eneeeeeee kimse gelmemişşşşşşşakannehir
ahanda ggeldim ,,,
hoşgeldünnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de geldim şekerlerrr ne kaynatıyosunuz bakim sizzzopuyorumnanaktan
listede kimler varrrCADIARZU
başta angel olmak üzere sen ve ben hariç tüm kk.nasıl?kaydirigubbakcemile3
geldim şekercim geldim öncelikle tebrik ediyorum hayatım 2 kilo gitmiş bile süpersin valla harikaa:lepi:ben de son 2,3gündür misafiirlerim olduğundan gelemedim birazda abarttım yeme işini sanki kalabalığı görünce coştum heralde neyse haftaya pazara tartılcam bayramın ilk günü bebiş meselesi aynen bıraktığın yerde şekerim sadece monütörü kullanıyorum artık hayırlısı valla ya zaten son günlerde sadece zayıflamaya programladım kendimikaydirigubbakcemile3
zayıflayın zayıflayın aferin bendemi versem acaba kilohihoyyyt
sen ihtiyacım yok demiyomuydun?
yok diyorum ama bide siz deyiverin veremmi 4 kilo
160 boy 54 kiloyum akannehir
Ben bir kısır döngüyümmm vavvalkisalkisalkisHamile kalamamamakta bir ayrıcalıktırrrr alkisalkisalkisbebesizdee mutluyum benalkisalkisalkisvarsın gelmesin bebealkisalkisalkisartık onun için ben eğill o bana gelmek için uğraşsınnalkisalkisalkisÖĞĞĞ GELDi artık düşüncesi bile miğdemi bulandırıyorrrralkisalkisalkisbende aranuzaaa geldimmsırnaşık şeysırnaşık şey
aaaaayyyy hoşgeldin arkadaşım yaaaaa.çok sevindim bir kişi daha aramıza katıldı diye...hakkaten sana sonuna kadar katılıyorum haaaaaa.ressssssmen öğğğğğğğğ geldi.artık Allahın gücüne gitmesin derler ya çocuk diyecek yanımız kalmadı..hiiiiiiiiiç hevesli de hissetmiyorum kendimi artık eskisi gibi..son zamanlarda hamile olduğumu bu ay öğrensem nasıl tepki verirdim şimdi dedim kendi kendime...sonra amaaaaaaan geçti artık zamanı,eskisi gibi sevinmem heralde dedim, o heves ve heyecan da eskidendi sanki..tüp bebek yaptırdığımda pozitifi görücektiim ki bak o zaman dünyanın nasıl da en mutlu insanı olurdum...şimdi bu kadar emek boşa gitmiş,üzüntü hayal kırıklıkları dolmuş kafamın her köşesinde...napiiim yani artık de mi?dediğin gibi meraklıysa o beni bulsun ben bıktım ve yoruldum,oynamıyorum artık..fazla naz aşık usandırdı sonunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?