- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi uniuniunicorn
Slim sen na zaman boyle dünyanedi oldun![]()
Dünyanedi ne kız.
Buldumcuğum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slim sen na zaman boyle dünyanedi oldun![]()
Uyanırsa ve sizi görürse hoş olmaz. Hem sizde rahat edip,konsantre olamazsınız ki ha uyandı ha uyanacak derken.Evimiz 2+1.çocuk odası yok.oğlum beşikte yanimizda yatiyo 2 yaşında anliyo mudur acaba birlikte olduğumuzda tedirgin oluyorum artık.herşeyin taklidini yapiyo bu dönem.
CrazyMother adem güneşin kitabını okuyayım diyordum bende. Sağlıklı bağlama dediği omuymuş. Yinede okuyayım da koca kadınız illa uygulayacağız diye birşey yok. Neyse...
Bende gece yatak odasında gündüz kendi odasında. 6-7 aydan sonrada hep kendi odasında yatırmayı planlıyorum.
Çocukken tek odada kalırdık. Sobalı ev, ev soğuk, soba zehirlenmesi korkusu gibi nedenlerle... Uygunsuz birşey görmedim de ben. Ama şimdiki bebekler biz gibi saf salaklar değil ki. Oturma odası varsa çocuk odası olmalı o oda...
Kesinlikle, kediyi de köpeği de yollarım nerede kaldı çocuk. Büyük konuşmak da kınamak da istemiyorum ama aklım midem almıyor. Bari beşiği yataktan uzak tutun.Şuan kilitlendim, ne diyeceğimi bilemedim gerçekten...
Ya birini geçtim, evde köpeğimiz var o bile yallah dışarı...Bir de eşimin ilk evliliğinden 7 yaşında kızı var Şubat ayından beri bizimle yaşamaya başladı, bizde o zamandan beri kilitliyoruz kapıyı mutlaka. Ne olur ne olmaz, illa ki kapıyı çalar ama ne olur ne olmaz.
büyük tabloyu düşününce komik aslında...ev 2+1 siz 3 kişibazı arkadaşlar ya sığışıyorsuaçıldığı için a 40 yılda bir gelecek misafir için duruyor öylece[/QUO
Aynen o durumdayim koca ev ne onun ayri yeri var ne bizim.bende durumdan nemnun olmadigim icin sizinle paylastim salonumuz musafurden misafire acildigi ucin
büyük tabloyu düşününce komik aslında...ev 2+1 siz 3 kişi odaya sığışıyorsunuz,1 oda 40 yılda bir gelecek misafir için duruyor öylece![]()
Tamam ondan iste. Dunya görmemiş demek. Kocan bizim taraflardan ya ogrenmisindir sandim popüler kelimeleriDünyanedi ne kız.
Buldumcuğum ben![]()
ayy evet
bi de suratındaki şaşkın ifade yok mu
şunun gibi bakıyodu :
Bu olay bana nereden tanıdık geliyor acaba
Benimki yatak başlığına çıkmış göremedim, gözleri yeşil yeşil parlayınca anladım psikolojim bozuldu![]()
Çok yanlış yapıyorsunuz. Çocuk bir an uyansa ve sizi görse bilinçaltında neler oluşturabileceğinizin farkında mısınız? Hadi eviniz küçük, hadi diğer odayı iptal etmek istemiyorsunuz, bari işinizi çocuk sizin odada uyurken başka odada yapıverin bu da mı zor yani? Benim de 20 aylık çocuğum var ama doğduğundan beri asla onun yanında bu tür hareketlerimiz olmadı insan nasıl rahat eder anlamıyorum...Aynen o du durumdayim koca ev ne onun alanı var ne benim bende memnun değilim halimden huzursuzum diye konu actim
Adem güneş kaynana olacakmış son anda tutmuşlar.adem güneş hem 3 yaşına kadar birlikte yatın hem de aynı anda uyuyun onu uyutup siz oturursanız uyumak istemez diyor, bu durumda ya artık ya ilk 3 sene seks yapmicaz ya da çocuk uyanıkken yapıcaz
bırakın böyle adamları, bağlanma kuramının babası ainsworth dür, okuyacaksanız onu okuyun. bowlby in bağlanma kuramı da tüm dünyada hala geçerliliğini koruyor. adem güneş gibi akşam 8 de maaile yatağa dalın yoksa çocuğunuz size bağlanmaz demiyorlar en azından. güvenli bağlanmayı koşulsuz sevgiye bağlıyorlar![]()
Rahat edemediğim için fikir almak için konu açtım oturma odama gecircem oğlumu eşim de yardımcı olmuyo bu konuda ne desem yok gerek yok vs bi de başka çocuk istiyo onu da aynı odaya mi yatircaz diyorum gülüyor ne var diyo.Çok yanlış yapıyorsunuz. Çocuk bir an uyansa ve sizi görse bilinçaltında neler oluşturabileceğinizin farkında mısınız? Hadi eviniz küçük, hadi diğer odayı iptal etmek istemiyorsunuz, bari işinizi çocuk sizin odada uyurken başka odada yapıverin bu da mı zor yani? Benim de 20 aylık çocuğum var ama doğduğundan beri asla onun yanında bu tür hareketlerimiz olmadı insan nasıl rahat eder anlamıyorum...
O herşeye karışır gidip beraber bebek yatağı bakmışlar kocamla(!) orda demiş gerek yok yatağa 5 yaşına kadar yatar.onun derdi yeter ki bu evden çıkmayalim(alt katindayiz)sıkıntısı başka.yazan olmuştur mutlaka ama okuyamadım
yahu kaynanan ne karışıyor çocuk odasına yatak odasına???
Allahaşkına ev düzeninize karıştırtmayın bari!!
Adem güneş kaynana olacakmış son anda tutmuşlar.
Ben bebeğimi odamda yatırmıyorum deyince biri ''Çocuğuna üzüldüm yazıktır günahtır, adem güneşin kitabını okuyun bağlanması gerekiyo çocuğun size bağlanamayacak'' demişti.
Koca bi küfrü çekip tabii ki yazıya dökmedim![]()