• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk kime benziyor?

Kızlar oğlum doğduğunda yalan yok ben de kv ‘ye benzetmiştim. Bir kaç kişi daha ona benzetti ama çoğunluk kp benzetmişti. Zamanla artık gören herkes aynı babası, yani esim diyordu. Cocuğumun babasına benzemesi tabii ki güzel bir sey. Ama kv sürekli “ben kp benzettim ama herkes bana benzetiyor” diye dolanıyordu etrafta.

Neyse biz oğlum 6 aylıkken tasındık ve ailelerimize yakın bir yere geldik. Bu defa da cocuğu gören herrrkes esimin tarafından birilerine benzetti. ama bi kaç kişi de büyüdükçe bana da benzediğini söyledi. Oğlumun yüz şekli, ağzı, burnu bana benziyor. Ama göz ve kaş yapısı aynı esim. Kör değilim yani görüyorum 😂

Gecen gün esimin abisi “bence sana benziyor büyüdükçe” dedi. Kv de kalktı “bence eltine benziyor” dedi. Ya bu ne demek Allah aşkına? 😂😂 Esim de mesela abime benzetiyor cocuğu ama kv bizim taraftan birine benzetilince napacağını sasırıyor, saçma sapan konusuyor. Ya herkesi anladım da eltime nasıl benzeyebiiiliiirrr?? 😂😂
Cocuktur büyüdükce simasi değişir normal huyu suyu kendine öz olsun sağlık şansı bereketi olsun inşallah🙏🏼🧿 .. elti konusuna gelirsek aşırı alerji oluyorum bacım gülüncek şeye aşırı sinir oldum kusuruma bakma ne olur. Sen ne cevap verdin çok merak ediyorum kaynana'na fakat ben olsam çokta hafif cevap vermezdim. Bunun karşılığı çok ağır olurdu.

He ya çocuk zaten benim değil, deseydin yeriydi. Tövbe tövbe şuan bana bunu biri söylese yerin dibine sokar çıkarırdım. Elti nedir ya ? 😡

Hsjsjsjsh bunu yasamamak mumkun degil.

Buyuk kizim dogdu, video cekimi var o sirada kucagima verdiler benim ilk tepkim esime donup, "aa cok cirkin, ayni annene benziyor" olmus, hayir cokta kiymetli bir an oldugu icin silemiyorumda. 🙃

20 gunlukken kucagimizda fotograf cekiniyoruz ayni kayinbiraderime benziyordu, o fotoyu silesim geldi ama silemedim, neyse 4 aylik oldu halama benziyordu ama asla bana benzemiyor o aralar kayinvalidem gelip gidip 7 sulalesine benzetiyor ama Allah icin bir tek sefer dahi anasinada benziyor demiyor, ben artik en son 7-8 aylikken yine boyle kirk kat ele benzetipte bana benzetmeyince duramadim ve "benim kizim guzel sizin tarafa benzeseydi cirkin olurdu" dedim, ondan sonra sustu, bir daha yorum yapamadı.

Yani bunu her kv yapiyor diyemem ama cogunlugu yapiyor belliki.
benim bebeğim de kolikti, çok ağlıyordu. bi gün tüm sülale basına toplandı daha bir haftalık falan. kv “herkes bana benzetiyor eheheh” dedi. ben de aynen o da her seye trip atıyor dedim 😂

Benim oğlumun bir tanesi babasına benziyor fotokopi , bir tanesi kayınbabamın babasına benziyor , bir tanesi hem bana hem abime hem görümceme hem kayınvalideme benziyor hepsine de çok severim hepsi de tatliş insanlar çocuklarımda güzeller 🤣🤣🤣

Cocuktur büyüdükce simasi değişir normal huyu suyu kendine öz olsun sağlık şansı bereketi olsun inşallah🙏🏼🧿 .. elti konusuna gelirsek aşırı alerji oluyorum bacım gülüncek şeye aşırı sinir oldum kusuruma bakma ne olur. Sen ne cevap verdin çok merak ediyorum kaynana'na fakat ben olsam çokta hafif cevap vermezdim. Bunun karşılığı çok ağır olurdu.

He ya çocuk zaten benim değil, deseydin yeriydi. Tövbe tövbe şuan bana bunu biri söylese yerin dibine sokar çıkarırdım. Elti nedir ya ? 😡
“yok artık” dedim sadece 😂😂 bir de ciddi ciddi dedi he gülmedi 😂

Bizdede ben sapsarıyım beyaz tenliyim eşim kara yağız esmer bi adam kızımız sapsarı gözleri renkli ve bariz bana benziyor göz kaş şekli gamzemiz bile aynı yerde aynı yanakta ona rağmen eşimin tarafından bazı kişiler -kv olmasada- benzetiyolar 😄😄

Sizde var mı bilmiyorum da bizde şey derler bebegın ilk ağzını kim açarsa huyu ona benzer die
ilk ağzını kim açtıysa
ilk yerinden kim kaldırdıysa

ilk ağzına kim tükürürse (bu başka yerlerde de var gerçi)

illa çocuğa bişey yapalım da benziyor diyelim diye neler çıkartmışız

Kızlar oğlum doğduğunda yalan yok ben de kv ‘ye benzetmiştim. Bir kaç kişi daha ona benzetti ama çoğunluk kp benzetmişti. Zamanla artık gören herkes aynı babası, yani esim diyordu. Cocuğumun babasına benzemesi tabii ki güzel bir sey. Ama kv sürekli “ben kp benzettim ama herkes bana benzetiyor” diye dolanıyordu etrafta.

Neyse biz oğlum 6 aylıkken tasındık ve ailelerimize yakın bir yere geldik. Bu defa da cocuğu gören herrrkes esimin tarafından birilerine benzetti. ama bi kaç kişi de büyüdükçe bana da benzediğini söyledi. Oğlumun yüz şekli, ağzı, burnu bana benziyor. Ama göz ve kaş yapısı aynı esim. Kör değilim yani görüyorum 😂

Gecen gün esimin abisi “bence sana benziyor büyüdükçe” dedi. Kv de kalktı “bence eltine benziyor” dedi. Ya bu ne demek Allah aşkına? 😂😂 Esim de mesela abime benzetiyor cocuğu ama kv bizim taraftan birine benzetilince napacağını sasırıyor, saçma sapan konusuyor. Ya herkesi anladım da eltime nasıl benzeyebiiiliiirrr?? 😂😂
aynı olay bendede var kV. Oglumu kızının oğluna benzetir mıllet bana benzetir. Bır kere agzından duymadım sana benzıyor dedıgını çokta muhım değil.

Ne dert ne dert. Yine hamileymişsiniz inşallah bu sefer size benzerde dert olmaz kime benzediği.

oğlumun saçından ayak tırnaklarına kadar babası ve babasının kardeşleri😂 ne benim ne ailemin zerresini bile almamış 😂

Back
X