çocuk olunca aşk da cinsellik de biter mi ?

bir sürü yorum okudum ne demek istediğimi en iyi siz anladınız.

ama bir kadın şiddet uygulayınca gülünüp geçiliyor.o adamın da canı yanıyor ama.bir şeyi savunuyorsak herkes için savunmalıyız öyle değil mi?

Canım şiddet uygulamıyor kocasına tam anlamdın sanırım. Şarhoşmuş ya kocası ondan kendine gelsin diye. Yoksa şiddete hepimiz karşıyız.

aptallık bende işte .kıyamıyorum işte çok yoruluyor stres atsın diyorum.ama ben stres oluyorum.her hafta mutlaka bir gece dışarı çıkıyor.

ben evli değilim ama uzun bir ilişkim var 1.5 sene sonrada nasipse evlilik. ama ben benimkini adam edene kdar neler çektim bi ben bilirim. bekar adamdı her allahın günü arkadaşlarıyla içerdi deli olurdum .sonra zamanla duzelmeye basladı onlardan uzaklaştıkça bana bağlandı.şimdi çok nadir görüşüyolar ve dışarda kesinlikle değil evde içerler faln takılırlar hatta bazen aklım kalmasın dıye benide alır. ben evlenince nolcak diye çok korkardım ama allahaşükür değişti üstündeki sorumluluğun farkında sende biraz dişlerini çıkarmalısın doğru yolu göstermelisin herşeyden önce sen olmalısın!

gercekten zor bır durum. suan bu konu senın gozunde takıntı halıne gelmıs bundan sıyrılmaya bak ve bır sure umursama. emınım oda sendekı bu degısıklıgı farkedıp kendı ıcınde sorgulamaya baslayacaktır. umarım hersey gonlunce olur. yoksa cıddı sıkıntılar sızı beklıyor olucak.

canim benim tahminim soyle, esin belki is yerinde stres altinda yada kendi icinde..stres olduklari zaman yatak odasini unutuyorlar...konsantre olmuyorlar sanirim..ama kafalari dolu olduklari zaman diger isi yapamadiklarini biliyorum..sen bunu arastir bence esinde sor ters giden ne diye...

sinirimden vurdum demiş ayıltmak için vurdum dememiş ki...
neyse konu sahibi çocuktan sonra böyle olduk demiş öncesinde problem yokmuş demekki.
hani şu erkeklerin kadınlar anne olunca gözlerinde kutsallaştırma durumu var ya öyle olmuş gibi geldi bana.
bence ona dişiliğinizi kaybetmediğiniz mesajını vermelisiniz.süprizler,fantaziler ya da eskiden yapmadığınız eşinizin istediği bir şeyi yapmak olabilir.

sen nasıl stres atıyosun cnm. asıl stres atması gereken sensin. bütün gün çockla uğraşmak kolaymı ya. Hayatta çalşmak kadr kolay bişey yok cnmm. bazı işler hariç. inşaat flan.

aynen katılıyorum çalışırken bu kadar stres olmuyordum.stresimi atamıyorum ki.bazen çocuğa patlıyorum.bazen eşime , ama beni hiç anlamıyor.onun o rahat geniş halleri beni deli ediyor.

ömrümüz bunları yontmakla geçiyor ya pöf :95:

biraz umarsamamaya çalış
çocuğunu al dışarı çık gez yeni arkadaşlar edin
birlikte o9lma isteğini dile getirme
daha farklı giyin süslen
sana bakınca noluyo desin değişimi fark etsin
sen üsteledikçe işler kötüye gider
başka kadın olsa aldatır falanda deme dillendirme böyle şeyleri
iyice soğutma kendinden

aynen katılıyorum çalışırken bu kadar stres olmuyordum.stresimi atamıyorum ki.bazen çocuğa patlıyorum.bazen eşime , ama beni hiç anlamıyor.onun o rahat geniş halleri beni deli ediyor.

Deminki arkadşmızın yazdığı gbi dene bakalım fantziler flan. eskiden yapmk istedii ama yapmadıınız şeyleri. baktın tık yok. bi uzamna danışırsın canım.

benimde bi bebegim var ama bizde bu durum söz konusu degil...gariplik sennin esinde...tamam ilk zamanar bizde de o kadar sIk omuyordu cinsellik,ama o da gene benim yorgun omamdan kaynaklaniyordu....simdi bebgim büyüdü uykusu falan düzene girince biz eskisi gibi olduk....esinle peki bu konuyu acik aci konustun mu?? yani neden seni ihmal ettigini?sonucta cinsellikde evliligin önemi bi parcasi...

çok saçma böyle konular...kocam beni arzulamıyor ne yapayım? hiç mi tv izlemezsin aç bir dizi kışkırtmanın kralını öğrenirsin...bir arkadaş demiş konunun yeri burası değil diye,doğru...bu konunun yeri cinsellik bölümü...

hemen savunmaya geçiyor bazıları ama yeni üye olmuş birinin ilk açtığı konunun cinsel fantazilere kadar varacak yorumlar yazılmasını sağlayan bir konu olması da son derece ilginç doğrusu...ayrıca kocanı sürekli aldatmakla tehdit etmen de son derece çirkin...

sürekli yeni üye olanların cinsel konu açması ve bu konuların fake olduğu gündeme geliyor.
bence bu bakış açısı doğru değil ve konular fake değil. Sadece eski üyeler aslında bunlar ama cinsel problemleri bilinsin istemiyorlar sonuçta forumda tanınıyorlar. Bu sebeple 2. bir üyelik alıp bu tip sorunlarını paylaşıyorlar.
Yani bence eski üyeler bunlar.

neden sacmaymis ya nedemkk bu hem nasil hitam kadin burayi secmis ve icini acmis demeki tv izlememis herhalde ..buradada cirkin olani lütfen birdaha bakin görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…