- 24 Aralık 2024
- 1.937
- 987
- 38
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Yavaştan çevreden baskı olarak adlandıramayacağım ama meraklı sorular geliyor. Eltim özellikle çocuklarla ilgili bir konu açıldıgında mesela erkek çocuğu hakkında, 'büyük konusma Elif' gibi espriye vurup konuyu bana getirmeye çalışıyor.
Geceleri pışpışlayacaksan hemen yapmaya gidiyorum da olabilir.
Okul masraflarını sen karşılayacaksan hemen yapmaya gidiyorum de hshshsj
İyiymiş djjfjfj" Ay aman büyük konuşmayayım, 3-4 sene çocuk düşünmüyoruz zaten, ilerde yapacağımız çocuk ona buna benzemesin, hiç tahammül edemem" vb. cümleler kullanın, tabi gülerek
İyiymiş djjfjfj" Ay aman büyük konuşmayayım, 3-4 sene çocuk düşünmüyoruz zaten, ilerde yapacağımız çocuk ona buna benzemesin, hiç tahammül edemem" vb. cümleler kullanın, tabi gülerek
Amin inşallahGeceleri pışpışlayacaksan hemen yapmaya gidiyorum da olabilir. Bütün analar uykusuzluktan kırılıyor hatta nur var etiketleyeyim de gelsin anlatsın uykusuzluğu.
Bu arada Allah istediğin zaman nasip etsin tabi ki, aratmadan kendiliğinden oluversin sağlıklı şekilde
Gel yarın benim camları sil de öyle diyeneBöyle deyince, "sen yap biz bakarız, sen yap biz destek oluruz, sen doğur ben maddi manevi ne lazımsa yaparım" deyip, 1.haftadan sonra herkes evine sıvışıyor :))
"E bize güvenerek mi yaptın, herkes kendi doğurduğuna baksın" diyorlar bir de :)))
E çocuk ne zaman diye darlamıyormuş kimse niye gerildiniz ki? Kaos mu seviyorsunuzMerhabalar... Bir buçuk yıllık evliyim çocuk calışmalarına başlayalı 9 ay oldu.
Yavaştan çevreden baskı olarak adlandıramayacağım ama meraklı sorular geliyor. Eltim özellikle çocuklarla ilgili bir konu açıldıgında mesela erkek çocuğu hakkında, 'büyük konusma Elif' gibi espriye vurup konuyu bana getirmeye çalışıyor. Ben de şakayla karışık gülerek konuyı degiştiriyorum.Ben kötü niyet hissetmiyorum aslında ama yine de rahatsız ediyor. Sert tepki vermek istemiyorum.
Net bir soru da gelmiyor işte cocuk düşünüyo musun gibi. Öyle olsa şu sıra düşünmüyoruz diyip olayı kapatıcsm belki ama öyle bir cevap fırsatı da doğmadı.
Kv de istiyor belli ediyor.
Nasıl cevaplar vermeli? Hem kırmayan hem sınır çizebilecegimiz bir daha bu konuyu açmaya çekinecekleri cevaplar olması lazım
Büyük konuşma Eliften,nasıl çocuk baskısı hissettin.Merhabalar... Bir buçuk yıllık evliyim çocuk calışmalarına başlayalı 9 ay oldu.
Yavaştan çevreden baskı olarak adlandıramayacağım ama meraklı sorular geliyor. Eltim özellikle çocuklarla ilgili bir konu açıldıgında mesela erkek çocuğu hakkında, 'büyük konusma Elif' gibi espriye vurup konuyu bana getirmeye çalışıyor. Ben de şakayla karışık gülerek konuyı degiştiriyorum.Ben kötü niyet hissetmiyorum aslında ama yine de rahatsız ediyor. Sert tepki vermek istemiyorum.
Net bir soru da gelmiyor işte cocuk düşünüyo musun gibi. Öyle olsa şu sıra düşünmüyoruz diyip olayı kapatıcsm belki ama öyle bir cevap fırsatı da doğmadı.
Kv de istiyor belli ediyor.
Nasıl cevaplar vermeli? Hem kırmayan hem sınır çizebilecegimiz bir daha bu konuyu açmaya çekinecekleri cevaplar olması lazım
AhahhaE çocuk ne zaman diye darlamıyormuş kimse niye gerildiniz ki? Kaos mu seviyorsunuz
E yaram var tabi ki 9 aydır olmuyorBüyük konuşma Eliften,nasıl çocuk baskısı hissettin.
Sanki yaran var da gocunmuş görünüyorsun
Olmuyor dersem bazı kişilerin sahte üzülmelerini görecegim çok iyi biliyorum.uğraşıyoruz ama olmuyor diyordum ben.
şimdi ikinciyi soranlara da çok isteyen kendisi doğursun diyorum, bakacak mısınız diyorum.
Boşluğuma geldi, ciddiyetle okudum. x2 komik oldu"büyükşehir belediyesi çalışıyor. az zaman çok işler başaracağız."
Boşluğuma geldi, ciddiyetle okudum. x2 komik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?