- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi burcumsu12
Çocuk olsun ve ya olmasın, bence her evliliğin süreçleri oluyor. Çok iyi olduğunuz, kötü olduğunuz, eğlendiğiniz, yakınlaştığınız, uzaklaştığınız. Sonuçta uzun bir yolculuk. Benim iki çocuğum var, evet bazen çok bunaldığınız zamanlar oluyor. Ama ben dışarı çıkma, kuaföre gitme sorunu yaşamadım, bir şekilde ayarlıyorum. Ki ailem yurtdışında. Ben evlenerek geldim buraya, ailemden hiç kimse yok burada. Yine de bir yolunu buluyorum. Çocukları adapte ediyoruz hayatımıza, biz de onlarınkine adapte olduk.
Çocuklarımın biri 7, biri 4 olmak üzere. Sinemaya da gideriz, etkinliklere katılırız, cafe restoran, oyun yeri, şehir dışı. Hepsine birlikte gidiyoruz. Bazen çok çirkinleşebiliyor olaylar
ama napayım, sonuçta benim, bizim çocuklarımız.
Bir önemli unsur daha var o da eşinizin nasıl bir baba olacağı. Bu süreçten nasıl etkileneceği. Bunu tahmin edemezsiniz. Yaşayıp göreceksiniz.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Çocuklarımın biri 7, biri 4 olmak üzere. Sinemaya da gideriz, etkinliklere katılırız, cafe restoran, oyun yeri, şehir dışı. Hepsine birlikte gidiyoruz. Bazen çok çirkinleşebiliyor olaylar

Bir önemli unsur daha var o da eşinizin nasıl bir baba olacağı. Bu süreçten nasıl etkileneceği. Bunu tahmin edemezsiniz. Yaşayıp göreceksiniz.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz.