çocuk merakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bütün söylediklerinizi anlayabilirim ama bu mucize kelimesini anlayamam suriyelerilerin bir düzine çocukları var onlar sizce bunu mucize olarak değerlendiyorlar mı ahah gerçekten alemsiniz ne mucizesi ya her gün binlerce çocuk doğuyor bunun mucizesi neresinde

peki

Ay sinir oldum . Saçmalıyor ya

Keşke anneniz de sizi dünyaya getirmeseydi. Burda çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü kadın var. Türlü türlü tedaviler görüyorlar. Böyle aşağılayıcı üslup kullanarak çocuk sahibi olmak isteyen insanları kırmak haddiniz değil. Keşke herkes haddini de bilse, anlayışlı olsa, yargılamasa, yadırgamasa. Para için nişanlısını terk etmek isteyen bir insansınız, kalkmış burda çocuk sahibi olmak isteyen insanları yargılıyorsunuz. Yazık size

Sizi heralde çocuk yapma zorunda bırakmaya çalışıyorlar ki böyle sanıyorsunuz.

İnsanlar zorunda olduğu için mi çocuk yapıyormuş vay beeee. Aaaaaa bende mi zorunda olduğum için çocuk istiyorum yoksa

Sizin kullanıcı adınız haklı olmalı

Allah fake üyenin de akıllısını versin.
zavallı

Hayatta istekler ve tercihler vardır. Siz nasıl ki refah içinde bir hayat yaşamayı ister tercih edersiniz bir başkası da anne olmayı ister bunu tercih eder. Kimisi de çeşitli sebeplerden istemez ve anne olmaz bu da o kadını ve ailesini eksik yapmaz tercihtir çünkü. Ancak bu duygu kadınların fıtratında var bu da gerçek. Elbette şuna katılıyorum dünyada bir can emanet alıyorsak ona en başta manevi sonra maddi olarak elimizden gelen en iyi şartları sağlamaya çalışmalı ondan sonra onu dünyaya getirmeye karar vermeliyiz ki emanetin hakkını verebilelim.
Tercihleri sizinkininden farklı diye kimseye bu üslupla yaklaşamamalısınız.

Sizi heralde çocuk yapma zorunda bırakmaya çalışıyorlar ki böyle sanıyorsunuz.

İnsanlar zorunda olduğu için mi çocuk yapıyormuş vay beeee. Aaaaaa bende mi zorunda olduğum için çocuk istiyorum yoksa
dayatılmış genelek diyelim biz ona istemekten değil bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…