Bravo o zamanHersey gunah ben seni gunahtan koruyorum diyor
Annem biz sana şeker vereceğiz diye seni çağıran adamlardan uzak dur demedik miSevgilimle olankari biliyorsunuz daha once konu acmistim bugun iki dakika kapiya in dedi indim birtane cikolata almis ben yedim sensiz bogazimdan gecmedi dedi arabayla geldi arabadan inme nezaketinde bike bulunmadi cocuk gibi ebni bir cikolatayla mi kandirabilicegini snaiyor daha once abime gozu yuzksekte degil diye soylemisti simdi bu iyimi kotu mu ben bu iai anlamadim o kadar kufurler bagirip cagirmalar bir cikolatayla mi kandiricak beninesimdi sizce bu neden yapiyor
Cok zor durum bunlar bir bilsenizAnnem biz sana şeker vereceğiz diye seni çağıran adamlardan uzak dur demedik mi
kağıda yazık değil mi kağıdın ne suçu var..Eski konunuzu okudum yerinizde olsam değil çikolata fabrikasını üstüme yapsa barışmam
evlenmeden küfür varsa bağırma varsa evlendikten sonrada devam edecektir ve muhtemel şiddette yanında gelecektir
bir de öğretmenliği bırakmışsınız aileniz sizi bunun için mi okuttu
bana hiç normal gelmedi
bir kağıdı ikiye bölün bir tarafa iyi yanlarını bir tarafa kötü yanlarını yazın
bakalım hangisi ağır basacak iyi tarafta sevgiden başka 2 kelimden fazla yazacağınızı sanmıyorum
kelimlerim rahatsız ediciyse dost acı söyler tamamen iyiliğiniz için
Daha anlatmadigim bir dunya sey var ama hala cikicak kapi bulamuyorum suan internet kullandigimi bikmiyor gizli kullanmiyorum cunku ona bile izin vermiyor evddn cikmama musade etmiuor yasamaktan biktik beraberken sadece oturup film izliyoruz 3 senedir ne gezmek ne farkli boirsey birsey begenirim onu bana benim paramla alir bana birde aldigi icin ovunur . ailesi duzelir biranlik sinirli yoksa baska birseyi yok diyip beni karsisina alip konusuyor ben bunaliyorum artik
Arkadas cevrem yok birtane arkadasim yaok gorusturtmuyor kimseyle ailem bu kadar olayi bilmiyor cok anlatmiyorum cunku ailedi arkasi ailemin internet kullandirtmiyor bile
Suan hayatimda ne yapmaliyim arkadaslar
Bilmiyorum 3 mantikli hareket edemiyorum beynim donk ne yaicagimi bilmiyorum
Bana sen cocugumsun brnim diyor kpruyoup kolluyorum diyerek bemi cok eziyor agzimi acip tek kelime diyemiyorum sanki agzim dilim bagli
Sevgilimle olankari biliyorsunuz daha once konu acmistim bugun iki dakika kapiya in dedi indim birtane cikolata almis ben yedim sensiz bogazimdan gecmedi dedi arabayla geldi arabadan inme nezaketinde bike bulunmadi cocuk gibi ebni bir cikolatayla mi kandirabilicegini snaiyor daha once abime gozu yuzksekte degil diye soylemisti simdi bu iyimi kotu mu ben bu iai anlamadim o kadar kufurler bagirip cagirmalar bir cikolatayla mi kandiricak beninesimdi sizce bu neden yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?