Kısırım ben diyin. Ciddiyim. Bana da sorup duruyorlardı en son bi gün canıma tak etti olmuyor bizim çocuğumuz kısırız tüp bebek tedavisi görüyorum diyince dumur oldu kaldı. Ha yalan söylemedim gerçekten tüp bebek yaptırdık3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
Gorusmeyi kesemeyegim insanlarda yapiyor bunu mesela kv biliyor olmadigini gecen gun birisi iste bu konuyu acti bu da diyor olsun artik ama 3 yil oldu ya olmiuor iste ne yapabilirimBen bu konu yüzünden birçok kişiyle görüşmeyi bıraktım. Bir iki sorulur yüz kez sorulmaz. Kimseyi görmek istemiyorum.
Kv susmuyorsa eşiniz sustursun millet sorarken oda yol açmasın . Sizde sorana Allah nasip etmedi marketten alınacak bisey değil alıp geleyim, mahrem sorular sormayın bana diyip geçin (inan o zaman da şu şu doktora gitmiş die kırk lafla gelıyorlar )bizzat yaşadım bi çocuğum olmasına rağmen yıllarca ikinci cocuk soruldu olmuyor diyince kırk doktor tavsiyesi aldımGorusmeyi kesemeyegim insanlarda yapiyor bunu mesela kv biliyor olmadigini gecen gun birisi iste bu konuyu acti bu da diyor olsun artik ama 3 yil oldu ya olmiuor iste ne yapabilirim
"Ee bak düşünüyorum" deyip düşünme taklidi yap, m.l gibi kalsınlar.3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
İnsanların konuşmaları bitmiyor. Çocuk yapmadan önce çocuk ne zaman diyorlardı şimdi 2. Ne zaman diyorlar. İlkinde pek tepki vermiyordum şimdi direkt kolaysa sen bakacaksan yapayım diyorum susuyorlar3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
O da çözüm olmuyo. Ben demiştim bu zafer de doktor öneriyorlardıKısırım ben diyin. Ciddiyim. Bana da sorup duruyorlardı en son bi gün canıma tak etti olmuyor bizim çocuğumuz kısırız tüp bebek tedavisi görüyorum diyince dumur oldu kaldı. Ha yalan söylemedim gerçekten tüp bebek yaptırdık
Ne ayıp sorudur yani öyle soruya böyle cevap
Bebiş sen alınganlık yapıyorsundur. Keşke sorulmasa ama her bekara evlilik, her öğrenciye mezuniyet, her evliye çocuk soruluyor.3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
Sen yap sevelim biz böyle rahatiz diyordum. Nasip vs dersen çeneleri kapanmaz. KV diyormuş, bozup atacaksın oğluna sor diyeceksin3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?
klişe en ağır mahalle baskılarından evlilik,çocuk, 2.çocuk.3 yıldır evliyim, henüz gebe kalamadım. Çevremde bunu bilen insanlar bile her gördüklerinde “Artık çocuk düşünün” deyip duruyor. Ben de her seferinde “Nasip, düşünüyoruz” deyip geçiyorum ama aynı konunun sürekli açılması gerçekten canımı acıtıyor. İnsanların bunu bildikleri hâlde neden ısrar ettiğini anlamıyorum. Benzer durum yaşayanlar, siz nasıl tepki veriyorsunuz?