Cocuk mu sandi

Uzerime cok titriyor birsey oldugunda bunu sana kimse yapmaz diyor birtane kiz var pesinde bana diyor ki sen bunu yaparsan Allahta bana onunla beraber olmayi nasip etsin diyor

Annem biz sana şeker vereceğiz diye seni çağıran adamlardan uzak dur demedik mi

kağıda yazık değil mi kağıdın ne suçu var..

sizin aileniz nerede bu olaylar olurken? arkadaşınız, çevreniz yok mu?

Evlensem bunlar olsa o kadar doluyum ki kacip kurtulurum ilerde diyorum. Ailem bana cok dusunkun meslegim bir yandan birakmak cok agir

Arkadas cevrem yok birtane arkadasim yaok gorusturtmuyor kimseyle ailem bu kadar olayi bilmiyor cok anlatmiyorum cunku ailedi arkasi ailemin internet kullandirtmiyor bile

Arkadas cevrem yok birtane arkadasim yaok gorusturtmuyor kimseyle ailem bu kadar olayi bilmiyor cok anlatmiyorum cunku ailedi arkasi ailemin internet kullandirtmiyor bile

Siz ciddi misiniz? Konularınızı okuyup geldim.

Aileniz ailesiyle arkadaş diye nasıl bunları onlara söylemezsiniz, kıskançlığı, tokadı, küfürleri, sizden maddi anlamda yararlanmasını, karı çalışmaz deyip okulunuzu bıraktırması vs. korkunuz ne ki? Hayatınızı bile bile mahvetmeye neden bu kadar meyillisiniz?

Sakın sakın evleneyim deme bu adamla. Belliki psikolojik sorunları var bu adamin aileside bunu biliyor ve seninle hemen o yüzden oturup konusuyor gönlünü almaya calisiyorlar Kanma onlara. Basini yakma canim dört duvar arasında kalinca ikiniz kim bilir ne manyakliklar yapacak hemde bu kez anası Babasi kari koca aarasına giremeyiz deyip çekilirler kenara.
Not: diğer konularinida okuyarak bu kaniya vardim.​

Ayrılmak için ne bekliyorsunuz?
Arkanıza bile bakmadan uzaklaşın evlilik canım cicim bişey değil bir anlık sinirle eminim şiddete de uğrayacaksınız sonra burada debeleneceksiniz internetiniz olursa tabi
Bak derdim var bölümü hep böyle konularla dolu ve sende bu konulara bir yenisini açmaya adaysın
Bas gitsin tekmeyi ya uğraşma mutlu olacaksın adamı seç

Kafayi yemek uzereyim beynim donuyor rtik hic birsey almiyor kafam suan bile baski yapiyor ailenle konus ne bekliyoraun baska birini mi bekliyorsun falan filan diyor cok daraldim

Bilmiyorum 3 mantikli hareket edemiyorum beynim donk ne yaicagimi bilmiyorum

Allah askina azicik mantikli olun. Sanki adamdan 5 çocuk dogurdunuz da ne yapacagnzi sasirmis gibisiniz.

Sevgi ask boyle bir şey değil . hic mi sevilmediniz , değer gormediniz de kafaniz karisiyor. Bunlar doğru mu degil mi diye?

Siz birey olmayi unutmussunuz. Bu yuzden sizi cikolatyla kandirmaya calismasi cok normal.

Bana sen cocugumsun brnim diyor kpruyoup kolluyorum diyerek bemi cok eziyor agzimi acip tek kelime diyemiyorum sanki agzim dilim bagli

Kac yasinda bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…