Cocuk oyuncagina dondu

Kul hakkı mı istiyosun ? Al sana bi tane ;
"Müslümanın, müslüman üstündeki hakkı beştir: "Selamını almak, hasta ziyaretine gitmek, cenazesine katılmak, davetine icâbet etmek, hapşırırca yerhamükallah demek."

eskiden biri ölse tanımaya bile gerek yok aynı mahallede oturmak bile yeterdi baş sağlığı dilerdik.ölüye saygımızdan birkaç gün tv bile açmazdık müzik falan dinlemezdik.

şu konuya baktım da evlenme düşüncesi olan bi kız k.validesini başsağlığı için bile aramıyor bi de istemeye gelmediler diye yakınıyor

ya zaman değişti ya da insanların düşünce şekli çok kötü oldu.yazık.

Her yorumda yok günah yok beddua bilmem ne diyorsunuz da... işinize geleni mi soyluyorsunuz cidden hassas misiniz diye merak ettim

cidden cok hassasim, hatta hasta kedi kopek gorsem hungur hungur aglayan biriyim, ve bu cenaze haberini aldigimdada yeminle sadece bir olum oldugu icin agladim, ama sonrasinda ikinci defa bu tarz birsey yasadigim icinde uzuldum, hircinim ofkemi kusarim icime atmam, burda en kotu sekilde ifade ettim kendimi daha iyi anlatabilmek icin ama yanlis yapmisim

Cok komik ya. Saka mi bu konu yoksa gercekten boyle tipler var mi merak ediyorum.
Kac yasinda konu sahibi merak ettim. Akil yasi cocuk daha. Cok komik....

tamamda yaptigin yorumlar cok agirdi
ben sana misal insallah kocan seni bosar, insallah ailesi seni istemez vs tarsi yorum yapsam, hemde seni hic tanimazken
bu gunah degilmidir
Ortada bi cenaze varken kendi saçma sapan kaprislerimin peşine düşersem bana istediğin şeyi söyle olur mu ? Açık çek sana. !!

Cok komik ya. Saka mi bu konu yoksa gercekten boyle tipler var mi merak ediyorum.
Kac yasinda konu sahibi merak ettim. Akil yasi cocuk daha. Cok komik....

ne mutlu sizi guldurebildik hanimefendi dikkat edinde ileride dalga gectiginiz bu tip gibi bir evladiniz olmasin
gulme komsuna gelir basina

Arayacak misin kayinvalideni ?

hayir tabiki arayip dilemedim
kendilerinin aramasi gerekirdi, vefat edende aralari limoni olan arkasindan aptal diye konustuklari biri

olsun ne kadar olsa sonuçta akraba sevmeselerde, yakışık almaz kız istemeye gitmek bu durumda, yaptıkları normal, arkadaşın dedği gibi sizin aramanız gerekirdi nezaketen

biz bu hikayeyi diğer konuda da görmüştük

Yalnız herkese bir beddua etmeler falan...her mesajda günahtan vs bahsetmeler...inanç konusunu asla ve de asla tartışmam kimseyle ama konu sahibi kendini her açıdan biraz geliştir...otur oku,okudukça ufkun açılır...dini cümleleri bu kadar ağzında geveleyip durma..belliki her konuda cahil kalmışsın

Güzel bir adım olur :)

tesekkurler, ben onlara bugune kadar en ufak saygisizlik etmedim, cana yakin insanimdir en basindan sevmistim ve anne baba bile demistim icimden gelerek ama kirildigim noktalar oluyor, bu olay degil tabiki cenaze olan gun gelemezler bende istemem zaten o gun, ama ikinci defa arayip bir kusura bakmayin boyle oldu napalim dememeleri dahada uzdu ve soguttu
evet bir cenaze bir can gitmis ama emin olun ah vah diye tum gun uzulmediler hatta kayinpeder bu aksam arkadaslariyla yemege cikti, pek umurlarinda olmadi yani, sadece elalem ne der dusuncesiyle hareket ettiler
nede desem kotu oluyorum o yuzden daha fazla anlatmayayim ama sagolun yorumlariniz icin :)

ne mutlu sizi guldurebildik hanimefendi dikkat edinde ileride dalga gectiginiz bu tip gibi bir evladiniz olmasin
gulme komsuna gelir basina
Bir kere -de ayri yazilir. Ikincisi paragrafa buyuk harfle baslanir. Ucuncusu buyu oyle konusalim bu konuyu. Cok kucuksun daha. Yeterince olgun degilsin. Evlenecek olgunlukta hic degilsin. O sorumlulugu kaldirabilecek durumda degilsin.

Kuran okuyan ve anlayan bir insan olarak, camiye gidip ders alan bir insan olarak bu konuda pek cahil olduguma inanmiyorum
kimsenin cahil demeside beni cahil yapmaz
tesekkurler yorum icin

Bir kere -de ayri yazilir. Ikincisi paragrafa buyuk harfle baslanir. Ucuncusu buyu oyle konusalim bu konuyu. Cok kucuksun daha. Yeterince olgun degilsin. Evlenecek olgunlukta hic degilsin. O sorumlulugu kaldirabilicek durumda degilsin.

psikolojim su an bahsettiginiz seylere dikkat edecek kadar iyi degil kusura bakmayin bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…