Çocuk öpmek sarılmak ..nişanlımla kriz

Ne kadar iyi niyetli olsa da kendisini engellemesi gerekiyor.
Açıkçası biri benim çocuğuma dokunsa cok kızarım, öğretmeni olsa bile... Değil ki mahalledeki abi öpecek.

Nişanlım küstü kırıldı bana bayanlar daha düşünceli sanırım ...

Nişanlınız hatalı elbette, empati de mi yapmıyor kendi kızı olsa başkalarının öpmesine müsaade eder miydi, üstelik 10-12 yaş kız çocukları için ergenlik döneminin başladığı yaşlar ve çok tehlikeli

Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece sizin dediğiniz gibi yaşadığı yerle alakalı orda çok normalmiş ...ama uygun bir dille anlatıcam

Beni de biraz fazla zorla sevmeye çalıştılar falan hiç hoşlanmazdım.. Hatta büyüdüğümde düşününce biraz iyi niyetinden de şüphe etmiştim açıkçası ama abartıyorsa böyle düşünürüm ya da seviş şekliyle alakalı.
Onun dışında hala bir çok insan "çocuk işte yahu" düşüncesinde olabiliyor.
Özellikle 12 büyük bir yaş böyle sıkıştırmak için.

Kız kaçtığı istemediği halde kurtulamamış,nişanlına biraz eğitim gerekiyor,ben bile kızımı izin istiyip öpüyorum..
Bunu dedim kendi çocuğumuz bile olsa izin isteyerek öpmeliyiz birey sonuçta diyede kendi çocuğumu istediğim gibi öperim benim babamda çocukları çok seviyor sen farklısın falan dddi

Bunu dedim kendi çocuğumuz bile olsa izin isteyerek öpmeliyiz birey sonuçta diyede kendi çocuğumu istediğim gibi öperim benim babamda çocukları çok seviyor sen farklısın falan dddi
Peki kızın olursa yolda otobüste her gören öpebilir mi? diye sor bakalım

Cok tehlikeli bir dusunce. Senin cocugun bile olsa senden ayri bir kisi sonucta, ona saygi duyman gerekir. Ben olsam bu adamla bir gelecek dusunebilir miydin, bilmiyorum.

Öyle yapayım ben bebekliğini biliyorum bu kızın sevdiğimden tombikliğinden öpeyim dedim çok tatlı degil mi falan dddi ben tepki verince ..kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Babamla annemin arasi 12 yas kendisi de anbemin bebekligini biliyor ,
Adam askere giderken ,annem ilkokula baslamis ,
Malesef erkekler nefs konudunda cok zayif ,
Babama konuyu arada hatirlatiriz ,kara kuru sumukluydu sonra guzellesti ,bende evlendim der

Nisanlinizin iyi niyetli oldugundan suphem yok ama siz haklisinIz. Bu zamanda siz iyi niyetli olsaniz bile karsi taraf bunu oyle gormez( hakli olarak), kimse cocugunun ellenmesini opulmesini istemez. Ben artik korkumdan cocuklara gulumsiyemiyorum
Bile. Nedenide gecen sene turkiyeye izine gittigimde onumdeki bayanin bebegi bana el salliyor guluyordu bende geri gulumsedim el salladim kadin beni oldurucekmis gibi bakti. Birdaha tovbe ettim. Nisanlinizada bence bu olaylari ornek gosterip insanlarin yanlis anliyabilecegini soyleyin.

Valla bilemedim adamin hakikaten icinde kotu bisey yoksa alinmakta haklidir.beni sapik mi ilan ediyosun sen diye.ama 12 yas da kucuk degil.bir de cocugundan izin alip opme falan abarti bence.o tarz orneklerle aciklamaya calismayin durumu.o kadar da degil.

Valla canım benim eşimde öyle çocukları sever, şakalasir en sonunda makas alır. Önceden birşey demezdim ama artık pedofoli olayları artınca bende kızmaya başladım. Bak sen iyilikle yaklaşıyorsun ama artık böyle olayları kötüye kullanan insanlar var seni de öyle sanirlar. Başın belaya girer diye hergun uyarıyorum. Artık böyle sapıklar yüzünden komşunun çocuğunu bile sevemez olduk.

yok artık... kendisinin bilmesi, düşünmesi lazım. çocuk ne ki, ben sokaktaki kediye bile istemiyorsa asla dokunmam, sevemem. ki kedileri severim onlar da beni sever, doyururum her zaman onları, ilgilenirim, sularını eksik etmem falan. konuşun, anlatın, yanlış anlaşılabileceğini falan.

bir de bazı insanların çocuk sevme, mıncıklama takıntısını anlamakta güçlük çekiyorum. yani yanlış anlamayın tabi ama burada bile "komşu çocuğunu sevemez olduk" diyorsunuz. şartlara bakılınca doğru, sevemez oldunuz ama sevmeniz şart değil ki zaten. iyi niyetli olduğunuza eminim ama bana pek gerekli gelmiyor başkasının çocuğunu sevmek falan gibi şeyler. ben de 90'lar çocuğuyum, komşular bizi severdi vs. genelde hoşlanmazdım. bilmiyorum o zamanlar bu sapıklar mı yoktu, vardı da yaygın mı değildi ya da gizlendiler mi, anlamıyorum ama şu an devir hakikaten çok kötü.

Valla ben 4 yasinda can dostumuz komsumuzun ogullari tarafindan defalarca taciz edildim. O adam da evli su anda ve kiz cocugu var. Birkac yil once de karsi karşıya gelmek zorunda kaldik ve disardan asla insan konduramaz. O kadar terbiyeli duzgin biri gibi ki. Nerdeyse kendimden şüphe edecektim. Karisina sorsan o da asla boyle bir seyi kondurmaz. Ama ben boyle seylerin hic iyi niyetli olacagini düşünmüyorum. Nisanliniz icin bir sey demek istemiyorum ama dunya bu. Hayat bu. Ben bu konuda travmali oldugum icin mi obsesifim bilmiyorum ama esim su anda boyle bir hareketi yapsa yemin ediyorum gözüme uyku girmez. Hele de bak yanlis anlasilir diye uyarmama ragmen uste ciksa icim icimi yer. Bazi sinyallere gozu kapali olmamak lazim. Cunku bu adamlardan cocuk yapiyoruz. Sana bana bir sey olmaz da cocuklara oluyor iste.
Ve lutfen komsunun colugunu cocugunu sevemez olun evet. Hele hele ergenlige girmek uzere olan cocuklari hic sevmeyin. Komsu cocugu sizden sevgi gormeyince bir yerleri eksilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…