çocuk olunca aşk da cinsellik de biter mi ?

Canım yaa, Peki ayda yılda bir olunca da teklif ondan mı geliyo senden mi?? Üzme kendini inş yoluna girer, bi uzmana falan danışırsın, vardır bi çözümü mutlaka...

cnm ALLAH yardimcin olsun ya zor bi durum ama düzelir sonucta is stresi subu erkekler daha gec alisio deisimlere sikma kendini herkesin basina gelmistir

madem birbirinizi seviyorsunuz o zaman mutlaka bir piskoloğa başvurun. evliliğinizi kurtarın. evet herkesin problemi farklı olabilir ama çocuk olunca erkeler değişiyor. depresyona giriyorlar heralde.

ama şu da var sensiz geceleri dışarı çıkması hiç hoş değil. çocuktan öncede durum böylemiydi. cinsellikten önce bu işi çözün gerisi düzelir.

sürekli sevişmek demeniz beni irite etti doğrusu. saldıray abi vardı ya bir demet tyatroda o aklıma geldi doğrusu..

sevişelim sevişelm dye adama sık bogaz edıosa adam kacıodr yanı ben okurken sınır oldum. ayrıca pazar sevıselımde nedemek bıde randevulasıomusnz cok ılgnc monoton gorunuyor.
ve esıne baskası olsa aldatrdı... demıs ya... baska erkek olsa bırak sewısmeyı bıde yuzunuze tukururdu

Son düzenleyen: Moderatör:
klavyem cıldırdı kusura bakmayın duzeltıyorm yazım hatalarımı...

Sık boğaz etmekle alakası yok bence yaa insanın eşini istemesi gayet normal, 13 ayda 13 defa olmadı demiş bence bu çok anormal, Konu sahibi haklı bence..

Sık boğaz etmekle alakası yok bence yaa insanın eşini istemesi gayet normal, 13 ayda 13 defa olmadı demiş bence bu çok anormal, Konu sahibi haklı bence..

17 aylık ikizlerim var..1 ay da olmadığı oluyor 3 ay da...Ailelerimizden uzak bir şehirdeyiz ve sadece ikimiz bakıyoruz eşimle...İlk seneler bu şekilde olmasının doğal olduğunu biliyoruz...Ufak tefek cilveleşmelerimiz oluyor sadece...Başkası olsa demişsiniz ya başkası olarak eşimden boşanmayı düşünmem böyle bir şey için..Eşim de benden boşanmayı düşünmez açıkçası...Geçici olduğunu bildiğimiz bir durum için......O yüzden başkası olsa boşanırdı diye düşünmeyin..Herkesin sevişemediğinde sizin kadar psikolojisi bozulmuyor olabilir ...:)

Umarım herşey sizin istediğiniz gibi şekillenir ....

erkekler donem donem sornlarından dolyı cınsellık konusunda ısteksız olabılır. bu normaldr. he bırde aldatan erkek esıyle yatmaz.ıkı secenek var yanı. ama bu kadarda olmaz yanı seevıselım sewıselım.iğrendım yanı. erkegı bastan cıkarabılıosan cıkar cıkaramıosan basınn etı yenmezkı senı ıstemıo dıe

bende evliyim çocuğum yok suan,ilerde nasıl olur bilmiyorum ama böyle olursa üzülürüm... ama mesela bi nokta dikkatimi çekti,pazar günü olarak kararlaştırmışsınız ya bunun günümü olur? yani o anlıktır sözleşmeli şu saatte yapalım derseniz görevden ileriye geçmezki bu konu... yaa bilmiyorum belki durum bunu doğuruyodur ama vakit olmuyodur ama bunu böyle ayarlamak da bence ilişkinizi soğutuyodur... sanırım hamileliktir doğumdur bebeğe alışmaktır filan derken eşinizle baya kopmuşsunuz, bende suan hamileyim çok korkuyorum bu tarz şeyler yaşamaktan ama sanırım böyle bi olayla karşılaşsam eşimle konuşmak yerine davranışlarımla onu kendime çekmeyi denerim..çocuğa bakabilecek birileri varsa etrafınızda kendinize özel bikaç saat ayırabilirsiniz,evde başbaşa olursunuz filan erkek sonuçta mutlaka etkilenecektir.... inşallah sorununuz en kısa zamanda çözülür...

kadın evli ve o da isteyebilir SEVİŞMEYİ, napsın yani kocası istemiyo diye başka yollara mı başvursun??? bu çok doğal bi ihtiyaç ve karısını bu şekilde geri çevirmesi çok yanlış.... tabiki zorla da yapamaz ama en azından çaba sarfetmeli, bu işin tedavisi var...

yenı olsada bnde7 aylık evlıyım.24 yasındayım bu tıp seylerı gayet ıyı bılırım. erkk psıkolojısınıde. bnde dıyorumkı yapalım yapalım nıye yapmıorz vs vs yanı adamın yapcagıda varsa yapmaz. halbukı bı ortam hazrlasa kendıne bıraz cekı duzen verse sozcuklere gerek kalmaz. normalıde budur. baksana pazar yapalım dıye sozlesıyorlarmıs. cok garıp degılmı. ne bu gorevmı.

evet aslında bende onu düşünüyorum öyle şu saat şu gün olmaz, hadi o gün istediğim gün diilse:) canım ne zaman isterse o zaman olur bu iş sözleşerek yapmaya bakmaz,o konuda katılıyorum sana ,söylemek yerine davranışlarıyla belli etmesi daha hoş olur,,,, ama adam da herşeyi geri çeviriyodur belki bilemiyoruz iç dünyalarını bu raddeye geldiğine göre cazibeye karşı koyabiliyo demekki kızda bu duruma gelmiş olmalı...zor durum... büyük konuşmak istemiyorum, belki bebek doğduktan sonra bizde böyle olucaz allah korusun.. cinsellik evlilikte çok ciddi bi paya sahip...

13 ayda 13 kere bile olmamış ay geçiyo koskoca hiç bir istek belirtisi yok bu mu normal Sorunlar dertler bir yana o bir yana... Sorunu varsa gezip tozamazda bence.. Bana bir terslik varmış gibi geldi

eger reddedıosa sureklı bn kesınlıkle sadakat ve ask konusunda supe ederım. ..

13 ayda 13 kere bile olmamış ay geçiyo koskoca hiç bir istek belirtisi yok bu mu normal Sorunlar dertler bir yana o bir yana... Sorunu varsa gezip tozamazda bence.. Bana bir terslik varmış gibi geldi
tamm o terslıgı bnde anladım zaten. ama ara ara ıstememesı normal canm.yanı hergun olmazda haftada 1 olur bazen. ama ayda 1 oluyosa kesın bısı vardr usttede yazdım ya araya reklam almıstr yada ask sewgı konuları artık tartısılır. ama bnce sewıselım demesı daha ıtici kadının. herseyın bı adabı vardır.

havada aşk kokusu var....
sadakatini sorgulayın. başka sorun oldugunu sanmam..

anladığım kadarıyla sizi sevişememek değil eşinizin sizi arzulamaması yaralıyor. böyle bir şey nasıl söylenir bilmiyorum ama görüntü ve daha da önemlisi hijyen konusunda kendinizden emin misiniz?

çocuk olunca aşk cinsellik niye bitsin ki:26:bitmez canım.senin eşinin durumunda bir tuhaflık var çocuk olana kadar herşey normaldi diyorsun şimdi ne değişti peki:44:eşinle ciddi bir konuşma yapmalısın bence ama onu rencide etmeyecek şekilde bir konuşma yap yerimde başkası olsa seni aldatırdı tarzı söylemlerle yada eşine tokat atmakla eline birşey geçmezyapıcı bir şekilde konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…