Çocuk öpmek sarılmak ..nişanlımla kriz

Valla bizim boyle bi komsu var tum site uyardi sayilir adami.
Yilisik yilisik ben hazetmiyorum.

+1
4-5 yaşındaki çocuğa agucuk bugucuk olur ama 12 yaşa abes kaçmış

Bazı şeyler "ben iyi niyetliyim" deyince bitmiyor, o da bir birey, istemeyebilir. Biraz da genele göre hareket etmek lazım.
Beni küçükken bir akrabamız sürekli sarılıp öpmeye çalışıyordu uğraşıyordu benimle, herkeste ben onu ittikçe gülüyordu çocuğum ya nasılsa, sinirlenmem de hoşuna giderdi falan, aşırı sinir oluyordum, yakın zamanda benzer bir konu açılınca babama bir ara söyledim böyle böyle oluyordu hoşlanmıyordum diye yine gülmüştü.
Yaşta ergenliğe geçiş zamanı tam, büyük.

Çok çirkin, hiç hoş değil. İnsan ilişkilerinin iyi olmasıyla hafife alınacak bir durum da değil. Benim nişanlım böyle davransaydı baya sert konuşurdum hatta nişanlı kalmaya devam eder miydim bilmiyorum. İsteyen sevip öpemez çok üzgünüm nişanlınız ama yani elin adamı gelecek benim çocuğumu zorla öpecek ne münasebet.

bence evlilik fikrini tekrar düşün...pek sağlıklı bşr adama benzemiyor

Cocuklarin mahrem sinirlariyla ilgili nette bir suru yazi var,
Bunlardan birini bulup gonder ,okusun sen konusma ,
Iyi niyet goremedim ben 5 yasina kadar neysede 10 12 yas resmen ergen ,
Tombul tombul iyi mi gelnis gozune

12 yaş küçük bir yaş değil ki küçük olsa bile yabancı bir çocuğa kendisinin hatta ailesinin izni olmadan dokunulmamali.
Bunu uygun bir dille anlatmak gerekiyor kesinlikle...
Ailelerin yanlış anlayabileceğinden vs bahsedebilirsiniz belki...
Mesleği ne mesela eğer insanlarla iç içe ise oradan dokundurabilirsiniz. Mantığını açın, yargılamayın. Belki de tamamen yetişme ortamı ile ilgilidir. Ama şu an toplum da bambaşka şeyler yaşanıyor dikkatli olmak şart.
Ki başka bu tarz davranışları var mı gözden geçirin bir

Sen haklısın.. nişanlına dikkat et bence, çocuklara karşı nasıl iyice gözlemle.. ben bi adamla görüşüyordum küçük 2 yaşında kuzenimin fotoğrafına öldü bitti, "yerim ben onu, kız çocuklarını çok seviyorum" vs dedi diye bi işkillendim.. kimin ne olduğu belli olmuyor, dikkatli olmak lazım

Siz haklisiniz. Nisanlinizds bir defa yeltendigi icin geri adim atmak istemedi erkekler bazen bizim kadar ince dusunemiyor. Adam sok yasamis alinmista olabilir bence sakince anlatin yani kiz o an neler hissetmis olabilir haberlerden etkileniyor korkuyordur kendini cocuk gibi gormuyordur cocuk olsada zorlanmamali zaman kotu vs

Zorla öpmüş kızı ..
Daha noolsun ..
Bence bu davranışı takibe almalısın , gozardi etmelisin diye düşünüyorum.
Umarım yanilirim

Çok sıcakkanlı sadece çocuk bebek gördü mü dayanamıyor ne tatlı çocuk ne güzel kız gibi kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kendi açımdan ilerde benim çocuğum bu şekilde öpülse rahatsız olurum düşüncesi olduğundan tepki gösterdim ...mühendis kendisi

Bu arada nişanlınız evet iyi niyetli bence, yetişme şeklinden kaynaklı muhtemelen, her bu şekilde çocuk seven "kötü" olmaz, eskilerin çoğu böyleymiş kötü düşünmezlermiş yeni yeni oluyor bu bilinçlenme bildiğim kadarıyla, ben de çok düşünmezdim üstünde zamanla gördükçe böyle görüşleri ve kötü niyetli insanları "hmm evet aslında haklılar" demeye başladım, tabi siz yine gözlemleyin ama bu yüzden evliliği düşünmemeye değecek bir şey yok, sadece anlatmaya çalışın, anlaması lazım.

Çok sıcakkanlı sadece çocuk bebek gördü mü dayanamıyor ne tatlı çocuk ne güzel kız gibi kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kendi açımdan ilerde benim çocuğum bu şekilde öpülse rahatsız olurum düşüncesi olduğundan tepki gösterdim ...mühendis kendisi

Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece sizin dediğiniz gibi yaşadığı yerle alakalı orda çok normalmiş ...ama uygun bir dille anlatıcam

Cocuklarin mahrem sinirlariyla ilgili nette bir suru yazi var,
Bunlardan birini bulup gonder ,okusun sen konusma ,
Iyi niyet goremedim ben 5 yasina kadar neysede 10 12 yas resmen ergen ,
Tombul tombul iyi mi gelnis gozune
Öyle yapayım ben bebekliğini biliyorum bu kızın sevdiğimden tombikliğinden öpeyim dedim çok tatlı degil mi falan dddi ben tepki verince ..kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…