sürekli sevişmek demeniz beni irite etti doğrusu. saldıray abi vardı ya bir demet tyatroda o aklıma geldi doğrusu..
klavyem cıldırdı kusura bakmayın duzeltıyorm yazım hatalarımı...sevişelim sevişelm dye adama sık bogaz edıosa adam kacıodr yanı ben okurken sınır oldum. ayrıca pazar sevıselımde nedemek bıde randevulasıomusnz cok ılgnc monoton gorunuyor.
ve esıne baskası olsa aldatrdı... demıs ya...baska erkek olsa bırak sewısmeyı bıde yuzunuze tukururdu.
erkekler donem donem sornlarından dolyı cınsellık konusunda ısteksız olabılır. bu normaldr. he bırde aldatan erkek esıyle yatmaz.ıkı secenek var yanı. ama bu kadarda olmaz yanı seevıselım sewıselım.iğrendım yanı. erkegı bastan cıkarabılıosan cıkar cıkaramıosan basınn etı yenmezkı senı ıstemıo dıeSık boğaz etmekle alakası yok bence yaa insanın eşini istemesi gayet normal, 13 ayda 13 defa olmadı demiş bence bu çok anormal, Konu sahibi haklı bence..
kadın evli ve o da isteyebilir SEVİŞMEYİ, napsın yani kocası istemiyo diye başka yollara mı başvursun??? bu çok doğal bi ihtiyaç ve karısını bu şekilde geri çevirmesi çok yanlış.... tabiki zorla da yapamaz ama en azından çaba sarfetmeli, bu işin tedavisi var...erkekler donem donem sornlarından dolyı cınsellık konusunda ısteksız olabılır. bu normaldr. he bırde aldatan erkek esıyle yatmaz.ıkı secenek var yanı. ama bu kadarda olmaz yanı seevıselım sewıselım.iğrendım yanı. erkegı bastan cıkarabılıosan cıkar cıkaramıosan basınn etı yenmezkı senı ıstemıo dıe
yenı olsada bnde7 aylık evlıyım.24 yasındayım bu tıp seylerı gayet ıyı bılırım. erkk psıkolojısınıde. bnde dıyorumkı yapalım yapalım nıye yapmıorz vs vs yanı adamın yapcagıda varsa yapmaz. halbukı bı ortam hazrlasa kendıne bıraz cekı duzen verse sozcuklere gerek kalmaz. normalıde budur. baksana pazar yapalım dıye sozlesıyorlarmıs. cok garıp degılmı. ne bu gorevmı.kadın evli ve o da isteyebilir SEVİŞMEYİ, napsın yani kocası istemiyo diye başka yollara mı başvursun??? bu çok doğal bi ihtiyaç ve karısını bu şekilde geri çevirmesi çok yanlış.... tabiki zorla da yapamaz ama en azından çaba sarfetmeli, bu işin tedavisi var...
evet aslında bende onu düşünüyorum öyle şu saat şu gün olmaz, hadi o gün istediğim gün diilse:) canım ne zaman isterse o zaman olur bu iş sözleşerek yapmaya bakmaz,o konuda katılıyorum sana ,söylemek yerine davranışlarıyla belli etmesi daha hoş olur,,,, ama adam da herşeyi geri çeviriyodur belki bilemiyoruz iç dünyalarını bu raddeye geldiğine göre cazibeye karşı koyabiliyo demekki kızda bu duruma gelmiş olmalı...zor durum... büyük konuşmak istemiyorum, belki bebek doğduktan sonra bizde böyle olucaz allah korusun.. cinsellik evlilikte çok ciddi bi paya sahip...yenı olsada bnde7 aylık evlıyım.24 yasındayım bu tıp seylerı gayet ıyı bılırım. erkk psıkolojısınıde. bnde dıyorumkı yapalım yapalım nıye yapmıorz vs vs yanı adamın yapcagıda varsa yapmaz. halbukı bı ortam hazrlasa kendıne bıraz cekı duzen verse sozcuklere gerek kalmaz. normalıde budur. baksana pazar yapalım dıye sozlesıyorlarmıs. cok garıp degılmı. ne bu gorevmı.
erkekler donem donem sornlarından dolyı cınsellık konusunda ısteksız olabılır. bu normaldr. he bırde aldatan erkek esıyle yatmaz.ıkı secenek var yanı. ama bu kadarda olmaz yanı seevıselım sewıselım.iğrendım yanı. erkegı bastan cıkarabılıosan cıkar cıkaramıosan basınn etı yenmezkı senı ıstemıo dıe
eger reddedıosa sureklı bn kesınlıkle sadakat ve ask konusunda supe ederım. ..evet aslında bende onu düşünüyorum öyle şu saat şu gün olmaz, hadi o gün istediğim gün diilse:) canım ne zaman isterse o zaman olur bu iş sözleşerek yapmaya bakmaz,o konuda katılıyorum sana ,söylemek yerine davranışlarıyla belli etmesi daha hoş olur,,,, ama adam da herşeyi geri çeviriyodur belki bilemiyoruz iç dünyalarını bu raddeye geldiğine göre cazibeye karşı koyabiliyo demekki kızda bu duruma gelmiş olmalı...zor durum... büyük konuşmak istemiyorum, belki bebek doğduktan sonra bizde böyle olucaz allah korusun.. cinsellik evlilikte çok ciddi bi paya sahip...
tamm o terslıgı bnde anladım zaten. ama ara ara ıstememesı normal canm.yanı hergun olmazda haftada 1 olur bazen. ama ayda 1 oluyosa kesın bısı vardr usttede yazdım ya araya reklam almıstr yada ask sewgı konuları artık tartısılır. ama bnce sewıselım demesı daha ıtici kadının. herseyın bı adabı vardır.13 ayda 13 kere bile olmamış ay geçiyo koskoca hiç bir istek belirtisi yok bu mu normalSorunlar dertler bir yana o bir yana... Sorunu varsa gezip tozamazda bence.. Bana bir terslik varmış gibi geldi
merhabalar bayanlar ben 30 yaşında görüntü olarak güzel ve hoş sayılabilecek bir bayanım.eşimle 3.5 senelik evliyiz ve 16 aylık bir çocuğumuz var.ama o doğduğundan beri 16 kere bile birlikte olmadık.doğum yaptıktan tam 4 ay sonra birlikte olabildik.benim lohusalığım 40 gün eşiminkisi tam 4 ay sürdü.hala da atlatabilmiş değil.canı isterse 15 günde bir birlikte oluyoruz. o da en iyi ihtimalle .10 dakikadan fazla sürmüyor zaten.sonra bekle ki 15 gün geçsin beyimizin aklına bir karısı olduğu gelsin.bazen 1 ayı bile buluyor.her şeye vakit bulabiliyor,maça gitmeye,arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmaya,arabasıyla uğraşmaya.iş sevişmeye gelince hep meşgul,hep işi var.çocuğu bahane ediyor.ama çocuk uyudu mu ya o da koltukta uyumuş oluyor ya da yine dışarda oluyor.bir ara beni aldattığını düşünüyordum.ama öyle birisi değil.biz birbirimizi çok severek evlendik.hala da seviyoruz ama onunla bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.bazen deliricek gibi oluyorum.bana karşı bu kadar ilgisiz,kayıtsız olmasından dolayı.haftasonu pazar günü sevişelim diyor.pazar günü geliyor,sonuç yine aynı yine sevişeceğimiz saatte o uyukluyor.sinirlerim çok bozuk.dün gece arkadaşıyla sinemaya gitti.gece 11 matinesine bilet almışlar.saat 8.30 da evden çıktı.sinema da çok yakın bize en iyi ihtimalle 1 saat önce çıksa yetişir.üstelik o evden çıkmadan az önce çocuk uyumuştu.çok rahat sevişebilirdik.bol bol vaktimiz vardı ama onun öncelikleri farklı tabii.gece 1.30 da eve sarhoş geldi.sinemaya diye çıktı eve sarhoş geldi.ben de çok sinirlendim.yüzüne bir kaç tokat patlattım.benim yerimde bir başka kadın olsa seni çoktan aldatmıştı diyorum ama hiç oralı olmuyor.ben de bakımlı olmaya çalışıyorum.kendime özen gösteriyorum.hamilelikte aldığım kiloları da verdim.ama o şiştikçe şişiyor.umarım bu ruh halini atlatır.yoksa beni gerçekten kaybedicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?