Cocuk oyuncagina dondu

siz kim oluyorsunuzda bu sekilde konusabiliryorsunuz
zavalli sevgilim kacsinmis, ne yapmisim insan oldurmusum hirsizlik mi yapmisim

dusunmeden karalamak icin yorum yapmak icin yapmayin, kul hakkina giriyorsun Allah var yukarda bir insanin hayir duasinini alamamak yok yere kirmak, yeterince gunah birsey

Sevgilinle hiç el ele tutustun mu

yavrucum seni canavar ilan etmek istemiyoruz da, sakince yazdığımız ilk yorumlara hep dik kafalı, uzlaşmaz ve (kusura bakma) şımarık cevaplar verdin. anlamak istemiyorsun.

evli erkek meselesine açıklık getirmek isterim.
evli erkekle ilişki konusunda genelde; birini seven, acı çeken, yanlışının farkında, çare arayan biri yazmış oluyor.

ama sen yanlışının farkında değilsin.
senin hislerin sevgi değil, öfke. (evli birini seven birinin hayatını mahveden şey nihayetinde sevgidir. hatalı da olsa)
sen çözüm değil bizden destek arıyorsun, haklısın dememizi istiyorsun.

edit: ayrıca mühendislik gibi çok saygı duyduğum bir eğitimi almaktasın. biraz kafanı çalıştır. o kafa muhakkak ki çalışıyor.

ben ne yapmisim bukadar anlamiyorum
burda evli erkekle beraber diyen uyeler bile bukadar kotu yorum almiyor

tamam artık yorum yapmıyorum.
biz ne diyoruz sen nereye bağladın.
haklısın beybisi git bağır çağır, tuttur illede gelin beni isteyin diye. sen haklısın özür dilemeleri lazım. ölmeseyiş dimi üstelik kendi kendini öldürmüş ne ayıp düşünememiş, isteme var ben bu günün starı olmayım bugün ölmeyeyim.
sonra da otur sonucu bekle.
ortada ölen bir can var. anlıyormusun ölmüş bayılmamış.

olay bu sabah oldu cenaze yarin olacak beden morgta, kimsenin birsey yaptigi yok kp kv evinde oturuyor, aramak zor mu sizcede?

Millet o kadar şey söylemiş hala kafasına bişey dank etmiyo kızın ??

Ben çıkıyom bu konudan yoksa elimden bi kaza çıkacak !!!!!

( Aslında merak da ediyorum neyin kafasını yaşıyo bı kız ? bu insanları bulmak pek kolay değil gerçek hayatta. )

Yahu mahallede biri vefat etse asla tv müzik vs. Sesi açmazdık kendimiz bile duyamazdık sesi o derece. Bu saygıdandı bir nevi acı paylaşmaktı. ayıptır hiç mi ailen seni uyarmıyor ? İnsanların cenazesi var ister sevmesinler ister sevsinler rahmetliyi yas bu. Kaçmıyorsunuz göçmüyorsunuz bu ne acele ?

Şaka yapıyorsun dimi... ya akraba intihar edip ölmüş cenaze var. sen hala aramadi , isteme iptal oldu diyorsun. onlar ne haldelerdir. empati ya biraz empati.
akrabayı bırak komşum bile ölse ben kız istemeye falan gitmem kusura bakmasınlar konu sahibi sevmedikleri biri falan diyo ya olamaz teyze kızı ölen ölüm herkes için acıdır bence

Daha önce hiç yakınınızı kaybettiniz mi bilmiyorum ama ölüm kırgınlık, kızgınlık gibi şeyleri sıfırlar. Yani siz şu an "Onların acısı yok" diye düşünüyorsunuz ama inanın onlar şu an ziyadesiyle üzgündür. Eğer aralarında anlaşmazlık yaşandıysa illa ki "Biz şunu demeseydik, şu yaptığımızı yapmasaydık, en azından öyle davranmasaydık" diye düşünüyorlardır.

Normal şartlarda, kuzeni ölmüş bir adamın aynı günün akşamı istemeye gitmesi ayıp karşılanır. Yarın gelecek olsalardı aileniz şaşkınlıkla karşılar ve içlerinden bile olsa "Bu kadar gamsızlığa da hayret doğrusu" derlerdi.

Önceki olayda kendinizi kötü, ihmâl edilmiş hissetmeniz normaldi ama bu defa yanlış davranmışsınız. Erkek arkadaşınızdan özür dilemeniz ve aileyi arayıp başsağlığı dilemeniz gerekir. "Onlar zaten üzülmemişlerdir" ön kabulüyle hareket etmek yanlış olur.

El ele tutustunuz mu ya bi cevap versene

hersey bir yana, butun yorumlardan sonra bugun sevgilime yaptiklarim icin cok uzuldum, onunda sucu yoktu ama cok fazla yuklendim demedigimi birakmadim su an ona dediklerim yaptiklarim icin cok pismanim
dayanamayip yanima geldi ben ise neler yaptim, hep elimi tutmaya sarilip ozur dilemeye calisti, guller aldi vs neler yapti ya beni mutlu etmek icin ben ise ona nankorluk yaptim su an bunun icin cok uzgunum
arayip ondan ozur dileyecegim

nekadar beni cani, canavar, vicdansiz, seytan cikarsanizda yorumlariniz icin tesekkur ederim

Bence sen evlenme. Cunku evliligi kaldirabilecek olgunlukta degilsin. Yazik nisanlina da. Adam omur boyu seni buyutecek, cocuk avutacak.

Ergen değil, evlilik falan diyor, 22 senedir toplumla yaşıyor ama bu halde.
Kınıyorum, başıma gelirse de gelin diye böyle birini evime sokmam, olası oğlum da ne hali varsa görsün banane, kendi seçimi, kendi gelini olsun. Kızım olursa yürü git evlen, ben bu kadar sene nasıl dayandım acaba derim.
Başka senaryolar da düşeneyim; komşum olsa yüzüne bakmam, işveren olursa istifa ederim, sıra arkadaşım olsa araya çanta koyarım. Yakınının cenazesi olursa da çenemi kapatırım. Kafam raad, sülalem raad.

Sana demek istediğimiz de bu zaten. Kimse seni canavar çıkarmıyor ama bencillik ettiğin bir gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…