- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Çok sıcakkanlı sadece çocuk bebek gördü mü dayanamıyor ne tatlı çocuk ne güzel kız gibi kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama kendi açımdan ilerde benim çocuğum bu şekilde öpülse rahatsız olurum düşüncesi olduğundan tepki gösterdim ...mühendis kendisi
Nişanlım küstü kırıldı bana bayanlar daha düşünceli sanırım ...Siz haklisiniz. Nisanlinizds bir defa yeltendigi icin geri adim atmak istemedi erkekler bazen bizim kadar ince dusunemiyor. Adam sok yasamis alinmista olabilir bence sakince anlatin yani kiz o an neler hissetmis olabilir haberlerden etkileniyor korkuyordur kendini cocuk gibi gormuyordur cocuk olsada zorlanmamali zaman kotu vs
Nişanlınız hatalı elbette, empati de mi yapmıyor kendi kızı olsa başkalarının öpmesine müsaade eder miydi, üstelik 10-12 yaş kız çocukları için ergenlik döneminin başladığı yaşlar ve çok tehlikeliMerhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim
Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece sizin dediğiniz gibi yaşadığı yerle alakalı orda çok normalmiş ...ama uygun bir dille anlatıcam
Bunu dedim kendi çocuğumuz bile olsa izin isteyerek öpmeliyiz birey sonuçta diyede kendi çocuğumu istediğim gibi öperim benim babamda çocukları çok seviyor sen farklısın falan dddiKız kaçtığı istemediği halde kurtulamamış,nişanlına biraz eğitim gerekiyor,ben bile kızımı izin istiyip öpüyorum..
Peki kızın olursa yolda otobüste her gören öpebilir mi? diye sor bakalımBunu dedim kendi çocuğumuz bile olsa izin isteyerek öpmeliyiz birey sonuçta diyede kendi çocuğumu istediğim gibi öperim benim babamda çocukları çok seviyor sen farklısın falan dddi
Cok tehlikeli bir dusunce. Senin cocugun bile olsa senden ayri bir kisi sonucta, ona saygi duyman gerekir. Ben olsam bu adamla bir gelecek dusunebilir miydin, bilmiyorum.Bunu dedim kendi çocuğumuz bile olsa izin isteyerek öpmeliyiz birey sonuçta diyede kendi çocuğumu istediğim gibi öperim benim babamda çocukları çok seviyor sen farklısın falan dddi
Babamla annemin arasi 12 yas kendisi de anbemin bebekligini biliyor ,Öyle yapayım ben bebekliğini biliyorum bu kızın sevdiğimden tombikliğinden öpeyim dedim çok tatlı degil mi falan dddi ben tepki verince ..kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Valla canım benim eşimde öyle çocukları sever, şakalasir en sonunda makas alır. Önceden birşey demezdim ama artık pedofoli olayları artınca bende kızmaya başladım. Bak sen iyilikle yaklaşıyorsun ama artık böyle olayları kötüye kullanan insanlar var seni de öyle sanirlar. Başın belaya girer diye hergun uyarıyorum. Artık böyle sapıklar yüzünden komşunun çocuğunu bile sevemez olduk.Merhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim
Çoğunuz hak verdiniz saolun bayanlar uygun dille konuşup bunu halledecem o zaman iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?