- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
-
Sen evlenecek olgunlukta değilsin yavrucak ,
bence biraz daha sorun çıkar da sevgilin zavallı da yol yakınken dönsün bu işten
( Konu fake çıksa da rahatlasa millet,
yokmu bişe bulan kızlar ? Fake olsun şu konu lütfen ! )
Sevgilinle hiç el ele tutustun musiz kim oluyorsunuzda bu sekilde konusabiliryorsunuz
zavalli sevgilim kacsinmis, ne yapmisim insan oldurmusum hirsizlik mi yapmisim
dusunmeden karalamak icin yorum yapmak icin yapmayin, kul hakkina giriyorsun Allah var yukarda bir insanin hayir duasinini alamamak yok yere kirmak, yeterince gunah birsey
ben ne yapmisim bukadar anlamiyorum
burda evli erkekle beraber diyen uyeler bile bukadar kotu yorum almiyor
olay bu sabah oldu cenaze yarin olacak beden morgta, kimsenin birsey yaptigi yok kp kv evinde oturuyor, aramak zor mu sizcede?
akrabayı bırak komşum bile ölse ben kız istemeye falan gitmem kusura bakmasınlarŞaka yapıyorsun dimi... ya akraba intihar edip ölmüş cenaze var. sen hala aramadi , isteme iptal oldu diyorsun. onlar ne haldelerdir. empati ya biraz empati.
olay bu sabah oldu cenaze yarin olacak beden morgta, kimsenin birsey yaptigi yok kp kv evinde oturuyor, aramak zor mu sizcede?
siz kim oluyorsunuzda bu sekilde konusabiliryorsunuz
zavalli sevgilim kacsinmis, ne yapmisim insan oldurmusum hirsizlik mi yapmisim
dusunmeden karalamak icin yorum yapmak icin yapmayin, kul hakkina giriyorsun Allah var yukarda bir insanin hayir duasinini alamamak yok yere kirmak, yeterince gunah birsey[/QUOTE
Sen evlenecek olgunlukta değilsin yavrucak ,
bence biraz daha sorun çıkar da sevgilin zavallı da yol yakınken dönsün bu işten
( Konu fake çıksa da rahatlasa millet,
yokmu bişe bulan kızlar ? Fake olsun şu konu lütfen ! )
Allahım esirgesin.Ne evlilik delisi, ne kalbi kötü bir insansınız siz öyle...
Korktum sizden açıkçası.
hersey bir yana, butun yorumlardan sonra bugun sevgilime yaptiklarim icin cok uzuldum, onunda sucu yoktu ama cok fazla yuklendim demedigimi birakmadim su an ona dediklerim yaptiklarim icin cok pismanim
dayanamayip yanima geldi ben ise neler yaptim, hep elimi tutmaya sarilip ozur dilemeye calisti, guller aldi vs neler yapti ya beni mutlu etmek icin ben ise ona nankorluk yaptim su an bunun icin cok uzgunum
arayip ondan ozur dileyecegim
nekadar beni cani, canavar, vicdansiz, seytan cikarsanizda yorumlariniz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?