- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
12 yasinda kiz mi?
Bence cok ayip. Kizimi istemedigi halde biri opse yaygarayi kopartirim.
Akraba cocuklarini da opmesi dogru degil bence. Tamam kucukler ailesinin rizasiyla agucuk bugucuk sevilir ama 12 yasindaki kiz selamlasma fasli disinda tutup sevilip opulmemeli.
bence evlilik fikrini tekrar düşün...pek sağlıklı bşr adama benzemiyorMerhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim
Çok sıcakkanlı sadece çocuk bebek gördü mü dayanamıyor ne tatlı çocuk ne güzel kız gibi kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kendi açımdan ilerde benim çocuğum bu şekilde öpülse rahatsız olurum düşüncesi olduğundan tepki gösterdim ...mühendis kendisi12 yaş küçük bir yaş değil ki küçük olsa bile yabancı bir çocuğa kendisinin hatta ailesinin izni olmadan dokunulmamali.
Bunu uygun bir dille anlatmak gerekiyor kesinlikle...
Ailelerin yanlış anlayabileceğinden vs bahsedebilirsiniz belki...
Mesleği ne mesela eğer insanlarla iç içe ise oradan dokundurabilirsiniz. Mantığını açın, yargılamayın. Belki de tamamen yetişme ortamı ile ilgilidir. Ama şu an toplum da bambaşka şeyler yaşanıyor dikkatli olmak şart.
Ki başka bu tarz davranışları var mı gözden geçirin bir
Çok sıcakkanlı sadece çocuk bebek gördü mü dayanamıyor ne tatlı çocuk ne güzel kız gibi kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kendi açımdan ilerde benim çocuğum bu şekilde öpülse rahatsız olurum düşüncesi olduğundan tepki gösterdim ...mühendis kendisi12 yaş küçük bir yaş değil ki küçük olsa bile yabancı bir çocuğa kendisinin hatta ailesinin izni olmadan dokunulmamali.
Bunu uygun bir dille anlatmak gerekiyor kesinlikle...
Ailelerin yanlış anlayabileceğinden vs bahsedebilirsiniz belki...
Mesleği ne mesela eğer insanlarla iç içe ise oradan dokundurabilirsiniz. Mantığını açın, yargılamayın. Belki de tamamen yetişme ortamı ile ilgilidir. Ama şu an toplum da bambaşka şeyler yaşanıyor dikkatli olmak şart.
Ki başka bu tarz davranışları var mı gözden geçirin bir
Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece sizin dediğiniz gibi yaşadığı yerle alakalı orda çok normalmiş ...ama uygun bir dille anlatıcamBu arada nişanlınız evet iyi niyetli bence, yetişme şeklinden kaynaklı muhtemelen, her bu şekilde çocuk seven "kötü" olmaz, eskilerin çoğu böyleymiş kötü düşünmezlermiş yeni yeni oluyor bu bilinçlenme bildiğim kadarıyla, ben de çok düşünmezdim üstünde zamanla "hmm evet aslında haklılar" demeye başladım, tabi siz yine gözlemleyin ama bu yüzden evliliği düşünmemeye değecek bir şey yok, sadece anlatmaya çalışın.
Öyle yapayım ben bebekliğini biliyorum bu kızın sevdiğimden tombikliğinden öpeyim dedim çok tatlı degil mi falan dddi ben tepki verince ..kötü niyetli olduğunu düşünmüyorumCocuklarin mahrem sinirlariyla ilgili nette bir suru yazi var,
Bunlardan birini bulup gonder ,okusun sen konusma ,
Iyi niyet goremedim ben 5 yasina kadar neysede 10 12 yas resmen ergen ,
Tombul tombul iyi mi gelnis gozune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?