Çocuk Kayırma

Gün gelecek devran dönecek yaşanacaktır hastalığı olacak o zaman o kıymetli oğlu değil gelini değil kızının diline düşecek.

Ah dunya ah diyesim geliyo boyle ayrimlari okudukca
Benimde 3 kizm war o kadar cok aci cektimki kv kp hep ayrim yaptilar evlatlarimi hep eltimin cocuklarini ustun gorduler
Cok sukur kizlarim her alanda basarililar eltimin sınıfta kalan ogluna uzulmesin diye harclik werdiler
Benim kizlar hep sinif, okul birincileri
Ama gelin gorun ki bayramlarda eltimin cocuklarina bildigim bilmedigim bir suru harclik
Bilmedigim diyorum cunku kizip soyledigimde benim cocuklari kiskandigimi soyluyorlar
Benim kizlarada 10 lira veriyorlar
Okadar zoruma gidiyor ki rabbim evlatkarimi herkesten ustun kik yarabbim maddi manevi
Butun dualarim boyle
Simdi birde oglum war
Gelin gorun ki bir oglum oldu ama eltim acayip kiskandi resmen
Kv kp sasirdilar tabi
Yillardir yapilan ayrimciliga ses cikardiginda cikarmadigimda bile kiskanclik yaftadini yapistiranlar simdi asil fesati gorduler ama
Zihniyetler hala ayni kiz hep bir adim geri
Ama cok sukur esimde bende kizlarima cok deger werip oyle buyutuyoruz
Rabbim ananin babanin evladin hayirlisini versin

Adalet anlayisim cok nettir. Ben de kiz kardesimde okuduk, isimizde gucumuzdeyiz. Ailemize cok yardimlarimiz babama gore hibelerimiz oldu.
Erkek kardesim uni terk asla bir iste basarili olamadi. Dunya suclu ama o degil okusa da para kazandirmazmis bolumu. Simdi issiz. Babamin durumu da pek iyiye gitmedi. Esimin tanidiklari ile ona is sagladim, diplomasi olmamasina ragmen cok guzel kazanci olucak. Ancak sart olarak 1 bucuk yillik kazancini oldugu gibi bana vericek Bende en kucuk kiz kardesimi ozelde uni de okutucam.
Babam itiraz etti tabi kimse kardesini dusunmek zorunda degil dedi onuruyla oynuyormusum oglusunun. ben neden senin oglunu dusunuyorum o halde dedim susturdum.
Evet oglu calisicak kizi okucak. Kizlar okumali cunku annesi babasi bile ezer kiz cocugunu, kocasi ezer. Pipisi yok cunku.
Okumus bir kiz cocugu olarak yillarca bizden calinan pipi hakkini geri alma vakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…