:))))
durumu birlikte olmak diye anlatsaydi yazan icin daha yorucu olurdu..nihayetinde olayin adi sevismek)
canım niye eşine şiddet uyguluyorsun?
Kocana şiddet uygulama canım .... Puahhahhahaha
konudan önce şu ilgimi çekti
ne ilginiçiz yahu kk kadınları olarak
kadın derdini anlatmış doğal olarak ve konu içi,n yeri burası değil diyorsunuz acaba böle konuların bilmediğimiz yeri mi var hanımlarrr
ve sevişmekde her ihtiyaç gibi doğal neden dillendirilmesin ki bayanın zaten sorunu kocasının ilgisizliği ne dese acaba beğenirdiniz hanımlarrr
ama bir kadın şiddet uygulayınca gülünüp geçiliyor.o adamın da canı yanıyor ama.bir şeyi savunuyorsak herkes için savunmalıyız öyle değil mi?
aptallık bende işte .kıyamıyorum işte çok yoruluyor stres atsın diyorum.ama ben stres oluyorum.her hafta mutlaka bir gece dışarı çıkıyor.
Amma çok uzattınız. kız snirinden öle demiştir belki.
konu başlığı bir derdim var değil mi daha uygun neresi olabilir.üstelik derdim sadece sevişememek değil kocamın bana ilgisiz olması.kendimi evin kadını değil de hizmetçisi gibi hissediyorum.çocuk bakmaktan,yemek yapmaktan temizlik yapmaktan başka ne işe yarıyorum ben.off yeter ya...
sen nasıl stres atıyosun cnm. asıl stres atması gereken sensin. bütün gün çockla uğraşmak kolaymı ya. Hayatta çalşmak kadr kolay bişey yok cnmm. bazı işler hariç. inşaat flan.
ben evli değilim ama uzun bir ilişkim var 1.5 sene sonrada nasipse evlilik. ama ben benimkini adam edene kdar neler çektim bi ben bilirim. bekar adamdı her allahın günü arkadaşlarıyla içerdi deli olurdum .sonra zamanla duzelmeye basladı onlardan uzaklaştıkça bana bağlandı.şimdi çok nadir görüşüyolar ve dışarda kesinlikle değil evde içerler faln takılırlar hatta bazen aklım kalmasın dıye benide alır. ben evlenince nolcak diye çok korkardım ama allahaşükür değişti üstündeki sorumluluğun farkında sende biraz dişlerini çıkarmalısın doğru yolu göstermelisin herşeyden önce sen olmalısın!
aynen katılıyorum çalışırken bu kadar stres olmuyordum.stresimi atamıyorum ki.bazen çocuğa patlıyorum.bazen eşime , ama beni hiç anlamıyor.onun o rahat geniş halleri beni deli ediyor.
çok saçma böyle konular...kocam beni arzulamıyor ne yapayım?hiç mi tv izlemezsin aç bir dizi kışkırtmanın kralını öğrenirsin...bir arkadaş demiş konunun yeri burası değil diye,doğru...bu konunun yeri cinsellik bölümü...
hemen savunmaya geçiyor bazıları ama yeni üye olmuş birinin ilk açtığı konunun cinsel fantazilere kadar varacak yorumlar yazılmasını sağlayan bir konu olması da son derece ilginç doğrusu...ayrıca kocanı sürekli aldatmakla tehdit etmen de son derece çirkin...
çok saçma böyle konular...kocam beni arzulamıyor ne yapayım?hiç mi tv izlemezsin aç bir dizi kışkırtmanın kralını öğrenirsin...bir arkadaş demiş konunun yeri burası değil diye,doğru...bu konunun yeri cinsellik bölümü...
hemen savunmaya geçiyor bazıları ama yeni üye olmuş birinin ilk açtığı konunun cinsel fantazilere kadar varacak yorumlar yazılmasını sağlayan bir konu olması da son derece ilginç doğrusu...ayrıca kocanı sürekli aldatmakla tehdit etmen de son derece çirkin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?