Etkilenecek hiç bir yanını göremiyorum böyle sevgi olmazAsla soyledikleriniz cok normal birsey herkez neler soyluyor beynim almiyor sanki donuk oluyorum sanki cok aradayim beni evkenmeye zorluyor niye evlenmiyoruz diyor zaten ayni binada oturucakmisiz annrsinin babasinin yaninda olurmusuz bor yatmaya eve inermisisz falan filan daha bir dunya sey var beni evliyken ne bekliyor bekarken ne bekliyor diye dusundugumde evlenmemeliyim diye dusunuyorum ama beni zorlayip etkilemeye calisiyor
Üst kat komşum bu şekilde ve eşi polisKufurler kirmalar bagirmalar ......
Nasil yapiliyor ben bilmiyorum ve anlamiyorum cokKonun yanlış yerde ben bildiriyorum yanlış yapmazsam@okypete
Bir derdim var da sana daha çok yardımcı olurlar
Ben de bişey yaptım ama umarım doğru olmuşturNasil yapiliyor ben bilmiyorum ve anlamiyorum cok
Senin gözünün açılmasından ve kendisini bırakmatan korkuyorDaha anlatmadigim bir dunya sey var ama hala cikicak kapi bulamuyorum suan internet kullandigimi bikmiyor gizli kullanmiyorum cunku ona bile izin vermiyor evddn cikmama musade etmiuor yasamaktan biktik beraberken sadece oturup film izliyoruz 3 senedir ne gezmek ne farkli boirsey birsey begenirim onu bana benim paramla alir bana birde aldigi icin ovunur . ailesi duzelir biranlik sinirli yoksa baska birseyi yok diyip beni karsisina alip konusuyor ben bunaliyorum artik
Taşırlar olduysaNe olucak simdi
Bana ben yapariSenin gözünün açılmasından ve kendisini bırakmatan korkuyor
kendi sevgisine güvenmiyor bu yüzden kıskanç ve hayatını kısıtlıyor
aşkla alakası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?