Evet ailem en basta karsi cikti ve ben gorusmeye devam ettim gorusmuyorum dedim daha sonra soyledim ailem istemedi mutsuz olucaksin onunla evlenirsen dediler ama ben kor sagirimmmmm gercekelri gorucek ve duyucak kadarAilenize söylemenize engel olacak bir şey mi yaşadınız?
Evet ailem en basta karsi cikti ve ben gorusmeye devam ettim gorusmuyorum dedim daha sonra soyledim ailem istemedi mutsuz olucaksin onunla evlenirsen dediler ama ben kor sagirimmmmm gercekelri gorucek ve duyucak kadar
beni birakmaz bulasir bana ve ailemee suan bile agliyorum ne yaptim ben bunlariyasiycakTamam okudum zaten bunu önceki konularda da ama gidip af dileseniz, aileniz "kendin ettin kendin buldun" mu diyecek?
beni birakmaz bulasir bana ve ailemee suan bile agliyorum ne yaptim ben bunlariyasiycak
Söz uçar yazı kalırkağıda yazık değil mi kağıdın ne suçu var..
Ailen düşkünse şimdi karşına al ve konuşEvlensem bunlar olsa o kadar doluyum ki kacip kurtulurum ilerde diyorum. Ailem bana cok dusunkun meslegim bir yandan birakmak cok agir
O anlamaz buyuk harflerlede yazsam anlamaz :)Söz uçar yazı kalır
anlasın çocuklarda yazarak anlar o yüzden
O anlamaz buyuk harflerlede yazsam anlamaz :)
Ay senin olsun deseydinUzerime cok titriyor birsey oldugunda bunu sana kimse yapmaz diyor birtane kiz var pesinde bana diyor ki sen bunu yaparsan Allahta bana onunla beraber olmayi nasip etsin diyor
Sen anlamadın canımO anlamaz buyuk harflerlede yazsam anlamaz :)
Eski sevgilimin davranişlari. Arkadaşlarim uyariyordu ben fark edemiyordum o siralar. Gözüme perde inmis gibiydi. Ablamla disari cikmama laf ederdi. Bi gun kafam dank etti eeh yeter be dedim. Vurdum totosuna tekmeyi. Nefes aldim onunlayken boguluyomuşum.Sevgilimle olankari biliyorsunuz daha once konu acmistim bugun iki dakika kapiya in dedi indim birtane cikolata almis ben yedim sensiz bogazimdan gecmedi dedi arabayla geldi arabadan inme nezaketinde bike bulunmadi cocuk gibi ebni bir cikolatayla mi kandirabilicegini snaiyor daha once abime gozu yuzksekte degil diye soylemisti simdi bu iyimi kotu mu ben bu iai anlamadim o kadar kufurler bagirip cagirmalar bir cikolatayla mi kandiricak beninesimdi sizce bu neden yapiyor
Nikahlı kocan değil ya ne olacakz ben cevremde cok sevilen biriyim normaldeherkez parmakla gosterirdi annemin arkadasi bir cuval saarf altindi kizi ne hale getirdiler kizi demisler simdi butun herkez bizi biliuor evlenicez diye ama kimse bu olanalri bilmiyor beni sucluycak herkez gezdi tozdu ayrildi cocuk derler ve bunu dedirtcek bir anneye sahip . seninle ayni seyleri yasamisiz siz atlatmissiniz ben yapabilixek miyim ilerde oh sukur diyebilcekmiyim
Kağıda yazma buraya yaz lütfen iyi yanlarını ben gerçekten merak ettimOnu yapicam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?