- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
-
yok canım bu beddua değil sevgilinin ailesinin hayrına edilmiş iyi dilek duası.
İlk defasında haklı olabilirsiniz ama şu an sizi rezil etmiş olamazlar. Ne yani çevreniz size ne diyecek "Aa bak cenazeyi kız istemesine getirdiler." mi? Pardon cenazeyi mi ertelesinler sizin için. Biraz anlayış lütfen. Ayrıca ben erkek tarafı olsaydım asıl aramadığınızı saygısızlık olarak görürdüm. Şu an sinirle ne yaptığınızın farkında değilsiniz ama aileniz de mi uyarmıyor sizi??
Insanlarin yasi var, bunun ötesi varmi ya??
Su an çok net anlasiliyor. Iyi insanlar bir can gitmisken "yyasal cinsel ilişki " "evliligin tanımı bu sosyolojide " peşine düşmezsen burda yazilan bir yazidan bir insanin iyi mi kotu mu oldugunu okadar anlayamassin, kac yillik tanidigi insani bile bilemiyor insan bazen
Bir de başınıza gelir modası çıktı. inşallah basimiza gelirmiş .sevgili hemcinslerim, hep birlikte sakin olalım ve konu sahibine şu telkinde bulunalım:
"evet yaa, seni oyalıyor bunlar. kavga çıkar. burunlarından getir. seni arayıp özür dilemeleri lazımdı. seni ele güne rezil etmişler"
böyle böyle gaza getirelim.
o aileyi belki böylece bu kızdan kurtarırız.
asla boyle birsey dusunmedim, asla aklimin ucunden bile gecmedi bunu nasil dusunebildin?
benim uzuldugum nokta arayip kusura bakmayin boyle bir durum oldu dememeleri hemde ikinci defa
ve evet boyle uzucu bir durum olmasi, tamda benim en mutlu oldugum zamana denk gelmesinede uzuldum
Senin başına gelsin kinadigin.Beddua etmek ne ? 1 kişi haklısın demedi bi dur düşün ben ne yapıyorum diyevarya buraya sadece yorum yazmak icin yazanlar var ya, sanki kendileri melek, Allah herkesin icini goruyor biliyor
kinadiginiz basiniza gelir insallah
sen burda yazilan bir yazidan bir insanin iyi mi kotu mu oldugunu okadar anlayamassin, kac yillik tanidigi insani bile bilemiyor insan bazen
Senin başına gelsin kinadigin.Beddua etmek ne ? 1 kişi haklısın demedi bi dur düşün ben ne yapıyorum diye
Konusu sahibi yaşını ve eğitim durumunu öğrenebilirmiyiz?
Kaç yaşındasın sen çok merak ettim...inan bana evlensen de ilk yılı dolduramadan boşarlar seni,bu hırs bu ne kin.burda 50 kişi sana haksızsın diyor,sen halaaa aynı kafa...erkek arkadaşına çok acıdımvarya buraya sadece yorum yazmak icin yazanlar var ya, sanki kendileri melek, Allah herkesin icini goruyor biliyor
kinadiginiz basiniza gelir insallah
kızım bak kızım diyorum sana çünkü kızım olacak yaştasın.
sadece ben değil kaç kişi anladı seni.
annende mi seni uyarmıyor, anlamıyorum ben.
Aklını başına al. Kırgınlık başka bu başka yaptığın canavarlik çünkü .bir de adama bagirmissin bu makul bir şey mi ? Evlenme ne olacak 1 sene sonra evlen 3 ay sonra sozlen ayiptir ölüm bu ölümden başka gerçek mi var . iyi düşün yemin ederim şimdiye kadar okuduğum en ayıp şeylerden biri bak insanlar nasıl şeytan görmüş gibi tepki veriyor bu düşünmene vesile olsunhakliyim demiyor
uzuntumu ve kirginligimi paylasiyorum
insan gibi yorum yapabilirdiniz, beni canavar ilan etmeden
Sen evlenecek olgunlukta değilsin yavrucak ,beni ikinci defa cevreme aileme rezil ettiler
birde arayip bassagligi dileyemem
Hiç yakışıyor mu aldığın eğitime bu cahilce konuşmalar.22 yasinda uni 4 sinif muhendislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?