- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi uniuniunicorn
Tabiki çocuğun yanında o işler yapılmaz. Ayrı odada olmak lazım. Çocuğun da ayrı odası olması lazım. Buraya kadar tamam da; doğunca ayiranlar, yanında uyutmaya çok sert bakanlar da olmuş yahu! !!
Bu ne arkadaşlar çok affedersiniz de siz ateslendiginde; huysuzlandiginda, ozlediginizde hiç mi yanına kivrilmiyorsunuz? Hiç mi hadi bu gece de benle yatsın demiyorsunuz. Ben bu konuda hiç katı değilim.kendine ait alanı odası olmakla birlikte kızım ortamızda yatar bazen.bazen ikimiz yatariz yatakta ,kucuk ayaklari suratimda uyanirim.gece uykuda oper yanagimi geri uyur.ve kizim aksine bana bagli ama bagimli degil.ozguveni yuksek; sosyal bir cocuktur....bunlari yasamiyirsaniz cok sey kaciriyorsunuz.....
bazilari mahrem falan demiş. Yani hergün sevisip her akşam kırmızı gecelik le yatağa giriyorsaniz haklisiniz mahrem.
Tabiki cocuk özel anlari görmemeli bilmemesi bu konuda netim; cok da sertim.ama yanında yatırma konusunda bazılarını katı buldum.yatili okul gibi kurallar kurallar.......
burda tepki birazda fazladan bir oda varken esyalarim sigmiyor diye cocuga ayri oda olmamasi,
bende kizimi ayirdigimda 9 aylikti, daha da ayirmazdim ama cok rahatsiz oluyordu sesten isikta, bana cekmis zaar :)
etesli cocugu kimse odasinda yalniz birakmiyodur eminim, bu hassasiyete sahiptir her anne, nasil boyle bir dusunce hasil oldu sizde bilemedim.
yurumeye tirmanmaya baslamis cocuk kendi odasindada olsa baska yerde de olsa zaten yuksek yatakta yatirilamaz.
biz besiginin onunu acip yatak gibi yapmsitik, kendi uyaninca sabahlari hemen yanimiza geliyodu, bazen gecede gelir beraber uyuruz,
nasil boyle sert tepkiler ve iki uclu dusunceler olusuyor bu forumda anlamak mumkun degil.
"bunlari yasamiyorsaniz cok sey kaybediyorsunuz" falan.
cocuguyla beraber uyumayan anne olabilirmi Allah askina...