasın sizde işlerinize ve kendinize zaman ayırabilirsiniz yeterince de büyümüş artık bağımlı evresini atlatmış. Biz yazları 2 ay kalırdık anneannemde. Bu sene tatile gittik oğlumla 11 aylık şu an. Tatilde bir çift vardı ve çocuğunu annesine bırakmış gelmişler 1 hafta 5 yaşında o da. Hiç olmazsa tatili ağız tadıyla yapalım enerji depolayalım demişler hep götürmüşler tatile zaten ama bu sefer öyle tercih etmişler bence de mantıklı anne babanın da biraz yalnız zaman geçirmeye ihtiyacı var

ben bırakmanızda bır haynlışlık yada hata göremedim ,

herzaman olan bir olay değil senede bir kere ,

herkes kendı annelıgıne baksın

Zaten sorun olsa cocuk gelmek ister demek ki problem yok altı üstü 5 gün.
Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz....

Kayın validem ve eşimin aile ortamı öyle olsaydı da keşke ben de bırakabilseydim. Çocuğunuz mutluysa ve güvendeyse sorun yok bence.

Back
X