yani ogru düsünyorum cocular evlilikte maşa olarak kullanilmamali. peki neden bu sekilde konusuluyor? sizlerde duymussunuzdur belki bu tarzda konusanlari..
gidecek olan adamı bağlasan evde tutamazsın. eğer öyle bi ihtimal olduğu halde çocuk yaparsan, sonrasında sadece boşanmış bir kadın olmak yerine, boşanmış çocuklu bir kadın olursun. iyi düşünmek lazım.
konuyla çok alakalı değil ama daha bir dakika önce bi, haber izledim tvde. karı-koca tartışmışlar kadın denize atlamış, arkasından da adam atlamış. adamın cesedini bulmuşlar kadın daha yok. ve bu çiftin daha 18 ay önce tüp bebekle iki bebekleri olmuş... O kadar uğraşmışlar bebek yapmak için sonunda iki tane masum yavruyu anasız babasız bırakıp gittiler. Allah'ım sen şaşırtma yarabbim.
bence bazi erkekler icin o kanca fikri cok iyyiymisyani tek bosanmak icin degil ne biliyim mesala erkegin kötü aliskanligi varsa mesela yada arkadaslarina cok düskünse onun gibi
erkegi eve karisina sevgisi baglar, evdeki huzuru mutlulugu baglar...cocuk mocuk baglamaz...sehir efsanesi bunlar...
oyle olsaydi binlerde aile bosanmaz ve sonsuza kadar mutlu yasardi...
cocuk elbetteki aileye tat katar cunku ciftin kanindan canindan baska bir candir ve cok onemli bir unsurdur ama eve baglamakla alakasi oldugunu dusunmuyorum...
Aslında hanımlar çocuk yaparak erkeği eve bağlamaz. Kendi kendine yazık etmiş olutr.Kendi eve bağlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?