arkadaşın derdi var.tam da yerine yazmış ama nedense bazıları SEVİŞMEK kelimesinde takılıp kalmış.kelimenin köküne bir bakın.sevmekten geliyor.öbür argo olan kelime değilki.masum bir kelime.karşılıklı birbirini ziyadesiyle sevmek.eski türk filmlerini seyretmediniz mi hiç.oralarda hep geçer.birbirimizi pek severiz manasında
sürekli sevişmek demeniz beni irite etti doğrusu. saldıray abi vardı ya bir demet tyatroda o aklıma geldi doğrusu..
arkadaşın derdi var.tam da yerine yazmış ama nedense bazıları SEVİŞMEK kelimesinde takılıp kalmış.kelimenin köküne bir bakın.sevmekten geliyor.öbür argo olan kelime değilki.masum bir kelime.karşılıklı birbirini ziyadesiyle sevmek.eski türk filmlerini seyretmediniz mi hiç.oralarda hep geçer.birbirimizi pek severiz manasında
benim bildigim soyle bir olay var.. sezeryanda olacagini sanmiyorum ama normal dogumda es de dogumda bulunursa dogumdan sonra cinsel sogukluk olabilecegini biliyorum.. hatta basina gelen bir arkadasim cinsel yonden esiyle arasinin eskisi gibi olmadigini soylemisti..
tabiiki herkes icin gecerli olan bir durum olacagini sanmiyorum.. eslerin ruh yapisiyla alakali olabilir bu durum sanirim..
sürekli yeni üye olanların cinsel konu açması ve bu konuların fake olduğu gündeme geliyor.
bence bu bakış açısı doğru değil ve konular fake değil. Sadece eski üyeler aslında bunlar ama cinsel problemleri bilinsin istemiyorlar sonuçta forumda tanınıyorlar. Bu sebeple 2. bir üyelik alıp bu tip sorunlarını paylaşıyorlar.
Yani bence eski üyeler bunlar.
ama şu da var sensiz geceleri dışarı çıkması hiç hoş değil. çocuktan öncede durum böylemiydi. cinsellikten önce bu işi çözün gerisi düzelir.
yenı olsada bnde7 aylık evlıyım.24 yasındayım bu tıp seylerı gayet ıyı bılırım. erkk psıkolojısınıde. bnde dıyorumkı yapalım yapalım nıye yapmıorz vs vs yanı adamın yapcagıda varsa yapmaz. halbukı bı ortam hazrlasa kendıne bıraz cekı duzen verse sozcuklere gerek kalmaz. normalıde budur. baksana pazar yapalım dıye sozlesıyorlarmıs. cok garıp degılmı. ne bu gorevmı.
17 aylık ikizlerim var..1 ay da olmadığı oluyor 3 ay da...Ailelerimizden uzak bir şehirdeyiz ve sadece ikimiz bakıyoruz eşimle...İlk seneler bu şekilde olmasının doğal olduğunu biliyoruz...Ufak tefek cilveleşmelerimiz oluyor sadece...Başkası olsa demişsiniz ya başkası olarak eşimden boşanmayı düşünmem böyle bir şey için..Eşim de benden boşanmayı düşünmez açıkçası...Geçici olduğunu bildiğimiz bir durum için......O yüzden başkası olsa boşanırdı diye düşünmeyin..Herkesin sevişemediğinde sizin kadar psikolojisi bozulmuyor olabilir ...:)
Umarım herşey sizin istediğiniz gibi şekillenir ....
yenı olsada bnde7 aylık evlıyım.24 yasındayım bu tıp seylerı gayet ıyı bılırım. erkk psıkolojısınıde. bnde dıyorumkı yapalım yapalım nıye yapmıorz vs vs yanı adamın yapcagıda varsa yapmaz. halbukı bı ortam hazrlasa kendıne bıraz cekı duzen verse sozcuklere gerek kalmaz. normalıde budur. baksana pazar yapalım dıye sozlesıyorlarmıs. cok garıp degılmı. ne bu gorevmı.
içki olayı çok kötü cnm. yuvaları dağıtır, insanı her türlü kötü yola götürür. moralini bozmak istemem ama durum böyle. sen bu konuları düzelt bence, ya takmamayı öğren ya da ne yapman gerektiğine karar ver. Allah yardımcın olsun cnm.çocuk yokken de hamileyken de çocuk olunca da hep gece dışarı çıkardı.bazen ayda bir olurdu bazen daha sık.çocuk yokken çalışıyordum.bir cuma gecesi yine dışarı çıktı.gecenin bi vakti eve zil zurna geldi.kustu banyoda,ben gecenin 3 ünde banyoyu temizledim.bi de sabah c.tesi kalktım işe gittim.öğleden sonra 2 de eve geldim.hala uyuyor.yatak odası leş gibi rakı kokuyor.çakmak çaksam havaya uçucak ev.o derece yani.hep iyi niyetim suistimal edildi anlıycanız.
merhabalar bayanlar ben 30 yaşında görüntü olarak güzel ve hoş sayılabilecek bir bayanım.eşimle 3.5 senelik evliyiz ve 16 aylık bir çocuğumuz var.ama o doğduğundan beri 16 kere bile birlikte olmadık.doğum yaptıktan tam 4 ay sonra birlikte olabildik.benim lohusalığım 40 gün eşiminkisi tam 4 ay sürdü.hala da atlatabilmiş değil.canı isterse 15 günde bir birlikte oluyoruz. o da en iyi ihtimalle .10 dakikadan fazla sürmüyor zaten.sonra bekle ki 15 gün geçsin beyimizin aklına bir karısı olduğu gelsin.bazen 1 ayı bile buluyor.her şeye vakit bulabiliyor,maça gitmeye,arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmaya,arabasıyla uğraşmaya.iş sevişmeye gelince hep meşgul,hep işi var.çocuğu bahane ediyor.ama çocuk uyudu mu ya o da koltukta uyumuş oluyor ya da yine dışarda oluyor.bir ara beni aldattığını düşünüyordum.ama öyle birisi değil.biz birbirimizi çok severek evlendik.hala da seviyoruz ama onunla bu noktaya geldiğimize inanamıyorum.bazen deliricek gibi oluyorum.bana karşı bu kadar ilgisiz,kayıtsız olmasından dolayı.haftasonu pazar günü sevişelim diyor.pazar günü geliyor,sonuç yine aynı yine sevişeceğimiz saatte o uyukluyor.sinirlerim çok bozuk.dün gece arkadaşıyla sinemaya gitti.gece 11 matinesine bilet almışlar.saat 8.30 da evden çıktı.sinema da çok yakın bize en iyi ihtimalle 1 saat önce çıksa yetişir.üstelik o evden çıkmadan az önce çocuk uyumuştu.çok rahat sevişebilirdik.bol bol vaktimiz vardı ama onun öncelikleri farklı tabii.gece 1.30 da eve sarhoş geldi.sinemaya diye çıktı eve sarhoş geldi.ben de çok sinirlendim.yüzüne bir kaç tokat patlattım.benim yerimde bir başka kadın olsa seni çoktan aldatmıştı diyorum ama hiç oralı olmuyor.ben de bakımlı olmaya çalışıyorum.kendime özen gösteriyorum.hamilelikte aldığım kiloları da verdim.ama o şiştikçe şişiyor.umarım bu ruh halini atlatır.yoksa beni gerçekten kaybedicek.
konu başlığı bir derdim var değil mi daha uygun neresi olabilir.üstelik derdim sadece sevişememek değil kocamın bana ilgisiz olması.kendimi evin kadını değil de hizmetçisi gibi hissediyorum.çocuk bakmaktan,yemek yapmaktan temizlik yapmaktan başka ne işe yarıyorum ben.off yeter ya...
valla cocuk yapınca sadcesenin çocuğun olsun bi hamilelik bi lohusalık psikolojisini yaşa ondan sonra göreyim seni bakalım böyle bilmediğin yaşamadığın konular hakkında ahkam kesebilecek misin
şimdi herşey toz pembe görünüyor sana
ayrıca kocama yapalım diye de hiç de sık boğaz etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?