çocuk merakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes evlenecek diye bir kural yok herkes çocuk yapacak diye bir mecburiyet yok ama etrafında ki insanlar o kadar bencilki her şeyin altında bir şeyler arıyorlar maalesef insanları tercihleri ile kabullenmek yerine onları yadirgama sorgulama derdindeler..

oluyor tabiki cocuk taclandiriyo。 bir bebegin evlilikte goturdugu cok seyde oluyo ama rabbim veriyosa yok demem。 isteyen herkese versin。coxugu olmayanlarida cevredeki gerizekalilarin
cenesinden korusun。
Amin allah evladınızi size bağışlasın

Annelik duygusu yaşamak için....yada bu dünyaya iyi yetişmiş nesiller bırakmak için ..evlat yetiştirmek annelik bunlar çok güzel duygular..istemeyende olabilir elbette ..rabbim isteyen herkese nasip etsin

bu kötü dünyaya çocuk getirme,hamile kalma meraklısı hemcinslerime bir sorum olacak.Neden çocuk yapmak zorunluluk gibi davranıyorsunuz ?
Çocuk yapmak zorunluluk gibi kim davranıyor bilmiyorum. Ama bence çocuk istemeyene de isteyene de saygı duyulmalı. Sizin açıklamanızdan çocuk isteyene saygı duyuyorsunuz gibi gelmedi bana.

O kadar haklısın ki sanki bu dünyaya sadece evlenip çocuk yapmak için gelmiş gibi davraniyor çoğu kadın evet allah isteyen herkese nasip etsin ama çocuğum olmuyor diye kendini paralamanında bir manası yok mesela hergün burada bir sürü bununla ilgili konu görüyorum. Kadınlarımız bu kadar kafayı taktığı sürece ee hadi evlendin çocuk yap diyen çevrede asla bitip tükenmeyecek.

bu kötü dünyaya çocuk getirme,hamile kalma meraklısı hemcinslerime bir sorum olacak.Neden çocuk yapmak zorunluluk gibi davranıyorsunuz ?
Bu ne çirkin bir üslup ? Hamile kalma meraklısı falan ? Size mi dert oldu ?

Çocuk yapmak zorunluluk gibi kim davranıyor bilmiyorum. Ama bence çocuk istemeyene de isteyene de saygı duyulmalı. Sizin açıklamanızdan çocuk isteyene saygı duyuyorsunuz gibi gelmedi bana.
Uslubunuzda hoş değil açıkçası ..istemeyen yapmaz ...isteyende yapar olmuyorsa tedavisini görür uğraşır ..bunu bu şekilde sorgulamak size düşmemiş..

gerçekler bunlar uslüba takılmayın bir kadının amacı dünyaya çocuk getirmek olmamalı zorunlulukmuş gibi
Pekii . Bende size bir gerçekten bahdeseyim . Para için 4 yıllık ilişkini hiçe sayıp sırf diğer kişi daha zengin diye arada kalman da bayağı bir ....

Pekii . Bende size bir gerçekten bahdeseyim . Para için 4 yıllık ilişkini hiçe sayıp sırf diğer kişi daha zengin diye arada kalman da bayağı bir ....
hayata bir kez geliyoruz tabiki refah içinde yaşamak isterim,kaçamak cevaplar vermeyin acıyorum size,çocuk meraklısı kadınlara

hayata bir kez geliyoruz tabiki refah içinde yaşamak isterim,kaçamak cevaplar vermeyin acıyorum size,çocuk meraklısı kadınlara
Ben size değil hayatınızda beyefendiye acıyorum . Paranın herşeyi satın alabileceğini sanan paragöz bir kadınsınız .

Bu soruyu kendime cok sordum.. bir cok kere tedaviyi denedik.. son bir kere daha deneyecegiz..
tamamlanmak, aile olmak icin degil.. boyle bir tanimlamanin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Peki neden hala deniyoruz, gene bir suru igne, ilac.. anne olmanin nasil bir duygu oldugunu bilmiyorum, bu sorunun yanitini da bilmiyorum..
Tek bildigim birbirine asik iki insanin meydana gelmesine vesike oldugu en guzel hatta tek mucizenin bu olmasi...

Cidden ya Sorunu ne anlamadım nisanlilik ve tercih meselesinden çocuk merakına geçmiş siz çocuk getirmeyin dünyaya sizi zorlayan mi var siz zenginlik içinde bol bol para harcayın.kendiniz yiyin kendiniz için...Fakat burada kimseyi neden anne olmak istiyorsun gibi sorgulamayı..istiyorlar ki oluyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…