Cocuk mu sandi

Ailenize söylemenize engel olacak bir şey mi yaşadınız?
Evet ailem en basta karsi cikti ve ben gorusmeye devam ettim gorusmuyorum dedim daha sonra soyledim ailem istemedi mutsuz olucaksin onunla evlenirsen dediler ama ben kor sagirimmmmm gercekelri gorucek ve duyucak kadar

Evet ailem en basta karsi cikti ve ben gorusmeye devam ettim gorusmuyorum dedim daha sonra soyledim ailem istemedi mutsuz olucaksin onunla evlenirsen dediler ama ben kor sagirimmmmm gercekelri gorucek ve duyucak kadar

Tamam okudum zaten bunu önceki konularda da ama gidip af dileseniz, aileniz "kendin ettin kendin buldun" mu diyecek?

beni birakmaz bulasir bana ve ailemee suan bile agliyorum ne yaptim ben bunlariyasiycak

Ya evlendikten sonra bir yolunu bulur kaçarım mantığınızın hiç bir sağlam tarafı yok ki?
Aynı düşünceyle evlenen bir yakınım 3. çocuğuna hamile şu an.
Aileniz arkanızda olduktan sonra, taşınıp gidersiniz, aileler kendi aralarında anlaşırlar veya ne bileyim hastalığınızı bahane edersiniz, sahte rapor alırsınız - ailesini bu işten vazgeçirmek için-, oturup ağlayarak elinize hiç bir şey geçmeyecek ki?

Hersey duzelicek mi kafami toplmam gerekiyor cok acil ve bir yetiskin gibi hareket etmem gerekiyor

Evlensem bunlar olsa o kadar doluyum ki kacip kurtulurum ilerde diyorum. Ailem bana cok dusunkun meslegim bir yandan birakmak cok agir
Ailen düşkünse şimdi karşına al ve konuş
neden hayatın mahvolduktan sonra konuşuyorsun
yerinde olsam babama anlatırım iş ancak ailenizle çözülür

Uzerime cok titriyor birsey oldugunda bunu sana kimse yapmaz diyor birtane kiz var pesinde bana diyor ki sen bunu yaparsan Allahta bana onunla beraber olmayi nasip etsin diyor
Ay senin olsun deseydin
benimde peşimde bi çocuk vardı 3 yılı burnumdan getirdi
onun yüzden işten ayrıldım kaçırmaya teşebbüs etmişti
o zaman hep dua ettim karşısına dünyanın en güzel kızı çıksın yeter ki peşimi bıraksın diye
güzel bir kızla evlendi onunda gözleri renkli birde bana demez mi her renkli gözlü sen gibi bakmaz
kurtulmam çok zor oldu evlendiği halde ki benim ona en ufak bir ilgim olmadı
hayatımı alt üst etti aynı senin sevgilin gibi bir tip
işi iyiydi herkes hayran olurdu bana salak neden evlenmiyorsun derlerdi
şimdi anladılar nasıl bir manyak olduğunu ben de iyi ki farketmişim diyorum
yani bu adam evlendikten sonra tam bir psikopat olur ben daha görmeden teşhisi koyuyorum

z ben cevremde cok sevilen biriyim normaldeherkez parmakla gosterirdi annemin arkadasi bir cuval saarf altindi kizi ne hale getirdiler kizi demisler simdi butun herkez bizi biliuor evlenicez diye ama kimse bu olanalri bilmiyor beni sucluycak herkez gezdi tozdu ayrildi cocuk derler ve bunu dedirtcek bir anneye sahip . seninle ayni seyleri yasamisiz siz atlatmissiniz ben yapabilixek miyim ilerde oh sukur diyebilcekmiyim

Eski sevgilimin davranişlari. Arkadaşlarim uyariyordu ben fark edemiyordum o siralar. Gözüme perde inmis gibiydi. Ablamla disari cikmama laf ederdi. Bi gun kafam dank etti eeh yeter be dedim. Vurdum totosuna tekmeyi. Nefes aldim onunlayken boguluyomuşum.

Nikahlı kocan değil ya ne olacak
o konuşanlar var ya sen ne yaparsan yap bir kulp bulup konuşurlar
kendine bak sen mi önemlisin elalem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…