çocuk olunca aşk da cinsellik de biter mi ?

bazıları gerçekten ne yazdığını bilmemiş.sen üzülme.bu sorun evlilikte herzaman oluyor.fakat atlatılabiliyor.bazen para,bazen iş,bazen hastalık bu sorunu gerçekten tetikliyor.yeniyken asla olmuyor biraz zaman geçince ama dediğim gibi atlatılıyor..güzel yol almışsanız biraz,buda birşey..herşey daha iyi olacak..üzücü yorumlara bakma,yeni evliler ve evli olmayanlar anlayamaz ama bu her evlilikte olur...

tamam sen çocuk yap ama benim gibi çocuğuna tek başına bak herşeyini kendin yap tek başına bi de ilgisiz kocayla uğraş
bak bakalım o zaman böyle atıp tutabilecek misin

benim kusurum yok çok şükür ama senin bu yazdıklarından düz mantığından sığ düşüncenden kusurlu olduğun aşikar.
bnle ugrasma allh askına yazmıyım dıyorm bakıyorm alıntı yapmıs bılmem ne ewet canm hayatım 4 4 luk super bı hayat sanane. sormussun bnde yazdım herkes gbı aldatıodr vs dıe bu kadar takmıosan bızı nıye gocunuyosn allh askına sus ya bnden alıntı falan yapma. tek anne olan sen deılsın. mıllet 3 tane yapıo. hadı gıt kendı derdınle ugras bnmle deıl

aynen öyle bekarken ya da yeni evliyken (tabi cicim ayları geçmemiş daha) herşey toz pembe görünüyor insana
aaaa böyle sorunlar yaşar mı bi kadın diye düşünülüyor ama oluyor işte anne olmak çocuk bakmak gerçekten yorucu ama herşeye değer

neyse ki o kafası karışık ,ilgisiz adam gitti, eski kocam geldi

tok açın halinden anlasaydı aç kalmazdı hiçbir yerde.evliliklerde dönem dönem oluyor böyle sorunlar.kimi farkna varıyor kimi bilmeden senelerini geçiriyor gittiği yere kadar.herkesin derdi kendine dert.çok sevindim bu arada düzelmeler olduğuna.heryeni gün yeni bir umut.

Bir kadının eşine yaptığı en büyük hata -KENDİ AÇISINDAN- '' benden memnun değil misin, benimle ilgili sıkıntın mı var, niye bu kadar sıkkınsın v.s '' sorunlarını sormasıdır..
Daha öncede söyledim, evet belki iletişimin en şart sözlerindedendir; ama malesef ki erkek beyni çok farklı çalışmaktadır..

Kadın bu cümleyi kurduktan hemen sonra kaybetmeye başlar bir çok şeyi..

Erkek duygusal ve düşünce olarak öne geçmeye başlar.

Hata aramaya çalışır, psikolojik olarak hanımında-eşinde özgüven eksikliğinin olduğunu düşünür.
Bunu kasti olarak yapmaz, zamanla beynin erkeğe oynadığı oyundur..

İletişim için bayanın gerekli gördüğü kelimeler, küçük ama tehlikeli ve çözüm için gereksiz cümlelerdir.

Son düzenleme:

sen kendini olduğundan daha fazla ciddiye alıyorsun herhalde sen kimsin ki ben seninle uğraşayım
konuyu ben açtım istediğim kişiye (saygı ve mantık kuralları içinde) cevap veririm.anne olmadığın için senden beni anlamanı beklemiyorum zaten.
rahatsızsan benim açtığım konuda takılıp kalmazsın

Yahu bazı üyelerin neden bu kadar tepkisel mesajlar attığını anlamıyorum. Benim de konum var. Sorunlu bir dönem geçiriyorum ve hassas olduğumdan dolayı o kötü mesajlar benim bir kat daha moralimi bozuyordu. Empati yapmak bu kadar zor olmamalı. Nihayetinde hepimiz insanız.
Siz de lütfen aldırmayın bu tarz mesajlara. Çünkü gerçekten moral bozduğunu biliyorum. Daha anlayışlı olmak gerekiyor...

Ben de şu anda boşanma eşiğindeyim, çocuğum yok ama benim de eşimle bu sorunlar olduğu dönemler yaşadık. Ben istiyordum o da istiyordu sözde ama söylemesi ayıp sertleşme bile olmuyordu. Sonra konuşmuştuk bu konuyu. Onu mutlu edecek şeyler bulduk düzelmişti. Belki eşinizle konuşmanız faydalı olabilir.
Sorun neymiş... önce bunu öğrenmeye çalışabilirsiniz.
Stres atması için dışarı çıkıp alkol alması sorunun üstünü kapatmaya çalışmak gibi. Sorunu alıp çözmek daha etkili olabilr

7511 senin yasin 12 mi allah askina.:S senden dersmi istedi biri burda.
kadin derdini paylasmis nekadar negatifsiniz yaw.ben sinirlendim gercekten.benimde bir oglum var annelik nekadar kutsalsa bi okadarda zor.sabir hayret ya.bos bos konusuyosun

sanki beni anlatmışsınn arkadaşım yaaa bizde dün gece fena kapıştık eve almadım anneleri geldi oğlunuzun ilgisizliğinden şikayetçiyim dedimmm bakalım düzelicekmiii :/

valla cocuk yapınca sadce anne olursan olacagı budur kadın oldugunu unutmayanlarda bı sorun olmaz.

Bu büyük konuşmalarınızın bir gün gelip de ayağınıza dolanmamasını dilerim. Çünkü işler her zaman sizin hesap ettiğiniz gibi olmuyor. Benim bayan arkadaşlarım bile ben hamileyken " senin kadar güzel hamile görmedik" derlerdi ama eşim belki de bilinçaltında bana ve bebeğe zarar vermemek düşüncesiyle bana fiziksel olarak normal sevgi ve şefkat ile bile yaklaşmadı. Fiziksel değişikliklerin de etkisi olduğunu düşündüğüm için umursamadım. Ama hamilelikte hormonlar ve bütün duygu dünyası değişiyor. Hiç olmadığınız birine dönüşüyorsunuz. Ben normalde soğuk ve kendine fazlasıyla yeten biriyken kendimi hiç o kadar ilgiye ve sevgiye muhtaç hissetmemiştim. Sonrası lohusalık...berbat ötesi bir durum. Sırf bunları bir daha yaşamamak için 2. çocuğu düşünmüyorum. O kadar hırpalandım duygusal olarak. Ve şu anda bebeğim 9 aylık ama aradaki mesafe hiç düzelmedi.

Siz yeni evli ve bazı duygularınız pick yaparken bu yorumları yapıyorsunuz ama konu sahibini ancak bu duyguları yaşayan birileri daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum. Sıkıntısı olan bir insana bu kadar hoyratça yorumlar yapmayı da dert paylaşmak veya yapıcı eleştiride bulunmak olarak göremiyorum ne yazıkki..

Maaleseff toplumda yaşamadığı halde yaşamış gibi çok ahkam kesen varrr ama ona uygun bi söz varr

Büyük lokma ye büyük laf konuşma

arkadasım herkes kendı fıkrını soyluyo sonucta her fıkır bır olmaz... sen kendıne uyanı alırsın uymayanı dınlemezsın... neyse bende 2 cocuk annesı bıraz toplu bı bayanım ve esım benımde aynı 2 haftada bır yanıma ugrar zaten gun ıcındede normal ılgılı bı adam degıldır tugba sıunu getır bunu gotur... gecen sordum yanlıs anlama ıstedıgımden degıl ama artık eskısı gıbı yanıma yanasmıyosun dıye bana dedıgı artık cekıcılıgın kalmadı eskıdendı dedı... erkekler alacagını aldıgı zaman bıtırıyo bazı duygularını ama bazı erkeklerde var tam aksıne valla sans meselesı... ben sahsen seks konusunda degıl ama normal zamanda ılgılı olmasını cok ısterdım ama o benı genelde ortamlarda kılomdan dolayı rezıl eder ... ah kardes ah .... ay bendemı bı konu acsaydım kızcagızın konusunu devam ettırdım... kıolay gelsın hayatım...

yorumların sadece bikaçını okudum ve bizdeki durumun aynısı dedim kendi kendime.ben doğum yaptıktan sonra eşim benden soğudu.6 ay normal bi cinsel hayatımız olmadı.bende eskiden vajinusmus vardı ve doğumdan sonra tekrar hortladı.uzun bi süre birlikte olamadık.herşey düzeldi derken bu seferde eşim benden uzaklaştı.şimdi oğlum 27 aylık.oldukça büyüdü ama eşim bana yaklaşmıyo.ayda 1 yada 2 defa birlikte oluyoruz.hep uyuyo.hep yorgun.hep başı ağrıyo.hep hasta.sırf bu yüzden evde kavga çıkıyo.onların canı istediğinde hiçbişeyi sorun etmiyolar ama biz isteyince hiç üstelemiyolar.geçen hafta yine bu yüzden kavga vardı. aklımız yatakta değil ama yinede bizimde canımız var.bizde insanız dimi ama

haklısın yada su var arkadasım zaten ayda yılda bı yanıma yanasıp ılgılıydı sımdı oda olmuyo dıyede ınsanın sınırı bozulabılır...

Konu açan arkadaş yalnız değilsin yaniii çeşileri bende dahil olmak üzere çokk var çok keşke olmasa ama bu erkekler alacağını alıyo sonra olmasada olurr

çocuk uyuduktan sonra yanıma gelse 1 kez olsun arkamdan sarılıp öpse....yemin ederim ölüp gidicem içimde uhte kalcak bunlar.millet neler neler yapıyo eşini mutlu etmek için ama benim eşim kıymet bilmiyo.

ay yarabbım konunun ozunden, kadının yasadıgı sıkıntıdan cok tartısamaya gırmek hosuna gıdıyo ınsanların galıba..yanlıs seylerde yapmıs olabılır ama kadının derdı bu degıl ılgı bılmem farkındamısınız... ayrıca kadın kadına anlatmak dertlesmek ıstıyo belkıde neyı garıp ıtıcı ya anormal olan kım anlayamadım valla....

çocuk uyuduktan sonra yanıma gelse 1 kez olsun arkamdan sarılıp öpse....yemin ederim ölüp gidicem içimde uhte kalcak bunlar.millet neler neler yapıyo eşini mutlu etmek için ama benim eşim kıymet bilmiyo.

Ben artık öyle şeyler beklemiyorum açıkçası artık bende eskisi gibi değilim zatennn

Bence biz türk kadinlari fazla üzülmemeliyiz, cünkü suc bizlerde degil.
Dikkat edin Türk erkekleri bitmis durumda. Adamlar felaket cok sigara iciyorlar, ne spor nede saglikli yasamlari var birde üstüne üstlük cok göbekliler,30`undan sonra, hastaliksiz erkek yok gibi. Cok uyurlar ve cok tembeller.
Tabiki genelleme yapilmamali ama gercekten cogu böyle onun icinde seks yapacak gücleri yok.
Hatta dikkat edin bizim futbolcular bile dünyanin kötü futbol takimlarindan biri.
Oysa baska ülkelerde erkekler ve kadinlar sagligina ve sporuna düskün olur, masallah seks hayatlarida renklidir tabiki.
Vallahi ne diyeyim, Allah yaratmis ama ne yazikki bizim ülkenin erkekleri nasibini almamislar.
Birde isin ilginc yani cokda cirkinler, vallahi pek konuyla alakali olmadi belki ama düsüncelerimi yazamadan edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…