çocuk olunca aşk da cinsellik de biter mi ?

Bizde ayni sorunlari yasadik..hatta bizim daha uzun bile sürdü..Hic kafama takmadim ve beni aldattiginida düsnmedim dogrusu...zmanla düzeldi her sey....

arkadaşın derdi var.tam da yerine yazmış ama nedense bazıları SEVİŞMEK kelimesinde takılıp kalmış.kelimenin köküne bir bakın.sevmekten geliyor.öbür argo olan kelime değilki.masum bir kelime.karşılıklı birbirini ziyadesiyle sevmek.eski türk filmlerini seyretmediniz mi hiç.oralarda hep geçer.birbirimizi pek severiz manasında

canim umarim toparlarsiniz ilsikinizi en kisa zamanda ve hersey yoluna girer
ne denilir bilmiyorum ama sabir canim biraz daha umarim yoluna girer hersey

yorumuna tamamen katiliyorum!

sürekli sevişmek demeniz beni irite etti doğrusu. saldıray abi vardı ya bir demet tyatroda o aklıma geldi doğrusu..

benim de aklıma saldıray geldi yaaaww

hani bir cümle vardıya filmlerde o geldiaklıma şimdi :
biz annenle sevişerek evlendik yavrum

neyse konuya dönelim..
zor bir durum ama zamanla düzelebilir belki erkekler de doğum sonrası depresyona girebiliyorlardır..
fakat çok uzun sürerse sorun var demektir..
ben olsam kaçan kovalanır moduna girer hiç yaklaşmaz saçımı bile okşsatmazdım ,o zaman nasıl pervane oluyorlar ,sonuçta onların da bir fizyolojisi var nasıl dayanabilirlerki bu duruma ,tabi başkasıyla sizi aldatmıyorsa ..

benim bildigim soyle bir olay var.. sezeryanda olacagini sanmiyorum ama normal dogumda es de dogumda bulunursa dogumdan sonra cinsel sogukluk olabilecegini biliyorum.. hatta basina gelen bir arkadasim cinsel yonden esiyle arasinin eskisi gibi olmadigini soylemisti..
tabiiki herkes icin gecerli olan bir durum olacagini sanmiyorum.. eslerin ruh yapisiyla alakali olabilir bu durum sanirim..

haftasonu pazar günü sevişelim diyor.pazar günü geliyor,sonuç yine aynı yine sevişeceğimiz saatte o uyukluyor.sinirlerim çok bozuk.dün gece arkadaşıyla sinemaya gitti.gece 11 matinesine bilet almışlar.saat 8.30 da evden çıktı.sinema da çok yakın bize en iyi ihtimalle 1 saat önce çıksa yetişir.üstelik o evden çıkmadan az önce çocuk uyumuştu.çok rahat sevişebilirdik.

siz gerçekten de saf ve tertemiz kalpli bir üyemizsiniz...

hayır ben sezaryen doğum yaptım ama sonuç ortada işte.....

yok ben eski üye falan değilim yeni kayıt oldum ve hemen bu konuyu açtım sinirlerim çok bozuktu çünkü yazıp rahatlamak istedim.konu sadece sevişmemek falan değil kocamın rahat, geniş tavırları......sürekli kafasının başka şeylerle meşgul olması.evde varlığı da yokluğu da bir yani...

ama şu da var sensiz geceleri dışarı çıkması hiç hoş değil. çocuktan öncede durum böylemiydi. cinsellikten önce bu işi çözün gerisi düzelir.

çocuk yokken de hamileyken de çocuk olunca da hep gece dışarı çıkardı.bazen ayda bir olurdu bazen daha sık.çocuk yokken çalışıyordum.bir cuma gecesi yine dışarı çıktı.gecenin bi vakti eve zil zurna geldi.kustu banyoda,ben gecenin 3 ünde banyoyu temizledim.bi de sabah c.tesi kalktım işe gittim.öğleden sonra 2 de eve geldim.hala uyuyor.yatak odası leş gibi rakı kokuyor.çakmak çaksam havaya uçucak ev.o derece yani.hep iyi niyetim suistimal edildi anlıycanız.

pazar günü olsun diyen eşimdi doğru diyorsunuz bu önceden sözleşilcek bi durum değil ne zaman istersen o zaman olmalı.ama aramıza bu kadar görünmez mesafeler koyduk demek ki.bunu bile monotona bağlamışız farkında olmadan.

her türlü ilgisiz ve kaba saba tavırlarına rağmen boşanmayı düşünmedim ondan.ama sabrımı çok zorluyo gerçekten.

senin çocuğun olsun bi hamilelik bi lohusalık psikolojisini yaşa ondan sonra göreyim seni bakalım böyle bilmediğin yaşamadığın konular hakkında ahkam kesebilecek misin
şimdi herşey toz pembe görünüyor sana

ayrıca kocama yapalım diye de hiç de sık boğaz etmiyorum

Benim eşim de sezeryanla doğum yaptığım için bana zarar vermekten korkmuştu ama ilgisiz değildi kısa sürede de normale döndü. Yeni doğum yaptığım için bende isteksizlik vardı, bu da eşimi gaza getirdi sanırım kendiliğinden yaklaştı bana...

Evli adam, gece saat 11 için arkadaşları ile sinemaya bilet alıyor ve siz bundan şüphelenmiyor ve birşey demiyor musunuz?
Şüphelenecek birşey yoksa bu adam evli bunu normal mi buluyorsunuz?

içki olayı çok kötü cnm. yuvaları dağıtır, insanı her türlü kötü yola götürür. moralini bozmak istemem ama durum böyle. sen bu konuları düzelt bence, ya takmamayı öğren ya da ne yapman gerektiğine karar ver. Allah yardımcın olsun cnm.

canım allah sana sabır versin zor bir durum ama arkadaşlarıyla neden yolluyorsun gezmeye ya beraber gideriz yada sende gitme de çocuğu annenlere bırak sende git allaha şükür benim eşim bensiz hiç bir yere gitmez arkadaşlarıyla vakit geçircekse herkez eşini alır öyle gideriz bir yerlere sen baştan sıkı tutamamışın ipin ucunu bence

bencede konu buraya ait zaten :)
bu arada aynı dertte bende var boşanma arifesindeyiz konu sex olunca insanlar genelde bekarlar yanlış anlıyor...ilgisizlik adamı öldürür sevgi bağ vafa bunlar önemli şeyler ama olmayıncada olmuyor belki eşine bi müddet süre versen herşey düzelir gibime geliyor sabret bence bebişinde çok küçük ama olmuyorsada bi psikoloğa gitseniz derim ben her yolu nedeyemedim evliliğim için senin imkanların varsa yap derim benim eşim bunların hiç birini kabul etmedi çözüm yolumuzda bitti ne yazıkki son demlerini yaşıyoruz allah kolaylık versin canım...

öncelikle allah kolaylık versin.yaşadığın olay pekde sabr isteyen bir şey değil.acaba birimi var,içine kurt düşürmek istememe ama,sen arkadaşıyla sinemya gitti diyorsun.niye alkol almışlar.mantıksız geldi bana.bir erkek eşinden bu denli deuzak kalmamalı bence.en azından haftada bir seninle beraber olmalı.bir erkek ne olursa olsun.cinsel perhize giremez??

valla cocuk yapınca sadce anne olursan olacagı budur kadın oldugunu unutmayanlarda bı sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…