Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
3 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi negatif sonuçlanınca bu konuyu unutmak isteyen ve en azından 1-2 sene tedavi,bitkisel ilaç vs görmek istemiyen biri olarak aklımın bir tarafı da hala bi de akupunkturu,alternatif tıbbı filan araştır bakalım diyor....çocuk meselesini unutanlar ve unutmak isteyenler buluşalım da bunun için neler yapılır,soranlara neler denilir ,nasıl toplum baskısından uzaklaşılır biz de burada paylaşalım mı ne dersiniz?belki yeni ilgi alanları ve çevremize karşı savunma mekanizmaları oluşturabiliriz..
bazen unutmayı bile" unuttuğun anda çocuğu oluyor inanki insanın" fenomeni yüzünden istediğimi düşünüyorum...
çıldırmak üzereyim.beynim s.o.s veriyor resmen..düşünmemeliyim bu konuyu ama nasıl?

altı ay oldu tedavime ara vereli..şuanda kafam rahat...bayramdan sonra doktora yine gitmeyi düşünüyorum...

dr a gitme düşüncesi olduğu zaman kafası rahat oluyo elbette ki insanın. ama,ya drlardan ümidi kesince..açıklanamayan infertiliteyiz..sebep bulunamıyo...tüp bebekten daha ileri bi teknikte olmadığına göre...bu işin peşini bırakıp, sadece ,eğer yazmışsa; yüce rabbimizin bizim için belirlediği zamana kadar beklemekten başka ne geliyo ki elimizden...

merhaba bence umidini yitirme Allah a sigin insallah bigun o guzel haberi alirsin bende 3 senelik evliyim 4 aydir dr gidiyorum birkere dusuk yasadim insallah vakti saati gelince Allah bizede nasip eder sen moralini bozma Allaha emanet ol...

merhaba bence umidini yitirme Allah a sigin insallah bigun o guzel haberi alirsin bende 3 senelik evliyim 4 aydir dr gidiyorum birkere dusuk yasadim insallah vakti saati gelince Allah bizede nasip eder sen moralini bozma Allaha emanet ol...

inşallah arkadaşım.aklımı başka bi yere kanalize edersem olur belki de ama..beynimi bir kontrol altında tutabilseemm...

Arkadaşlar size tek bir şey söylemek istiyorum bu ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EN KISA ZAMANDA BEKLEDıĞı BEKLEMEDıĞı HER HANGı BıR ANDA SAĞLIKLA BEBEKLERı ALIRIZ ıNŞALLAH KUCAKLARIMIZA

galiba bu konudan kendimi silmem gerekecek.çünkü sanırım bu konuyu hiç bi zaman kafamdan atmayı başaramıycam.çünkü bugün bu meseleyle ilgili akupunktura başlama kararı aldım.ne yapayım ümit kalacağına emek kalsın...

hayatım kafamızdan tam anlamıyla atmak mümkün değil ama elimizden geldiğince en az seviyede düşünmeye çalışmak bile etkili olacak sanırım yaşadıklarını birebir biliyorum hissediyorum çünkü yaşadım akupunktur her alanda kendini göstermeye başladı denemende fayda var aslında burdan paylaşırsan sevinirim canım benim bu konuda çok bilgim yok açıkcası kendine iyi bak görüşmek üzereopuyorumnanaktan

bugün akupunktur için dr a gittim angel_34cüm.sana detaylı olarak anlatayım ben canım .
önce bir alet yardımı ile bütün parmaklarıma tutmak sureti ile tek tek enerji ölçümleri yaptı.sonra bu sayıları bilgisayarda bi programa filan yükledi herhalde ve bi grafik çıkardı bilgisayarda bana da gösterdi.vücudun sağ ve sol tarafının 5 bölgesinin enerji oranlarının birbirine yakın ve belli bir değerin üstünde olması gerektiğini söyledi.çıkarttığı grafiğe göre benim böbrek ve üreme organı ile ilgili merkezinin enerjilerinin çok düşük olduğunu buna bağlı olarak kalp merkezinin de bozulmaya başladığını söyledi.kulaklarımın herbirine 4 er tane sanırım küçük iğneler batırarak üzerlerini küçük bantlarla kapattı.hemen hemen bu hafta 4 güne daha randevu verdi.sonraki haftalarda seanslar giderek azalacakmış.her seanstan bugün ki hariç 30 ytl alacak,bugün 80 aldı.yani biraz masraflı ama herşeyin iyi olacağını merak etmemi söyledi.bi dahaki seansların ayrı bir odada yaklaşık 1 saatlik sürelerde olacağını söyledi dr hanımın sekreteri. bakalım o zaman neler yaşıyacağım.bugün çok irrite oldum kulaklarıma iğneler falan batırılma düşüncesi nedeni ile ama büyütmüşüm gözümde hiç acımadı.inşallah doğru söylüyodur kadın da işe yarar.onun yaptıklarına inanmaya ihtiyacım var.bu nası bi psikoloji ise artık birileri bana sende şöyle bi sorun var, ben bu problemi çözücem Allahın izniyle desin istiyorum..deliriyomuyum neyim.kusura bakma senin de kafanı şişirdim.hep ben anlattım.sen de anlatsana sen neler yapıyosun?kafadan atamıyoruz madem paylaşalım o zaman di mi ama?

canım benim bence bu defa inancınla başaracaksın akupunktur kesinlikle faydalı bi yöntem baksana çıkmış zaten vücudun enerjilerinin düşük olduğu yerler tam tahmin ettiğimiz gibi aslında üreme organları da demiş hani bazen birşeyleri başarabilmek için birilerinin desteğine mootive etmesine ihtiyaç duyarız ya bence sen şu anda tam anlamıyla bu durumdasın ve dr.un da olumlu etkisiyle başaracaksın inşallah bu tedaviye gönülden inan hayatım ben inanıyorum çünkü bu arada kafamı falan şişirmiyosun istediğin kadar istediğin şekilde anlatabilirsin seni nasıl rahatlatacaksa içinden geldiği gibi yaz ve rahatla tutma içinde hiçbirşeyi ben dinlerim her zaman arkadaşım akupunkturla sigarayı bıraktı günde 2 paket içerken hem de aonda gördüğüm şey inanötı sende inanırsan bebişin seni daha fazla bekletmicek bak görürsün opuyorumnanaktan:Saruboceq:

ben monütörü kullanmaya devam ediyorum hayatım bugün 3. seviyeyi gördüm testte bu yumurtaların büyüdüğünü ve 2 gün içinde çatlayacağını gösteriyo yani bugün ve yarın antremandayım:roflol:moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bol bol hayal kuruyorum insan bir şeyi çok istiyorsa hayal kurarak hayatına çağırıp gerçekleştirebiliyomuş ondanyerimsenibeneşimle isimlerini bile bulduk yani daha öncede hep konuşurduk isimlerini falan hayal ederdik ama vazgeçerdik bi süre sonra o isimlerden bu defa isimlerini tam anlamıyla oturttuk kafamızda opuyorumnanaktan

hayırlısı tatlım yaa inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz merak etme allhımın izniyle iyi bak kendine görüşürüz canım haberdar et gelişmelerden merakta bırakma tamam mııopuyorumnanaktan

başlıkta rafa kaldıralım demişsin cnm ama rafa aldırmamk ne mümkün

zaten sen bile o rafa kaldırmayı düşünmüyorsun sanırım

yeni tedavin hayırlı olsun

çok sağol angel_34cüm.ne iyisin ya!..sen bana anlat de yeter ki yandın artık..bu arada biz de de isimler 5 yıldır hazır ama sahipleri yok..inşallah Allah onu da verir en kısa zamanda.bugün 2. kez gidicem bakalım aupunktura nolcak...görüşürüz..
başlıkta rafa kaldıralım demişsin cnm ama rafa aldırmamk ne mümkün

zaten sen bile o rafa kaldırmayı düşünmüyorsun sanırım

yeni tedavin hayırlı olsun
evet canım başlıkla 2 günde alakam kalmadı yani..belki de hiç yoktu da birileri bana akıl verir belki demiştim işte ne biliiim...Allah senin de bu yol da hayırlısı ile önünü açsın ve yardımcın olsun inşallah...ne yapalım avatarımda da yazdığım gibi ümit kalacağına emek kalsın deyip sonuna kadar herşeyi deniyoruz işte...
ben yaklaşık 1 yıldır rafa kaldırdım..

hah nihayet bana akıl verecek birilerini buldum diyebilirmiyim arkadaşım yazının sonundaki bebek resimlerini görünce sanki tam olarak aklından atamamışsın gibi geldi bana ama attıysan neler düşünüyosun da kafandan uzaklaştırabiliyosun bebiş düşüncelerini bana birazcık anlatsana koca kafama girsin:uhm:bu arada adın mı sadece rumuz mu bilmem ama benim adım da özlem..

özlemcimm sen yeter ki anlat hayatım rahatla içini boşalt ki bebişin seni daha fazla bekletmesinn ben yanmaya razıyımyerimsenibenbu arada isimler neler tatlım merak ettim bak şimdiiopuyorumnanaktanbugün gideceğini yazmışsın eeee nasıl geçti neler yaptın bakalım nasıl geçti inşallah çok güzel geçmiştir inancını arttırmışsındırr:Saruboceq:bir ara gel de anlat merak ederim bennna.s.öptümm canımcım görüşürüzzza.s.

kızlar artık o kadar da ümitsiz vaka olarak görmüyorum kendimi.silkelendim ve kendime geldim,küllerimden yeniden doğdum.yastan çıkıyorum,olmadıysa olmadı ne yapayım yani?çocuksuz da yaşayan bir sürü insan var şu dünyada bazıları kendi arzuları ile çocuk doğurmuyor,istemiyor yani,çocuksuz bi yaşamı tercih ediyorlar.ben tabii ki onlardan olmak istemiyorum ama şimdilik biraz daha kendim için yaşamaya devam edebilirim..değil mi madem çocuksuz bi yaşamım var bundan da zevk almasını bilmeliyim.akupunktura gitmeye gene devam edicem,kafamı dağıtıyorum çünkü..bu arada Allah izini ile olursa olur.sizde katılıyosanız..kafa dağıtmanın yolları için bugünlerde takılacağım 2 foruma gelebilirsiniz siz de gerçi ikisi de birbirinden biraz tezat ama olsun..kilo vermek isteyenler buraya:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/303968-ramazanda-10-kilo-verilebilir.html
kilo almak isteyenler de buraya takılabilir bence..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-puf-noktalari/273805-iyi-sonuc-ovgu-aldigimiz-tarifleri-puf-noktalari-beraber-paylasalim-yeni-mesaj.html
sizin de kafa dağıtmak için önerilerinizi beklemeye devam ediyorum.sitede herhangi bir konu da olabilir bu,bir hobi de..şimdilik öpüldünüz...

canım kafanı dağıtmana rahatlamana çok sevindim söylediklerine kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile5sürekli düşünerek hayatı zehir etmek de hoş değil kendimizee en azından birazcık başka şeylerle de ilgilenerek hayatın tadını çıkarabilmek lazım hayatım ben de kilo verenlerin topicine takılayım iyi fikir verdin canımcım bebiş gelmiyo bari fitt olayım dimia.s.:teytey:görüşmek üzere tatlımkaydirigubbakcemile5

yani dimi ama angelcım..hadi görüşürüz....

tatlım nasılsın nerelerdesin göremiyorum seniiopuyorumnanaktannasıl gidiyor akupunktur??opuyorumnanaktan

tatlım nasılsın nerelerdesin göremiyorum seniiopuyorumnanaktannasıl gidiyor akupunktur??opuyorumnanaktan

angelcııııım özledim valla seni..ben kayınvalide ve annemleri dolaşıyodum bi kaçgündür de..amaaaaaaaan nası gitsin canım..vücuduma iğneleri batıttırıpduruyom işte...bakalım nolcek..kadının eşime bişey yaptığı yok..o da ben akupunktur filan yaptırmam diyo zatii..ondan sperm tahlili istedi.bizimki de pek inanmıyo zaten kadına,onun için taahlil filan yaptırmaz..zaten boşu boşuna para bayılıp duruyoz her seferein de 30 30 deyip duruyo eşim..kadının maaşallah seansların aralarını açtığı yok hiç..nerdeyse hergün çağırıcak..bilmiyorum nereye kadar..para dayanmıycak bu gidişle..hiç bi bilgi filan da vermiyo..ne zaman tamamlanacağına napıcağına dair...bi ara laf arasında 10 seans sonra rahatladığının farkına kendin de varıcaksın dedi..şimdiye kadar 7-8 kere gittik işte..
bu arada henüz adet görmedim.geçen ay 28 inde görmüştüm.ama heralde tüp bebek ten yeniçıktık diye düşünüyorum..çünkü bir 6 ay kadar düzensizlik kist filan bırakabiliyo insanda bu tedaviler..yani geçen sefer benim öyle olmuştu...bakalım hayırlısı işte..bu akşamda misafir alıcam yemeğe telaştayım yani...
sen nerelerde napıyosun?elma diyetii nası gidiyo..?ben 63 kiloda çakıldım.sandalozu neyim bıraktım..akupunkturcu dr a benim diycem kulağıma zayıflama iğnelerinden de batırsın bi daha kine.yoksa benim bünye tıkalı sanki..çok yavaş metabolizmam...işteeee böyle...:smiley-cool:

anladım hayatım biraz karışıksın yani bugünlerdeCADIARZUvalla benim nasıl gitsin ben de pazartesi ya da salı günü regl olcam sanırım yani tüm belirtiler onu gösteriyo sivilceler şişkinlik her ay olan rutin değişimler işte bu ay da olmadı galiba benim de bugün misafirlerim vardı ancak gelebildim siteye elma diyeti güzel gidiyordu ama bugün iftarda misafirler olunca ki baya bir kalabalıktık pek uyamadım açıkcası artık cumaya kadar dikkat edicem tatlım kaçamak yapmıcam bir de regl öncesi canım deli gibi tatlı falan istiyor hiç sormaalaelaelaelaelaesenin akupunkturcu biraz daha bilgi verse iyi olur aslında ya insan merak ediyor sonuçta neler olacak diyee dimii neyse tatlım tüp bebek denemesinden yeni çıktın zaten kafanı rahat bırakmaya çalış ben biliyorum bu işlerin insanda ne kadar stres yaptığını hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim canımcımm:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…