• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk kocayi eve baglar mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlilikte yolunda gitmeyen birşeyler varsa neden sırf çocuk olduğu için koca eve bağlansın ki.Yada zaten mutsuz giden bir evlilikte sırf çocuğunun annesi olduğum için beni bırakmayan kocayı ben ne yapayım.Kocam eve bağlansın diye evlenir evlenmez çocuk yapmaktansa evliliğin oturmasını beklemek anlaşıp anlaşamadığına kesin kanaat getirdikten sonra çocuk sahibi olmak daha mantıklı.

Ben mutsuz giden bir evlilikte kocam eve bağlansın diye çocuk yapılmasına ve o çocuğunda mutsuz bir aile ortamında yaşamaya mahkum edilmesine kesinlikle karşıyım.:19:

Çocuk olması mutlu bir evliliğe dahada mutluluk katar ama mutsuz bir evliliğide dahada mutsuz kılar.

Son düzenleme:
Ben koca olsam eşim eve bağlansın diye çocuk olsun düşüncesinde olan hanımımdan soğurdum.

Sadece sorumluluk yükler erkeğe ve kadına..Onun dışında bağlanmaya neden olmaz diye düşünüyorum.

bağlamaz bence, ayrıca bağlasa bile sadece çocuk için evde olan bir erkek beni mutlu eder mi diye sormalı insan kendine, sadece çocuk için kalıyosa baba kimliğiyle o evdedir koca kimliğiyle değil

çocuk erkeği eve bağlamaz bence:31: neler duyuyoruz çocuklarını bırakıp başka kadına gidenleri hatta boşanıp çocuğuna hiç bakmayanları mutlu yuvasını bile bırakan çocuklarını hiç düşünmeyen çok karaktersiz erkek var.eğer erkek vicdanlı sorumluluk sahibi biriyse belki çocuk için kötü giden evliliğine daha fazla şans verebilir o kadar:40:ama asla çocuk mutsuz evliliği mutlu etmez:31:

yani ogru düsünyorum cocular evlilikte maşa olarak kullanilmamali. peki neden bu sekilde konusuluyor? sizlerde duymussunuzdur belki bu tarzda konusanlari..

yani ogru düsünyorum cocular evlilikte maşa olarak kullanilmamali. peki neden bu sekilde konusuluyor? sizlerde duymussunuzdur belki bu tarzda konusanlari..

eşinin yanlışına karşı boşanmaya korkan kadın hemen çocuklarım var anneyim vs gibi bi ruh haline bürünüyo, kimse açık açık düzenimi bozamam demiyo, olay bu

Bencede çocuk kocayı eve bağlamaz yada koca çocuk için sırf o eve bağlanacaksa hiç bağlanmasın......

Bence bir adam evine bağlı değilse evliliğinden memnun değilse zaten bir şekilde gider yada istediğini yapar,çocuk belki uzatmaları oynamaya yol açar boşanıcaksa yine boşanır,boşanmıyacaksa bile eşini mutsuz eder gene kendi bildiğini okur,çocuğuna ilgi gösterir belki ama...

Şahsen sırf çocuk için benimle yaşayan biriyle evli olmak istemezdim bana ilgi göstermeyen,sırf çocuğunun annesi olduğum için benimle evli kalan ama aklı başka yerde olan yada beni istemeyen birini bende istemezdim,önemli olan eşini ve çocuğu ikisini ayrı ayrı benimsemek bence...

gidecek olan adamı bağlasan evde tutamazsın. eğer öyle bi ihtimal olduğu halde çocuk yaparsan, sonrasında sadece boşanmış bir kadın olmak yerine, boşanmış çocuklu bir kadın olursun. iyi düşünmek lazım.

konuyla çok alakalı değil ama daha bir dakika önce bi, haber izledim tvde. karı-koca tartışmışlar kadın denize atlamış, arkasından da adam atlamış. adamın cesedini bulmuşlar kadın daha yok. ve bu çiftin daha 18 ay önce tüp bebekle iki bebekleri olmuş... O kadar uğraşmışlar bebek yapmak için sonunda iki tane masum yavruyu anasız babasız bırakıp gittiler. Allah'ım sen şaşırtma yarabbim.

Çocuğu bir evliliğin devamı için kullanmak ve bunun için çocuk yapma düşüncesi başlı başına yanlış tabi ki.
Çocuk çok güzel birşey, bir yuvayı yuva yapıyor ama bir o kadar da zor, hatta bu yüzden yuvası bile bozulan vardır.
Bir çok erkek çocuğunun sorumluluğunu almaktan kaçınıp, kendini daha fazla dışarı da atabilir.
Çocuk olduktan sonra zor evreler oluyor, kolay değil gerçekten büyütmek, eşinizle uzak kaldığınız çok ta zaman olabiliyor.
Kimsenin saçma düşünceleriyle çocuk sahibi olmayın derim, çocuk için bir evlilikte devam etmez, hatta çoğu kez çocuğu için çoğu şeye katlanan kadın oluyor, erkek değil.
Allah gönlünüze göre versin.

gidecek olan adamı bağlasan evde tutamazsın. eğer öyle bi ihtimal olduğu halde çocuk yaparsan, sonrasında sadece boşanmış bir kadın olmak yerine, boşanmış çocuklu bir kadın olursun. iyi düşünmek lazım.

konuyla çok alakalı değil ama daha bir dakika önce bi, haber izledim tvde. karı-koca tartışmışlar kadın denize atlamış, arkasından da adam atlamış. adamın cesedini bulmuşlar kadın daha yok. ve bu çiftin daha 18 ay önce tüp bebekle iki bebekleri olmuş... O kadar uğraşmışlar bebek yapmak için sonunda iki tane masum yavruyu anasız babasız bırakıp gittiler. Allah'ım sen şaşırtma yarabbim.

yazik yaa GERcekten cok üzüldüm simdi.. ahh keske herkes mantikli bir seklde bebegi dünyaya getirseler.. her ailede problemler olur ancak iliskileri düzene girmeden bebek yapmak o evlilligi daha karistirir gibime geliyor. dedgin gibi basanmis cocuklu bir kadin olmakta varr..

bence bazi erkekler icin o kanca fikri cok iyyiymis :1::1::27::27: yani tek bosanmak icin degil ne biliyim mesala erkegin kötü aliskanligi varsa mesela yada arkadaslarina cok düskünse onun gibi :40:

Aslında hanımlar çocuk yaparak erkeği eve bağlamaz. Kendi kendine yazık etmiş olutr.Kendi eve bağlanır.

erkegi eve karisina sevgisi baglar, evdeki huzuru mutlulugu baglar...cocuk mocuk baglamaz...sehir efsanesi bunlar...
oyle olsaydi binlerde aile bosanmaz ve sonsuza kadar mutlu yasardi...
cocuk elbetteki aileye tat katar cunku ciftin kanindan canindan baska bir candir ve cok onemli bir unsurdur ama eve baglamakla alakasi oldugunu dusunmuyorum...

canım seni ekledim arkadas olarak burun estetiği konusunda gördüm senin yorumlarını ve fotolarını görmek için ekledim en son yaptığın yorum bu olduğu için görebilmen kolay olur diye buraya yazdım çok alakasız bir yere yazdım ama :/kabul eder misin arkadaslık isteğimi

Böyle düşünen cücük beyinli kadınlar yüzünden toplum bu hale geldi zaten...

Çocuk evliliği toparlar. Kadına da erkeğe de daha fazla sorumluluk yükler,daha iyi faydalı bir insan olmaya gayret edersiniz. Fakat kötü giden bir evliliğe çocuk dünyaya getirmek, çok büyük bir hata, kötü giden evliliği toparlamadığı gibi daha da çıkmaza sokar. Aynı şekilde maddiyatın iyi olmadığı ya da taraflardan birinin hazır olmadan diğerinin isteği ile çocuk dünyaya getirmek de çok yanlış. Maddi ve manevi hazır olmadan sırf üremek amacıyla, yapmış olmak için, dünyaya çocuk getirmeye karşıyım.

genel olarak söylüyorum; senin aşkın, sevgin varlığın onu eve bağlamıyorsa, ona muhtaç bir bebeğin sorumluluğu nasıl eve bağlasın?

Bana kalırsa şayet bir şeyler tükenmişse, değil çocuk, zincire vursanız tutamazsınız. Hele ki yolunda gitmeyen şeyler varsa, çocuk yapmadan önce en az 5 kere daha düşünülmelidir.

Back
X