Cocuk oyuncagina dondu

yok canım bu beddua değil sevgilinin ailesinin hayrına edilmiş iyi dilek duası.

sen burda yazilan bir yazidan bir insanin iyi mi kotu mu oldugunu okadar anlayamassin, kac yillik tanidigi insani bile bilemiyor insan bazen

ailem normal karsiladi, birsey demediler sadece uzulmememi istiyorlar

Insanlarin yasi var, bunun ötesi varmi ya??

Senin Icin kötü denk gelmis. Hayirlisiysa olur insallah.
Iki hafta önceuzaktan tanidigim bir kadinda
Intihar etti, 30 yaslarinda 3 cocuklu. Bir hafta kendime gelemedim.
Ölüm, vede intiharsa insan kat kat fazla üzülüyor.
Onlar sizden bassagligi dilemenizi beklerler bence.

sen burda yazilan bir yazidan bir insanin iyi mi kotu mu oldugunu okadar anlayamassin, kac yillik tanidigi insani bile bilemiyor insan bazen
Su an çok net anlasiliyor. Iyi insanlar bir can gitmisken "yyasal cinsel ilişki " "evliligin tanımı bu sosyolojide " peşine düşmez

varya buraya sadece yorum yazmak icin yazanlar var ya, sanki kendileri melek, Allah herkesin icini goruyor biliyor
kinadiginiz basiniza gelir insallah

sevgili hemcinslerim, hep birlikte sakin olalım ve konu sahibine şu telkinde bulunalım:

"evet yaa, seni oyalıyor bunlar. kavga çıkar. burunlarından getir. seni arayıp özür dilemeleri lazımdı. seni ele güne rezil etmişler"

böyle böyle gaza getirelim.
o aileyi belki böylece bu kızdan kurtarırız.

Bir de başınıza gelir modası çıktı. inşallah basimiza gelirmiş .

Ölümün de kusuru olduğunu ilk defa duydum valla !!

Neden kusura bakmayın desinler yai anlamadım ??

"Kusura bakmayın x öldü de " .....

Gülesim geldi inanın ama trajik bişe yani

varya buraya sadece yorum yazmak icin yazanlar var ya, sanki kendileri melek, Allah herkesin icini goruyor biliyor
Senin başına gelsin kinadigin.Beddua etmek ne ? 1 kişi haklısın demedi bi dur düşün ben ne yapıyorum diye

Siz karpuz musunuz, mevsiminiz mi geciyor anlamadim. Bu kadar evlenme meraklisi da gormedim. Adamlarin cenazesi var, basiniz sagolsun diyeceginize... sizin derdiniz ne? Bu kadar mi evde kaldiniz? Bu ne bencillik, sabirsizlik....
Azrail sizden mi izin alacak? Tovbe tovbe....

kızım bak kızım diyorum sana çünkü kızım olacak yaştasın.
sadece ben değil kaç kişi anladı seni.
annende mi seni uyarmıyor, anlamıyorum ben.

Kaç yaşındasın sen çok merak ettim...inan bana evlensen de ilk yılı dolduramadan boşarlar seni,bu hırs bu ne kin.burda 50 kişi sana haksızsın diyor,sen halaaa aynı kafa...erkek arkadaşına çok acıdım

kızım bak kızım diyorum sana çünkü kızım olacak yaştasın.
sadece ben değil kaç kişi anladı seni.
annende mi seni uyarmıyor, anlamıyorum ben.

ben ne yapmisim bukadar anlamiyorum
burda evli erkekle beraber diyen uyeler bile bukadar kotu yorum almiyor

hakliyim demiyor
uzuntumu ve kirginligimi paylasiyorum

insan gibi yorum yapabilirdiniz, beni canavar ilan etmeden
Aklını başına al. Kırgınlık başka bu başka yaptığın canavarlik çünkü .bir de adama bagirmissin bu makul bir şey mi ? Evlenme ne olacak 1 sene sonra evlen 3 ay sonra sozlen ayiptir ölüm bu ölümden başka gerçek mi var . iyi düşün yemin ederim şimdiye kadar okuduğum en ayıp şeylerden biri bak insanlar nasıl şeytan görmüş gibi tepki veriyor bu düşünmene vesile olsun

beni ikinci defa cevreme aileme rezil ettiler
birde arayip bassagligi dileyemem
Sen evlenecek olgunlukta değilsin yavrucak ,

bence biraz daha sorun çıkar da sevgilin zavallı da yol yakınken dönsün bu işten

( Konu fake çıksa da rahatlasa millet,

yokmu bişe bulan kızlar ? Fake olsun şu konu lütfen ! )

Hastanede calisiyorum serviste biri oldugu zaman tanimasam bile bas sagligi diler duami ederim.bana davranis o kadar sacma geldi ki bu yuzden.olumle karsilasmamis olabilirsinuz ama intihar dolayisiyla olan olumler cevrede baya kotu etki birakiyor biraz olgun olun.bu sekilde evlilik de yurumez cnku

22 yasinda uni 4 sinif muhendislik
Hiç yakışıyor mu aldığın eğitime bu cahilce konuşmalar.
Geleceğin bilim kadını adayısın. Lütfen ufkunu aç. Evlenmek bir amaç değil araçtır. Maksat eş adayınla müşterek mutlu bir hayat kurmak. Bu ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun. Hem daha öğrencisin. Neyin istemesi bu.
Okulun bitsin. Mesleğini eline al daha sonra nasılsa bir gün evlenip çoluk çocucuğa karısırsın sen de..
Ama bunlardan ve herşeyden daha önce gelen nedir bikiyormusun?
İnsanlık. Lütfen onu kaybetme onu kaybedersen hayvandan farkımız kalmaz. Hem o çok istedğin evlilik kurumuda üremekten başka birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…