Oğlum utanıyo diye telefondaki konuşma kaydını dinledi bana iki üç soru sordu bukadar oğlumda konuşa problemiyle davranış bozukluğu var pazartesi başka doktora gidicem ama artık korkuyorum10 dk sizimi dinledi çocuğu görmedimi konuşmadımı nasıl iş bu ya..
Oğlum utanıyo diye telefondaki konuşma kaydını dinledi bana iki üç soru sordu bukadar oğlumda konuşa problemiyle davranış bozukluğu var pazartesi başka doktora gidicem ama artık korkuyorum
arkadaşlar merhaba çocuk Psikatristine hiç götürdünüzmü çocuğunuzu Nasıl etkilimi faydası oluyormu?ben 20gün önce götürdüm 300Tlverdim 10dk beni dinledi ilaç verip yolladı sizin deneyimleriniz nedir?sizce para almak için seansı uzatıyorlarmı yoksa çocuğa faydası oluyormu?çok fazla yere götüren arkadaşımın söylediği şey büyüdüğünde bitiyor ancak daha kötü olur diye korkuyorum bana yaşdıklarınızı ve tavsiyelerinizi anlatırmısınız?
Anladım psikatrist ilaçmı yazıyor genelde?Önce psikoloğa götürmeniz daha doğru olurdu. Terapi vs. bunlar psikoloğun yaptığı işler. Çocuğunuzun ilaçla tedavi olacak bir rahatsızlığı yoksa psikiyatriste gerek yok. Böyle bir rahatsızlığı varsa da psikolog psikiyatriste yönlendirir zaten. Geçmiş olsun.
Devlet hastaneleri öyle malesef ben özele götürücem onun için çok geçmiş olsun size13 yasindayken gittim devlet hastanesine bedavaydi o zaman. 20 dk konusuyoduk, ilac yazip yolluyodu
Devlet hastaneleri öyle malesef ben özele götürücem onun için çok geçmiş olsun size
Bende o yaslarda tikim vardı gittim. Önce benle konuştu hemde annene anlatmiycam dedi. Zilli ne anlattıysam naklen geçmiş anneme13 yasindayken gittim devlet hastanesine bedavaydi o zaman. 20 dk konusuyoduk, ilac yazip yolluyodu
Bende öyle dedim hatta arayıp azarlıcamöyle saçma şeymi olur ya..problemi olan çocukla iletişim kurmadan ilaç mı verilir .. bencede başka bir doktora gidin..
Hahaha çok tatlısın ya ama tabi anlatıcak:)Bende o yaslarda tikim vardı gittim. Önce benle konuştu hemde annene anlatmiycam dedi. Zilli ne anlattıysam naklen geçmiş anneme
Nasıl atlattınız ?Ben atlattim Cok sukur sizede gecmis olsun
Ha bu arada Nasıl geçti hatırlıyormusun ne yaptı?Bende o yaslarda tikim vardı gittim. Önce benle konuştu hemde annene anlatmiycam dedi. Zilli ne anlattıysam naklen geçmiş anneme
Anladım psikatrist ilaçmı yazıyor genelde?
Valla o gün bu gündür güvenmem bunalıma girer girer çıkarım kendi kendime oh mis. Annemden dünyanın fircasını yedim ya. Hadi anlatıyorsun sen nasıl doktorsun kadına6once bir ilaç ver öyle anlat:)Hahaha çok tatlısın ya ama tabi anlatıcak:)
Yok devlete götürmem tamam bakıyım Ozaman çok teşekkürederim Psikatrist kötümü ama yaEvet. Arama motoruna psikiyatrist psikolog farkı yazıp aratırsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Mutlaka iyi bir çocuk psikoloğuna götürün. İyi bir çocuk psikoloğu için de yine arama motoruna örneğin İstanbul psikolog tavsiye yazarsanız şehir şehir tavsiye veren bir site var ona ulaşıp oradan hasta yorumlarına, tavsiyelere bakabilirsiniz. Devlet hastanelerinde psikolog oluyor mu bilmiyorum.
Nasıl atlattınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?