- 25 Ağustos 2014
- 21.213
- 50.820
- 798
- Konu Sahibi holdmetight
-
hayir tabiki arayip dilemedim
kendilerinin aramasi gerekirdi, vefat edende aralari limoni olan arkasindan aptal diye konustuklari biri
El ele tutustunuz mu ya bi cevap versene
Kul hakkı mı istiyosun ? Al sana bi tane ;siz kim oluyorsunuzda bu sekilde konusabiliryorsunuz
zavalli sevgilim kacsinmis, ne yapmisim insan oldurmusum hirsizlik mi yapmisim
dusunmeden karalamak icin yorum yapmak icin yapmayin, kul hakkina giriyorsun Allah var yukarda bir insanin hayir duasinini alamamak yok yere kirmak, yeterince gunah birsey
Her yorumda yok günah yok beddua bilmem ne diyorsunuz da... işinize geleni mi soyluyorsunuz cidden hassas misiniz diye merak ettimsizi ne ilgilendirir el ele tutusup tutusmadigim
Her yorumda yok günah yok beddua bilmem ne diyorsunuz da... işinize geleni mi soyluyorsunuz cidden hassas misiniz diye merak ettim
Ortada bi cenaze varken kendi saçma sapan kaprislerimin peşine düşersem bana istediğin şeyi söyle olur mu ? Açık çek sana. !!tamamda yaptigin yorumlar cok agirdi
ben sana misal insallah kocan seni bosar, insallah ailesi seni istemez vs tarsi yorum yapsam, hemde seni hic tanimazken
bu gunah degilmidir
Cok komik ya. Saka mi bu konu yoksa gercekten boyle tipler var mi merak ediyorum.
Kac yasinda konu sahibi merak ettim. Akil yasi cocuk daha. Cok komik....
Arayacak misin kayinvalideni ?cidden cok hassasim, hatta hasta kedi kopek gorsem hungur hungur aglayan biriyim, ve bu cenaze haberini aldigimdada yeminle sadece bir olum oldugu icin agladim, ama sonrasinda ikinci defa bu tarz birsey yasadigim icinde uzuldum, hircinim ofkemi kusarim icime atmam, burda en kotu sekilde ifade ettim kendimi daha iyi anlatabilmek icin ama yanlis yapmisim
hayir tabiki arayip dilemedim
kendilerinin aramasi gerekirdi, vefat edende aralari limoni olan arkasindan aptal diye konustuklari biri
biz bu hikayeyi diğer konuda da görmüştükhersey bir yana, butun yorumlardan sonra bugun sevgilime yaptiklarim icin cok uzuldum, onunda sucu yoktu ama cok fazla yuklendim demedigimi birakmadim su an ona dediklerim yaptiklarim icin cok pismanim
dayanamayip yanima geldi ben ise neler yaptim, hep elimi tutmaya sarilip ozur dilemeye calisti, guller aldi vs neler yapti ya beni mutlu etmek icin ben ise ona nankorluk yaptim su an bunun icin cok uzgunum
arayip ondan ozur dileyecegim
nekadar beni cani, canavar, vicdansiz, seytan cikarsanizda yorumlariniz icin tesekkur ederim
Arayacak misin kayinvalideni ?
Ara ama cidden ara çok ayıp yoksaVefat eden kayinpederin yakini, yarin kayinpederimi arayacagim
Güzel bir adım olur :)Vefat eden kayinpederin yakini, yarin kayinpederimi arayacagim
Güzel bir adım olur :)
Bir kere -de ayri yazilir. Ikincisi paragrafa buyuk harfle baslanir. Ucuncusu buyu oyle konusalim bu konuyu. Cok kucuksun daha. Yeterince olgun degilsin. Evlenecek olgunlukta hic degilsin. O sorumlulugu kaldirabilecek durumda degilsin.ne mutlu sizi guldurebildik hanimefendi dikkat edinde ileride dalga gectiginiz bu tip gibi bir evladiniz olmasin
gulme komsuna gelir basina
Yalnız herkese bir beddua etmeler falan...her mesajda günahtan vs bahsetmeler...inanç konusunu asla ve de asla tartışmam kimseyle ama konu sahibi kendini her açıdan biraz geliştir...otur oku,okudukça ufkun açılır...dini cümleleri bu kadar ağzında geveleyip durma..belliki her konuda cahil kalmışsın
Bir kere -de ayri yazilir. Ikincisi paragrafa buyuk harfle baslanir. Ucuncusu buyu oyle konusalim bu konuyu. Cok kucuksun daha. Yeterince olgun degilsin. Evlenecek olgunlukta hic degilsin. O sorumlulugu kaldirabilicek durumda degilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?