bütün söylediklerinizi anlayabilirim ama bu mucize kelimesini anlayamam suriyelerilerin bir düzine çocukları var onlar sizce bunu mucize olarak değerlendiyorlar mı ahah gerçekten alemsiniz ne mucizesi ya her gün binlerce çocuk doğuyor bunun mucizesi neresindeBu soruyu kendime cok sordum.. bir cok kere tedaviyi denedik.. son bir kere daha deneyecegiz..
tamamlanmak, aile olmak icin degil.. boyle bir tanimlamanin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Peki neden hala deniyoruz, gene bir suru igne, ilac.. anne olmanin nasil bir duygu oldugunu bilmiyorum, bu sorunun yanitini da bilmiyorum..
Tek bildigim birbirine asik iki insanin meydana gelmesine vesike oldugu en guzel hatta tek mucizenin bu olmasi...
pekiCidden ya Sorunu ne anlamadım nisanlilik ve tercih meselesinden çocuk merakına geçmişsiz çocuk getirmeyin dünyaya sizi zorlayan mi var siz zenginlik içinde bol bol para harcayın.kendiniz yiyin kendiniz için...Fakat burada kimseyi neden anne olmak istiyorsun gibi sorgulamayı..istiyorlar ki oluyorlar
Ay sinir oldum . Saçmalıyor yaCidden ya Sorunu ne anlamadım nisanlilik ve tercih meselesinden çocuk merakına geçmişsiz çocuk getirmeyin dünyaya sizi zorlayan mi var siz zenginlik içinde bol bol para harcayın.kendiniz yiyin kendiniz için...Fakat burada kimseyi neden anne olmak istiyorsun gibi sorgulamayı..istiyorlar ki oluyorlar
Ay sinir oldum . Saçmalıyor ya
Ay bosverin allahaskina bir oraya bir buraya konu açıyor ..saçmalıyor isteAy sinir oldum . Saçmalıyor ya
Keşke anneniz de sizi dünyaya getirmeseydi. Burda çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü kadın var. Türlü türlü tedaviler görüyorlar. Böyle aşağılayıcı üslup kullanarak çocuk sahibi olmak isteyen insanları kırmak haddiniz değil. Keşke herkes haddini de bilse, anlayışlı olsa, yargılamasa, yadırgamasa. Para için nişanlısını terk etmek isteyen bir insansınız, kalkmış burda çocuk sahibi olmak isteyen insanları yargılıyorsunuz. Yazık sizebütün söylediklerinizi anlayabilirim ama bu mucize kelimesini anlayamam suriyelerilerin bir düzine çocukları var onlar sizce bunu mucize olarak değerlendiyorlar mı ahah gerçekten alemsiniz ne mucizesi ya her gün binlerce çocuk doğuyor bunun mucizesi neresinde
Fake galibaAy bosverin allahaskina bir oraya bir buraya konu açıyor ..saçmalıyor iste
Araştırma mı yapıyorsunuzbu kötü dünyaya çocuk getirme,hamile kalma meraklısı hemcinslerime bir sorum olacak.Neden çocuk yapmak zorunluluk gibi davranıyorsunuz ?
Sizin kullanıcı adınız haklı olmalıKeşke anneniz de sizi dünyaya getirmeseydi. Burda çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü kadın var. Türlü türlü tedaviler görüyorlar. Böyle aşağılayıcı üslup kullanarak çocuk sahibi olmak isteyen insanları kırmak haddiniz değil. Keşke herkes haddini de bilse, anlayışlı olsa, yargılamasa, yadırgamasa. Para için nişanlısını terk etmek isteyen bir insansınız, kalkmış burda çocuk sahibi olmak isteyen insanları yargılıyorsunuz. Yazık size
Keşke anneniz de sizi dünyaya getirmeseydi. Burda çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü kadın var. Türlü türlü tedaviler görüyorlar. Böyle aşağılayıcı üslup kullanarak çocuk sahibi olmak isteyen insanları kırmak haddiniz değil. Keşke herkes haddini de bilse, anlayışlı olsa, yargılamasa, yadırgamasa. Para için nişanlısını terk etmek isteyen bir insansınız, kalkmış burda çocuk sahibi olmak isteyen insanları yargılıyorsunuz. Yazık
zavallıAllah fake üyenin de akıllısını versin.
dayatılmış genelek diyelim biz ona istemekten değil benceSizi heralde çocuk yapma zorunda bırakmaya çalışıyorlar ki böyle sanıyorsunuz.
İnsanlar zorunda olduğu için mi çocuk yapıyormuş vay beeee. Aaaaaa bende mi zorunda olduğum için çocuk istiyorum yoksa
Sizin gibi birine cevap vermek bile size yapılmış bir lütuf. Son bir tavsiye evlenip kimsenin başını yakmayın.zavallı
tamam olurSizin gibi birine cevap vermek bile size yapılmış bir lütuf. Son bir tavsiye evlenip kimsenin başını yakmayın.
Benim için ağla hamileyim.zavallı
Buradaki tek zavallı sensin . Kendine hayrın yok elin adamını terk ette başı yanmasınzavallı
zavallıKeske annenizde sizi dunyaya getirmeden once boyle düşüneymiş
tamam düşüneyimBuradaki tek zavallı sensin . Kendine hayrın yok elin adamını terk ette başı yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?