• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk kime benziyor?

Klasik kayınvalide hareketleri. Benim büyük oğlan da bana daha çok benziyor ama bu söylenince kv çok bozuluyor askdkfkfk. Ben de onların yanında bariz babası tıpkısı falan diyorum abartarak. Sinir bozucu bir durum ama ortada konu açacak kadar da dert yok bence. Gülün geçin. Aslında koca koca insanlar kendileri komik duruma düşüyor toplum içinde.

Bizim forumda bi tane tosbik teyze var ona benziyor desene noolur
hem yanaklarım da tombik tombik:KK53:

Tipik muhabbetler bunlar her zaman olur. Aldırma sen de bu kadar.
Patlat bir espri gül geç.

Kızlar oğlum doğduğunda yalan yok ben de kv ‘ye benzetmiştim. Bir kaç kişi daha ona benzetti ama çoğunluk kp benzetmişti. Zamanla artık gören herkes aynı babası, yani esim diyordu. Cocuğumun babasına benzemesi tabii ki güzel bir sey. Ama kv sürekli “ben kp benzettim ama herkes bana benzetiyor” diye dolanıyordu etrafta.

Neyse biz oğlum 6 aylıkken tasındık ve ailelerimize yakın bir yere geldik. Bu defa da cocuğu gören herrrkes esimin tarafından birilerine benzetti. ama bi kaç kişi de büyüdükçe bana da benzediğini söyledi. Oğlumun yüz şekli, ağzı, burnu bana benziyor. Ama göz ve kaş yapısı aynı esim. Kör değilim yani görüyorum 😂

Gecen gün esimin abisi “bence sana benziyor büyüdükçe” dedi. Kv de kalktı “bence eltine benziyor” dedi. Ya bu ne demek Allah aşkına? 😂😂 Esim de mesela abime benzetiyor cocuğu ama kv bizim taraftan birine benzetilince napacağını sasırıyor, saçma sapan konusuyor. Ya herkesi anladım da eltime nasıl benzeyebiiiliiirrr?? 😂😂
2.YE HAMİLEMİSİNİZ. EĞER ÖYLEYSE HAYIRLI OLSUN...

Bebek görmeye eşimin ailesi geldiğinde kime benziyo soruları havada uçuşuyodu ama herkes baba tarafından benzetiyor hiç ailende böyle sarışın mavi gözlü kim var demek yok(onların ailede yok hiç.). En son amcası konuyu kapatmak için bana dönüp "gelin hanım kusura bakma bize geldiğinde bize benzeyecek size gittiğinde size benzeyecek" demişti gülerek :) herkes de gülüp geçince konu kapandı. Sanki hep aynı kalıyorlar büyüdükçe tipleri değişiyor bunları konuşmak için erken.

Ben esmerim kıvırcık kara kaş kara göz kocam beyaz tenli ama saçı siyah düz bebeğim sapsarı güneş gibi siması aynı kayınpederim keline kadar benziyor 🤣 herkes kayınpederime benzetiyor ben de yuoo benzemiyo diyorum bence gözleri bana benziyo iri siyah bilmiyorum üzülüyorum bana benzesin isterdim gören kız bunu çaldın mı hastanede mi değişti acaba diyor. O kadar çileyi kayınpederime benzesin diye çekmişim insan dertleniyor. Bir de kayınpederim ismini koymamı bekledi diretti koymayacağım dedim koymadım. Bakalım kime dönecek

Kızım ayağının altından gıdık alıyor kayınvalidemin muhteşem yorumu aynı amcası 🤣🤣 yani onlara göre hep o tarafa benziyor he de geç 🤣🤣

Back
X