anladım hayatım biraz karışıksın yani bugünlerdeCADIARZUvalla benim nasıl gitsin ben de pazartesi ya da salı günü regl olcam sanırım yani tüm belirtiler onu gösteriyo sivilceler şişkinlik her ay olan rutin değişimler işte bu ay da olmadı galiba benim de bugün misafirlerim vardı ancak gelebildim siteye elma diyeti güzel gidiyordu ama bugün iftarda misafirler olunca ki baya bir kalabalıktık pek uyamadım açıkcası artık cumaya kadar dikkat edicem tatlım kaçamak yapmıcam bir de regl öncesi canım deli gibi tatlı falan istiyor hiç sormaalaelaelaelaelaesenin akupunkturcu biraz daha bilgi verse iyi olur aslında ya insan merak ediyor sonuçta neler olacak diyee dimii neyse tatlım tüp bebek denemesinden yeni çıktın zaten kafanı rahat bırakmaya çalış ben biliyorum bu işlerin insanda ne kadar stres yaptığını hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim canımcımm:Saruboceq:a.s.
aynen angelcim bizde de misafir vardı.ben de senin geçen gün yaptığın gibi baklavaları filan götürdüm hep yanii nolcek bu işlerin sonu bilmem..10 kilo vericez diye alıcaz sanırsammCADIARZU-tatlicadiarzu-senağlamaöptüm seni...
ben bu topiği çok sevdimm 3 yıılık eviliyim ve hiç korunmamamıza rağman bebek mebek olmadı son 4 aydırda ara verdim herşeye dr um bayramdan sonra tüp bebek dedi ama ben biraz daha uzatmak istiyorum zamanı ayrıca
kafamdan atmayı bile işte ozaman olacak diye düşünüyorum bu çok acı yapamıyorum düşünmeden olmuyo sanırım çıldırıyorum
ben bu topiği çok sevdimm 3 yıılık eviliyim ve hiç korunmamamıza rağman bebek mebek olmadı son 4 aydırda ara verdim herşeye dr um bayramdan sonra tüp bebek dedi ama ben biraz daha uzatmak istiyorum zamanı ayrıca
kafamdan atmayı bile işte ozaman olacak diye düşünüyorum bu çok acı yapamıyorum düşünmeden olmuyo sanırım çıldırıyorum
bak elchinciim biz bir de bir önceki sayfada verdiğim adreslerde takılırız.seni ve katkılarını da bekleriz...
hayırlısı olsun canım..umut var her zaman ama kafaya takmadan yürütebilmek mesele zaten..bunun için yeni fikirlerin varsa,kitap,film,hobi vs ne olursa bekleriz...slm kızlar bende 2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor tedavi halindeyiz ama doktorlarda bizi kendi halimize bıraktı bu aydan çok umutluyum 16 eylüle kadar bekleyeceğim ya adet ya bebek eğer yine adet olursam 3 5 ay boyunca ertelemeyi düşünüyorum.
çünkü gerçekten yormaya başladı beni allah yardımcımız olsun valla git gide sıkmaya başladı bu durum beni.
canım baktım evet aslında kiloyla ilgili bi problemim yok ama yinede uğrarımmmkaydirigubbakcemile2
canım benim ezinecim,lütfen bu kadar umutsuz olma..ben de sebepsiz infertiliteyim,7 aşılama 3 tüp bebk geçirdim sonuç negatif : ((( seni çok iyi anlıyorum..tanımasamda yaşadığın duyguların aynısını ben de yaşıyorum..çok ağladım,çok zor günler geçirdim,dört yıl kendimi tüm dünyadan izole ettim..kendi dünyamda çırpındım,duvarlara ağladım..ama ne oldu sağlığımı kaybetmeye başladım,evimden ,eşimden,işimden uzaklaştım..ne oldu ???kaybolan koca dört yıl..mutsuz günler,yeri geldi ölmeyi bile düşündüm biliyormusun..ama baktım ki hayatım akıp gidiyor,kendimi avutmaya çalıştım ve çalışıyorum..ne bileyim bi nebze polyannacılık oynuyorum..yoksa hayat bana acı vermeye başladı..sebepsizim ben diye düşündüm..belki de bir gün rabbim benim de yüzüme güler..belki o kadar çok ettiğim dualar kabul olur..belki de böylesi hayırlısıymış,hayır da şer de allahtandır dedim..evet sihirli değnek değil elimdeki bir anda herşeyi değiştireyim..baktım içimi buhranlar basıyor bu düşünce beynimi kemiriyor hemen atıyorum kendimi dışarılara..farklı hobiler bulmaya çalışıyorum..artık ağlamayacağım dedim bunun için ağlamayacağım,rabbim herşeyin en iyisini bilir..ağlıyorum elbette ama eskisi gibi kendimi paralayarak değil..ne yapalım kader bu yaşanacak kaderimiz varmış,kabullenmeye çalışıyorum..
inşallah sana da hayırlı kapılar açılır arkadaşım,senin için dua edeceğim,rabbim gönlüne göre versin...
merhaba elchin,bu topiğe bi kaç gündür giren yok...
hikayeleri okuyorum da herkes aynı duyguları yaşıyor..aynı duygusal travmaları geçirmişiz..çok acı..ama ben inanıyorum birgün bizlerinde isteği olacak..sende sebepsiz m,isin ??
canımmm ben geldim misafirlerim vardı hiç giremedim hayatıma.s.yazdıklarınızı okudum kocaman bir of mu çeksem allahım bugünümüze şükür mü desem ne desem bilemedim valla şekerler CADIARZUezinecim tatlım kafamızdan tamamen atmanın ne kadar zor hatta bazen ne kadar imkansız olduğunu daha önce de konuşmuştuk ama hayatımızı sırf bu konu üstüne odakladığımız zamanda yaşamayı unutuyoruz malesef bir cenderenin içindeymişcesine aynı şeyler etrafında düşünüp duruyoruz hayatı kaçırıyoruz ben de bunların farkındayım çözüm yine bizde ama bebişim kendimizi olumlu şekilde yönlendirebilirsek daha kolay olacağını düşünüyorum opuyorumnanaktan
misafirler yatılımıydı angel?nihayet geldin yani...ben de işe başladım uzun bi aradan sonra..dün gece nöbetçiydim herkes nerelerdeydin dedi durdu..tüp bebek tedavisi gördüm de diyemedim..soruları geçiştirdim hep..bir de arkadaşlarım çocukları ile ilgili muhabbete başlayınca üzülüyorum ve kendimi eksik hissediyorum onu farkettim...neyse bunlar da gelip geçer hayırlısı ile ve mutlu günlerimize kavuşuruz inşallah biz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?