Nişanlanmadan önce aynı evde uzun süre yaşadınız mı? Klişe olacak ama aynı eve girmeden insanları tanımak imkansız.
Günahı sevabı kişiden kişiye değişir, o kısmı anlarım. Ne yazık ki çiftler isteseler bile aile ve toplum baskısı yüzünden de birlikte yaşayamayabilirler. Namus diye kadınların öldürüldüğü bir ülkede bunu da anlayabilirim. Ama bu şans yoksa, en azından evliliğin ilk yıllarında çocuk yapmaya değil, birbirini tanımaya odaklanılmalı. Şahsen eşimle evlenmeden önce dört yıla yakın birlikte yaşadık, çocuk yapmaya karar verince evlendik. Herkes bu şansa sahip değil ya da bu onlara terstir, olabilir. Ama herkes doğru zamanda çocuk yapma şansına sahip bence. Azıcık mantıklı ve sakin düşünce doğru cevabı konu sahibi de görecektir. Şuan panik havasında. :)bence de ama bunu dile getirince insanlar hemen "evlenmeden olmaz günah diyor" sanki gezip tozup öpüsünce günah olmuyor sonra mutsuz evlilikler.
Konu sagibi hemen cocuk yaoarsanız esinizin cocuğu kiskanabilir önce iletisiminizi ilerletmeniz onu da bu fikre alıştırmanız lazım
1 yil olmasa bile 6 ay falan bekleyin bence36 yaşındayım ve nisan ayında ikinci evliliğimi yapacağım. Çok şükür hazırlıklar filan bir sorun yaşanmadan devam ediyor. Bu aralar kafama takılan konu ise çocuk konusu. Benim çocuğum yok nişanlımın ise çocuğu var. Benim çocuk isteğime karşı anlayışlı ve sen ne zaman istersen Allah’ta nasip ederse çocuğumuz olur diyor. Benim düşündüğüm konu ise hemen çocuk düşünmek mi doğru yoksa bir sene filan evliliğin oturmasını beklemek mi? Yaş faktörünü düşününce biraz panik oluyorum olumsuzluk yaşarsam diye. Ama hemen çocuk telaşına düşüp evliliğin ilk aylarının güzelliğini yaşayamazsam diye de düşünüyorum. Kafa karışık yani. Siz olsanız nasıl davranırdınız.
Boleyn kızı buldum seniYa çocuğum olmazsa korkusu ile çocuk sahibi olmayı tercih etmezdim.
Beni mi aRıordunuz ???Boleyn kızı buldum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?