Çocuk Odası

Bir dilek tut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
66
4
116
Kızlar hepinize merhaba...bu da dert mi demeyin ne olur... 4 yaşına yaklaşan kızıma oda yapıyoruz.kızım pembe renk istiyor.Eşim ve ben de ikinci çocuğun erkek olma ihtimaline karşı yeşil olsun istiyoruz...epey de maliyetli oldu odası....Açıkçası ikincisi de yararlansın istiyoruz ...Ben bir türlü karar veremedim...kizimin isteği mi olsun yoksa erkek olmak ihtimalini de düşünerek yeşil mi olmalı....Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin....

Yesil/mavi pembenin ustune boyanmaz mi? Ucuk/acik pembe yapin, diger cocuk olunca da daha koyu bir renge boyarsiniz.

Olmazsa duvar kagidi alin. Simdi pembe alin, sonra degistirirsiniz. Duvar kagidi isini bir dusunun, pratik olabilir.

2 renk boyayın .
Kirişleri farklı bi renge mesela .
Veya tek duvarı
Komple pembe yapmayın diğer çocuğa da yazık

Yeşil ve pembe çok yakışır birlikte kullanın..

yatakları farklı renkte olur zaten oyuncaklar da farklı derken o oda Cümbüş olacak her türlü..

Şimdi kizinizin gönlü olsun daha bebek ne zaman gelir cinsiyeti ne olur buna göre karar vermek için erken.. zaten erkek bebek büyüyüp "bu ne ben pembe istemiyorum" diyene kadar bi 4 yıl var önünüzde :)

Sanırım yanlış anlaşıldı...mobilyaların renginden bahsediyorum..odanın boyası problem değil...mobilyalar ağırlıklı olarak beyaz ...bazı detayları yeşil veya pembe olacak....ona da karar veremedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…