Teşekkür ederim arkadaşlar. İşyerindeyim, foto yokki elimde.bilmiyorumkismile Nette odalara bakarken bide bizim kızlara sorayım, fikir alayım dedim.
Aslında hata etmişiz, bir çalışma masası almışız minik tırtılıma, eşşek kadar. Bilemedik işte, geçen sene almıştık. Neyse 3-4 sene idare etsin, genç odası alırız kuzucuma.boshayallersmile
Kançiçeği verdiğin linkte ne güzel odalar var öyle:asigim:
keşke kırmızı almasaydınız eşyaları. kırmızı yatak odalarında huzur veren bir renk değildir. hele ki çocuk odası.
Krem tül olsun, fonlar kırmızı olsun bence kuzu kapama.. Tül zaten kremli gibi değil mi?
Kalsın o, kırmızı fon yaptır kenarlara olsun bitsin.
Valla krem sarı dallı tül varmış..
Yani ne yapılabilir buna? kırmızı fon alabilrisn 2 kenara..
Ya da ipe kırmızı bocuklar diz aralara da kristal boncuklar falan hani öyle ip perdeler oluyor ya mesela 10 adet ip gibi..Hazırları da var bunların kimisi de kendi yapıyormuş..
Onları şu an ki tülün üzerine sarkıt kornişlerden.aralıklı olarak, şu anki tülün üzerine hareket verecek yani..
İp perde diyorum yani..nete bak bir sürü çeşit ip perde var bocuklusu bilmem nesi...kendin de yapabilirsin..
.
kuzu bence çalışma masasını renklendirebilirsin
kırmızı tonları evde çok hakim olucak
tatlı sarı ve pembe çıkartmalarla süsle msayı
perdeye de sadece kırmızı değil
rengarenk boncuklar kullan
ben karmakarışık ve rengarenk olmasını seviyorum çocuk odalarının
Kız kançiçeği, minderler hoşmuş hakkaten, du bi kanka smile koyimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?