Çocuk psikatristi

Bende o yaslarda tikim vardı gittim. Önce benle konuştu hemde annene anlatmiycam dedi. Zilli ne anlattıysam naklen geçmiş anneme
Y
ok artik. Normal degilmis o doktor. Anlattiklarimla alakali tek kelime etmedi aileme, etse kesin kavga ederdik bizimkilerle.

Ha bu arada Nasıl geçti hatırlıyormusun ne yaptı?
Araştırma hastanesydi bende surekli minik minik öksürük gibi bişey oluyordu. Kıh kıh yapıyordum. Önce akciger filmi vs cekildi sonra bişey cıkmayınca pedegok tu sanırım oraya yönlendirdi. Bana biz iki arkadaşız anlat dedi bende derdimi anlattım. Yani öyle büyük bişey değil derdim o tike neden olacak bişey de değil. Ama kadın resmen dertleselim diye tutturdu. Dedim sıkılıyor garibim az sohbet edeyim. Etmez olaydım. İlaç falan kullanmadım. Annem bide bacak kadar boyu beni sikayey ediyor. Ne getiriyosun kıhlasın dursun diye bir bagardı yolda. Sonra zamanla gecti3. Belki de alerjik ti.

Bende goturuyorum ama benim goturdugum psikoterapi yapiyor ilac da vermedi 2 haftada bir yarim saat.

Y
ok artik. Normal degilmis o doktor. Anlattiklarimla alakali tek kelime etmedi aileme, etse kesin kavga ederdik bizimkilerle.
Ya oyle büyük bişey yoktu zaten tutturdu derdini anlat ta anlat kırk takla attı. Annemin daha önceki evliliginden abim var5. Sınıfta tanıdım kendisini. Sonra bir süre gelmedi aramadı. Sonra annemi aramış bu telefonu kardesime ver de arada konusuruz diye annemde uzun ara verdi falan diye kızmış. Birden aklıma o geldi anlattım. Yani ben aile sırrını doktora doktor benim sırrımı anneme. Şoför kahyaya derken ortalık karıştı:)

Iyi de siz değil miydiniz geçen ilaca başladık iyi oluyor vs diyen

Ben mi karıştırdım sosyal fobi varmış dediniz özel eğitime gidiyor vs

Çıcuğu doktor ile konuşmaya neden ikna etmediniz

Ya da doktor neden çaba göstermedi
Dr bu duruma bakıp sosyal fobi deyip geçmiş oysa sizin farklı sıkıntılarınız da vardı
İlaç iyi dediler dedim iyi geliyor demedim ben zaten ilaca hemen başlamadım 10gün sonra bi hastanede doktoru gördüm oğlumu görünce başladınmı ilaca dedi hayır dedim kızdı bana sonra kayınpederimde kızdı.ama dedim ben davranışsal çözmek istiyorum bu sorunu dedim yapamazsın dedi öyle başladım.

arkadaşlar merhaba çocuk Psikatristine hiç götürdünüzmü çocuğunuzu Nasıl etkilimi faydası oluyormu?ben 20gün önce götürdüm 300Tlverdim 10dk beni dinledi ilaç verip yolladı sizin deneyimleriniz nedir?sizce para almak için seansı uzatıyorlarmı yoksa çocuğa faydası oluyormu?çok fazla yere götüren arkadaşımın söylediği şey büyüdüğünde bitiyor ancak daha kötü olur diye korkuyorum bana yaşdıklarınızı ve tavsiyelerinizi anlatırmısınız?
Daha once de yazmistim. Istanbuldaysan mazhar osmana gotur. Cok ilgileniyorlar. Ucretsiz ;)

Araştırma hastanesydi bende surekli minik minik öksürük gibi bişey oluyordu. Kıh kıh yapıyordum. Önce akciger filmi vs cekildi sonra bişey cıkmayınca pedegok tu sanırım oraya yönlendirdi. Bana biz iki arkadaşız anlat dedi bende derdimi anlattım. Yani öyle büyük bişey değil derdim o tike neden olacak bişey de değil. Ama kadın resmen dertleselim diye tutturdu. Dedim sıkılıyor garibim az sohbet edeyim. Etmez olaydım. İlaç falan kullanmadım. Annem bide bacak kadar boyu beni sikayey ediyor. Ne getiriyosun kıhlasın dursun diye bir bagardı yolda. Sonra zamanla gecti3. Belki de alerjik ti.
Ay gülmekten karnıma ağrı girdi annen demişti kıhlasın dursun ay çok komik ya çok yaşa sen bugün çok mutsuzdum aldın götürdün derdimi çok şekersin :D

Evet. Arama motoruna psikiyatrist psikolog farkı yazıp aratırsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Mutlaka iyi bir çocuk psikoloğuna götürün. İyi bir çocuk psikoloğu için de yine arama motoruna örneğin İstanbul psikolog tavsiye yazarsanız şehir şehir tavsiye veren bir site var ona ulaşıp oradan hasta yorumlarına, tavsiyelere bakabilirsiniz. Devlet hastanelerinde psikolog oluyor mu bilmiyorum.
Evet var psikoloğa devlet hastanelerinde

Aa tamam ozaman iyi birini bakıyım ilaç istemiyorum ya

İlaç en son seçenek olmalı bence de, diğer konunda da yazmıştım, ilaç ne olursa olsun sahte yani, uyuşturuyo bi yerde, yetişkinlerde dozunu ayarlamak daha kolaydır geribildirim almak daha kolay çünkü ama çocuk için sıkıntı,psikolog bi görsün bence öncelikle, belki test ister tahlil ister gerek görürse psikiyatriye yollar

Ay gülmekten karnıma ağrı girdi annen demişti kıhlasın dursun ay çok komik ya çok yaşa sen bugün çok mutsuzdum aldın götürdün derdimi çok şekersin :KK70:
Mutsuz olma canım benim duzelir elbet. Ama dikkat et iyi arastır doktorunu. Gerçi oğlun görüşmeyi kabul etmiyor muş bu yüzden kayıt dinlemesi normal. Ama 300 tl alan bir doktor da az kafayı calıştırır inşallah oğlunun kendisi ile görüşme yolu bulması icin

Ya oyle büyük bişey yoktu zaten tutturdu derdini anlat ta anlat kırk takla attı. Annemin daha önceki evliliginden abim var5. Sınıfta tanıdım kendisini. Sonra bir süre gelmedi aramadı. Sonra annemi aramış bu telefonu kardesime ver de arada konusuruz diye annemde uzun ara verdi falan diye kızmış. Birden aklıma o geldi anlattım. Yani ben aile sırrını doktora doktor benim sırrımı anneme. Şoför kahyaya derken ortalık karıştı:)
Aaaa inanmıyorum sen ne fenaymışsın ya düşmanı gibi ay kıyamam annene kıhlasın der tabi kıyamam ya şaka bi yana sevindim iyileşmene

İlaç en son seçenek olmalı bence de, diğer konunda da yazmıştım, ilaç ne olursa olsun sahte yani, uyuşturuyo bi yerde, yetişkinlerde dozunu ayarlamak daha kolaydır geribildirim almak daha kolay çünkü ama çocuk için sıkıntı,psikolog bi görsün bence öncelikle, belki test ister tahlil ister gerek görürse psikiyatriye yollar
Ya çok doğru diyorsunuz arkadaşım birsürü para döktü ilaç uyuşturuyor dedi dinlemedim korkuttular beni çünkü şimdi oğlum uyumaları çoğalınca anladım ne demek istediğini çok teşekkürederim inanın bende ilaç pek vermem Ateş'ini bile 38olmadan vermem birsürü okurum ilaçların yan etkisini ama insan çare arıyor

Mutsuz olma canım benim duzelir elbet. Ama dikkat et iyi arastır doktorunu. Gerçi oğlun görüşmeyi kabul etmiyor muş bu yüzden kayıt dinlemesi normal. Ama 300 tl alan bir doktor da az kafayı calıştırır inşallah oğlunun kendisi ile görüşme yolu bulması icin
Valla doğru söylüyorsun bunu başaramayan biri Nasıl çocuğun psikolojisinden anlayabiliyorda doçent oluyor anlamadım

Aaaa inanmıyorum sen ne fenaymışsın ya düşmanı gibi ay kıyamam annene kıhlasın der tabi kıyamam ya şaka bi yana sevindim iyileşmene
Aslında şimdi annem de antidepresan kullanıyor gidip vir doktoru ile görüşüp aynısını yapasım var:KK23: Ben kıhlıyodum oda nefes nefese tıslıyor panikatak teşhisi koymuş devlet hastanesi ndeki doktor. Gerçi iyi de geldi ilginç olan. Bide pambık gibi oldu teminatör gibi kadın:confused:

Back
X