Kişisine göre cevap veriyoruz. Bazen sanane minvalinde, bazen başka planlarımız var minvalinde. Üzgünüm ama doğurana kadar bitmez. Doğur ikinciyi soracaklar. Bu liste uzar gider.3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
Dediğiniz çok doğru. Doğum yaptığım ilk hafta "ikinciyi düşünüyor musun" sorusunu aldım. Bazı insanlar kendi hayatlarından çok başkalarının hayatında darlayabilecekleri noktalara odaklanıyorlar. En güzeli sizin yaptığınız.Kişisine göre cevap veriyoruz. Bazen sanane minvalinde, bazen başka planlarımız var minvalinde. Üzgünüm ama doğurana kadar bitmez. Doğur ikinciyi soracaklar. Bu liste uzar gider.
Garip bir yarış var kimse kabul etmese de. En iyi süper kadın olma yarışı. Karşınızdaki kişilerin sorduğu abuk sorulardan bunu anlayabiliyorsunuz zaten. Peki bakalım süper kadın sen 13 tane doğur ve bak o zaman. Cevap bu olmalı aslında.Dediğiniz çok doğru. Doğum yaptığım ilk hafta "ikinciyi düşünüyor musun" sorusunu aldım. Bazı insanlar kendi hayatlarından çok başkalarının hayatında darlayabilecekleri noktalara odaklanıyorlar. En güzeli sizin yaptığınız.
Aynen öyle. Ki biz bu yarışta yokuz bile fakat kendi kendilerine bir hırs, çaba içine giren eğitimsiz insanlar var maalesef.Garip bir yarış var kimse kabul etmese de. En iyi süper kadın olma yarışı. Karşınızdaki kişilerin sorduğu abuk sorulardan bunu anlayabiliyorsunuz zaten. Peki bakalım süper kadın sen 13 tane doğur ve bak o zaman. Cevap bu olmalı aslında.