Çocuk psikatristi

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
arkadaşlar merhaba çocuk Psikatristine hiç götürdünüzmü çocuğunuzu Nasıl etkilimi faydası oluyormu?ben 20gün önce götürdüm 300Tlverdim 10dk beni dinledi ilaç verip yolladı sizin deneyimleriniz nedir?sizce para almak için seansı uzatıyorlarmı yoksa çocuğa faydası oluyormu?çok fazla yere götüren arkadaşımın söylediği şey büyüdüğünde bitiyor ancak daha kötü olur diye korkuyorum bana yaşdıklarınızı ve tavsiyelerinizi anlatırmısınız?

10 dk sizimi dinledi çocuğu görmedimi konuşmadımı nasıl iş bu ya..

10 dk sizimi dinledi çocuğu görmedimi konuşmadımı nasıl iş bu ya..
Oğlum utanıyo diye telefondaki konuşma kaydını dinledi bana iki üç soru sordu bukadar oğlumda konuşa problemiyle davranış bozukluğu var pazartesi başka doktora gidicem ama artık korkuyorum

Oğlum utanıyo diye telefondaki konuşma kaydını dinledi bana iki üç soru sordu bukadar oğlumda konuşa problemiyle davranış bozukluğu var pazartesi başka doktora gidicem ama artık korkuyorum

öyle saçma şeymi olur ya..problemi olan çocukla iletişim kurmadan ilaç mı verilir .. bencede başka bir doktora gidin..

13 yasindayken gittim devlet hastanesine bedavaydi o zaman. 20 dk konusuyoduk, ilac yazip yolluyodu

Önce psikoloğa götürmeniz daha doğru olurdu. Terapi vs. bunlar psikoloğun yaptığı işler. Çocuğunuzun ilaçla tedavi olacak bir rahatsızlığı yoksa psikiyatriste gerek yok. Böyle bir rahatsızlığı varsa da psikolog psikiyatriste yönlendirir zaten. Geçmiş olsun.

Anladım psikatrist ilaçmı yazıyor genelde?

Birde yazildi mi bilmiyorum. Uzun uzun dinleme isini psikolog yapar, psikiyatri kisa dinler ve ilac yazar

Anladım psikatrist ilaçmı yazıyor genelde?

Evet. Arama motoruna psikiyatrist psikolog farkı yazıp aratırsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Mutlaka iyi bir çocuk psikoloğuna götürün. İyi bir çocuk psikoloğu için de yine arama motoruna örneğin İstanbul psikolog tavsiye yazarsanız şehir şehir tavsiye veren bir site var ona ulaşıp oradan hasta yorumlarına, tavsiyelere bakabilirsiniz. Devlet hastanelerinde psikolog oluyor mu bilmiyorum.

Hahaha çok tatlısın ya ama tabi anlatıcak:)
Valla o gün bu gündür güvenmem bunalıma girer girer çıkarım kendi kendime oh mis. Annemden dünyanın fircasını yedim ya. Hadi anlatıyorsun sen nasıl doktorsun kadına6once bir ilaç ver öyle anlat:)

Yok devlete götürmem tamam bakıyım Ozaman çok teşekkürederim Psikatrist kötümü ama ya

Nasıl atlattınız ?

İlaci bi sene kullandim. Sonra kendim biraktim. Kendimi telkin ettim hep. 13 yasindayim daha yasayacak cok seyim var simdiden bunlara bagimli olacak kadar gucsuz muyum vs seklinde telkin ederek atlattim. Olay cocugun kendisinde bitiyor

Iyi de siz değil miydiniz geçen ilaca başladık iyi oluyor vs diyen

Ben mi karıştırdım sosyal fobi varmış dediniz özel eğitime gidiyor vs

Çıcuğu doktor ile konuşmaya neden ikna etmediniz

Ya da doktor neden çaba göstermedi
Dr bu duruma bakıp sosyal fobi deyip geçmiş oysa sizin farklı sıkıntılarınız da vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…