Çocuk meselesi

Bu konuda da haklısınız bence 😊 Kimsenin yönlendirmesine tabi ki gelmeyin.. Bende 27 yaşındayım 2.5 yıl oldu evleneli şuan hamileyim.. Bu tabi ki dünyanın en güzel şeyi çok heyecan verici ama yanı sıra da ciddi bir sorumluluk..
Aaa öyle mi tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza insallah. Bebek takviminizi olusturmamissiniz kadınlar kulübü profilinizde ne kadarlık gebesiniz🙏

Evet tam da o sınav:)sanırım Yine kazanamama korkuSuyla böyle hissediyorum

Tereciye tere satmışım

Covid gebelik bebek vs

Eşinize anlatın güzelce kendinizi

Lakin TUS için tüm hayatı ertelemek zor

Bir iş yerinde çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sürekli tüm hayatı sınav çalışmak üzerine kurmak da olmaz

Eşinizin mesleğini bilmiyorum ama alanınız çok özveri gerektiriyor çocuk olsa da bunun nöbeti zorunlu hizmeti vs de var bu nedenle karşılıklı ayrıntılı konuşun

Herkes bunu söylüyor engel değil diye. Ablamda geçen vajinal kontrole gittim deyince bebek mi düşünüyorsun çok erken asla yapma gez toz etrafında bagris cagris çocuğa çok mu meraklidin deyiverdi. Bende bebek konusunu ben açmadım ki vajinal muayeneye gittim dedim sadece filan oldum . Fakat daha önce de ne bekliyorsun bı yıllık evlisin çocuk gezmeye engel değil yaşın ilerlemeden çocuk yap enerjin olmaz sonra demişti. Yakın zamandaki tepkisine de gıcık oldum geçmişte ki yap yap baskısına da gıcık olmuştum. Hiç sevmem bana karisilsin 😑ama kafam karıştı çocuk engel bence de ...anne baba arasında birbirilerine ayrılan zamanı bile azaltıyor ki
Bize olmadı valla öyle birşey. Hatta tam tersi çok güzel 😍 eşine daha çok yaknlaşyorsun 😍 çocuğinin babasını görünceki o heyecanı mutluluğu, babasının sevgisi ilgilenmesi birkez daha aşk ediyor insanı.. 😍😍 oğlum 6 aylk babası işten gelnce alsn beni diye hevesle babasını takip ediyor benm çok hoşuma gidiyor 😍

Bize olmadı valla öyle birşey. Hatta tam tersi çok güzel 😍 eşine daha çok yaknlaşyorsun 😍 çocuğinin babasını görünceki o heyecanı mutluluğu, babasının sevgisi ilgilenmesi birkez daha aşk ediyor insanı.. 😍😍 oğlum 6 aylk babası işten gelnce alsn beni diye hevesle babasını takip ediyor benm çok hoşuma gidiyor 😍
Ama babasi sizinle siz babasıyla nasıl ilgilenebiliyorsunuz onca yorgunluk ve ilgi bölüsumunun ustune

Cocukla da gezilir elbet ama çocuksuz daha rahat. Ben köpeğimle gezerken bile zorlanıyorum. Bence 27 yas cocuk icin kücük ,insanlarin kisiliginin oturduğu maddi anlamda düze çıktıkları tarafların birbirine alıştığı yaşlar 30lu yaşlar. Ki daha 2 yillik evliymişsiniz. Sınav olmasa da önce bi iş bulun evin ekonomisini oturtun. Esinize böyle anlatirsaniz kabul eder bence. Bir de esiniz ev islerine uardim eden biri değilse cociğa hic yardim etmez aklinizda bulunsun.

Merhaba 2 yılı bitirdiğim bi evliliğimiz var.dert demek doğru olmaz ama çocuk noktasında anlaşamıyoruz .ben bi süre istemiyordum hem gezmek tozmak için hem de kazanmam gereken bir sınav olduğu için eşim ilk başlarda saygı duydu fakat artık ne zaman ne zaman diye sürekli bu konuyu gündeme getirir oldu.bu konu beni bunaltıyor açıkçası.ne pandemiden dolayı gezip tozabildik ne de bu sürede sınavı kazanabildim.27 yaşındayım ve çok da geç olduğunu düşünmüyorum kendim için.eşimi bu konuda nasıl ikna edebilirim.onu da direk tersleyip böyle bir konuda üzmek istemiyorum.ama biraz köşeye sıkıştım artık.fikirleriniz için teşekkür ederim.
Su an gezilecek bir dönem değil. Hamilelik sinavi kazanmaniza da engel degil. Ama tabi hazir degilseniz hic o topa girmeyin esinize tatli bir dille su an hazir olmadiginizi anlatin. Hayallerinizin oldugunu söyleyin. Size uygun olann bir tarihi ortalama olarak soyleyin ki havada kalmasin. Hem cocukta oyle kolay birsey degil cogu tanidigimiz senelerdir ugrasiyor hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Uyuduğu zaman. En geç 9 da uyutuyorum bebekliğinden beri o şekilde alştrdm. 9dan sonra birbirimize zaman ayırıyoruz 😃
Yani zor bence o saatte uyutmakta .sonuçta uyu deyince uyumaz .devamlı uyanır .o uyusa bile sende bitmiş olursun dokuza kadar zaten filan .sizi tebrik ederim tabiki♥️

Yani zor bence o saatte uyutmakta .sonuçta uyu deyince uyumaz .devamlı uyanır .o uyusa bile sende bitmiş olursun dokuza kadar zaten filan .sizi tebrik ederim tabiki♥
Bilmem ben çok seviyorum çocukları belki de o yüzden bana zor gelmiyor.. Mesela eşimle iş.paylaşımı yaparız çocuk olduğu için. Belki de o yüzden daha zaman ayırabiliyoruzdur..

kırmadan ve açık iletişim kurmanız önemli bence. ve ikinizde kendinize göre gayet haklısınız.
isterseniz destek alın nasıl iletişim kuracağınız konusunda.

Back
X