Çocuk psikatristi

Ya çok doğru diyorsunuz arkadaşım birsürü para döktü ilaç uyuşturuyor dedi dinlemedim korkuttular beni çünkü şimdi oğlum uyumaları çoğalınca anladım ne demek istediğini çok teşekkürederim inanın bende ilaç pek vermem Ateş'ini bile 38olmadan vermem birsürü okurum ilaçların yan etkisini ama insan çare arıyor

Doktor yazınca napcan bi umut kullandın hangi anne çocuğunun kötülüğünü ister, yan etki olsa çocuk onu da ifade edemeyecek, inşallah verdiğin paraya ve emeğe değecek bir doktor bulursun çünkü iyi bir doktorun fark yaratacağına inanıyorum

Benim oglum da 14 aylik henuz konusamiyor.Cocuk doktoru fiziki bir rahatsizligi yok cocuk psikiyatristine gotur dedi ama ben cok ikilikte kaldim.Psikiyatristler ilac verip yolluyor genelde.14 aylik bebege psikiyatrist ne yapabilir bilmem.pedagog sanki daha mantikli belki konusma egzersizi falan verir.Konuda tecrubesi olan arkadaslar varsa ben de faydalanmak isterim.

Benim oglum da 14 aylik henuz konusamiyor.Cocuk doktoru fiziki bir rahatsizligi yok cocuk psikiyatristine gotur dedi ama ben cok ikilikte kaldim.Psikiyatristler ilac verip yolluyor genelde.14 aylik bebege psikiyatrist ne yapabilir bilmem.pedagog sanki daha mantikli belki konusma egzersizi falan verir.Konuda tecrubesi olan arkadaslar varsa ben de faydalanmak isterim.

14 aylık bebek konuşur mu ki

Doktor yazınca napcan bi umut kullandın hangi anne çocuğunun kötülüğünü ister, yan etki olsa çocuk onu da ifade edemeyecek, inşallah verdiğin paraya ve emeğe değecek bir doktor bulursun çünkü iyi bir doktorun fark yaratacağına inanıyorum
Kesinlikle öyle teşekkürederim

Yani en azindan anne, dede falan gibi hece tekrari yok henuz.

Hee öyle konuşma, bende dedim nasıl konuşacak 14 aylık çocuk, çocuk psikiyatri ne yapacak 14 aylık çocuğa saçma geldi bana, erkenden kreşe verebilirsin tv izliyosa kapatabilirsin

Aslında şimdi annem de antidepresan kullanıyor gidip vir doktoru ile görüşüp aynısını yapasım var:KK23: Ben kıhlıyodum oda nefes nefese tıslıyor panikatak teşhisi koymuş devlet hastanesi ndeki doktor. Gerçi iyi de geldi ilginç olan. Bide pambık gibi oldu teminatör gibi kadın:confused:
Hadi yaa bazen varya bende gidiyim diyorum bendede panik atak var şu çocukta rahat eder benden ben mükemmeliyetçi bi insanım çocuğa biraz zarar veriyo sanırım oda kurtulur ay bayıldım sana ya anneni o an düşünemiyorum tepkisini halen gülesim geliyo

Hiçmi yok çok ilgilenin kitap okuyun her gördüğünü söyleyin psikolog belki size fikri verir ve içiniz rahatlar bende keşke küçükken götürseydim bence her çocuğun sağlıklı olabilmesi için şart ama gel görki çok pahallılar ama bi sorun görüyorsan benim gibi geç kalma sonrası kötü oluyor

yahu bazı çocuklar geç konuşur..hemen ne doktoru..
benim büyük oğlumda çok geç konuştu daha bebe sizinki paniklemeyin..

Hiçmi yok çok ilgilenin kitap okuyun her gördüğünü söyleyin psikolog belki size fikri verir ve içiniz rahatlar bende keşke küçükken götürseydim bence her çocuğun sağlıklı olabilmesi için şart ama gel görki çok pahallılar ama bi sorun görüyorsan benim gibi geç kalma sonrası kötü oluyor
Evet surekli ilgileniyorum,konusuyorum.Tepki veriyor,her seyi anliyor.Tv,tablet zaten asla yok.Cok sukur baska bir problem yok ama sadece anlamsiz sesler cikariyor henuz.Hatta hic susmuyor :KK53:

yahu bazı çocuklar geç konuşur..hemen ne doktoru..
benim büyük oğlumda çok geç konuştu daha bebe sizinki paniklemeyin..
Ay saolun icim rahatliyor boyle ornekler d uyunca.Buyuk oglum 9 aylik konusmustu ayni performansi kucukten de bekledik galiba :)

Evet surekli ilgileniyorum,konusuyorum.Tepki veriyor,her seyi anliyor.Tv,tablet zaten asla yok.Cok sukur baska bir problem yok ama sadece anlamsiz sesler cikariyor henuz.Hatta hic susmuyor :KK53:
Normal ama 2yaşında yapamıyorsa problem bence ama çevrenize bakın eğer geç görüyorsanız dediğim gibi geçkalmayın internetten aylık gelişimine bakın yapabildiklerine

Hadi yaa bazen varya bende gidiyim diyorum bendede panik atak var şu çocukta rahat eder benden ben mükemmeliyetçi bi insanım çocuğa biraz zarar veriyo sanırım oda kurtulur ay bayıldım sana ya anneni o an düşünemiyorum tepkisini halen gülesim geliyo
Çevremde bir çok çocuk var gördüğüm su an birisi en yakın arkadaşımın ergen kızı ve yeni dönem anneler de mükemmeliyet durumu çok fazla ve hepsinin çocuğu belli sorunlar yaşıyor. Gecen16 yaşında kız annesi ni bana bir analiz etti. Diyecektim kızım sen olmuş sun. Bukadar mı nokta atışı olur16 yaşında. Ama zamanla bu durum annesine nefret beslemesine neden olmuş

. Bende de vardı. Gerci benimki daha ana sınıfı güzel cizmedi sil. Hiç elma mavi olurmu. Su çizgi yanlış. Çocuk resmen odev yapmaktan nefret ediyor du. Dedim kızım senin yolun yanlış. Bıraktım ödevi masaya bak bu odevin bana gelip istediğini sor ama pazartesi bitmez ise malesef yıldız alamzsın. Derken birinci ödev saçma sapan yapıldı tepkimi ölçtü. 2. Eh ışte sonra kendisi yaparken başladı ooooo bu güzel olmadı sileyim demeye. Ve artık hafta sonu haricinde ödev yapmak için yakama yapışan bir oğlum var.

Ay saolun icim rahatliyor boyle ornekler d uyunca.Buyuk oglum 9 aylik konusmustu ayni performansi kucukten de bekledik galiba :)

bizde tam tersi.. küçük erken şakıdı halada susmuyor:))
ya cidden 14 ay gayet normal benim büyük oğlan anca anne baba derdi o da 2 yaşına yakındı yani.. ne zaman kreşe başladı o zaman cümle kurmaya başladı hep tek kelimelerdi ondan önce yani 3,5 yaşından önce..
birde ben çalıştırıyordum yani sürekli kelime tekrarı falanda yapıyordum.. tv de açılmıyordu hiç .. bizde panikledik bakmayın şimdi rahat yazdığıma.. doktora götürüp dil bağına bakarmısınız ondan mı konuşamıyor acaba demişliğim vardır yani:KK70:

Çevremde bir çok çocuk var gördüğüm su an birisi en yakın arkadaşımın ergen kızı ve yeni dönem anneler de mükemmeliyet durumu çok fazla ve hepsinin çocuğu belli sorunlar yaşıyor. Gecen16 yaşında kız annesi ni bana bir analiz etti. Diyecektim kızım sen olmuş sun. Bukadar mı nokta atışı olur16 yaşında. Ama zamanla bu durum annesine nefret beslemesine neden olmuş

. Bende de vardı. Gerci benimki daha ana sınıfı güzel cizmedi sil. Hiç elma mavi olurmu. Su çizgi yanlış. Çocuk resmen odev yapmaktan nefret ediyor du. Dedim kızım senin yolun yanlış. Bıraktım ödevi masaya bak bu odevin bana gelip istediğini sor ama pazartesi bitmez ise malesef yıldız alamzsın. Derken birinci ödev saçma sapan yapıldı tepkimi ölçtü. 2. Eh ışte sonra kendisi yaparken başladı ooooo bu güzel olmadı sileyim demeye. Ve artık hafta sonu haricinde ödev yapmak için yakama yapışan bir oğlum var.
Ay ne güzel size evet nefret ettiriyoruz gerçekten.dedimya benmi doktora gitsem neyapsam çok sabırlı olmak lazım :)

bizde tam tersi.. küçük erken şakıdı halada susmuyor:))
ya cidden 14 ay gayet normal benim büyük oğlan anca anne baba derdi o da 2 yaşına yakındı yani.. ne zaman kreşe başladı o zaman cümle kurmaya başladı hep tek kelimelerdi ondan önce yani 3,5 yaşından önce..
birde ben çalıştırıyordum yani sürekli kelime tekrarı falanda yapıyordum.. tv de açılmıyordu hiç .. bizde panikledik bakmayın şimdi rahat yazdığıma.. doktora götürüp dil bağına bakarmısınız ondan mı konuşamıyor acaba demişliğim vardır yani:KK70:

Aynen ben hem kendim baktim diline hem doktora goturdum icim rahat etsin diye :) Bizimki kosup,tirmanmaktan konusmaya firsat bulamiyor sanirim.Allah baska dert vermesin bunlar caresi olan seyler ama insan bi panikliyor yine de...

Arkadaşımın oglu da aynı oda çok kafaya takıyor ama neden çocuk inanılmaz heyecanlı. O yüzden kelimeler hödödö. Gibi çıkıyor. Bigun annesi yine üzgün konusmuyor diye tuvalete sokmuş bu afacanı totosunu yıkıyor çocuk başladı dondu dondu demeye. Ve annesi bunu algılayamadı ben dedim duymadınmı ne dedi. Her su vuruşunda dondu dondu dedi.

Bu arada benimki de 3 yaşında konuştu oyyyu o geç konuşan çok konuşur muhabbeti vallahi doğru. Bir otobüse biniyoruz inerken herkesle ahbap olmuşuz bile. Anne sana bişey soyliycem le başlayan cümle abartısız tam10 dk sürüyor ya.

Aynen ben hem kendim baktim diline hem doktora goturdum icim rahat etsin diye :) Bizimki kosup,tirmanmaktan konusmaya firsat bulamiyor sanirim.Allah baska dert vermesin bunlar caresi olan seyler ama insan bi panikliyor yine de...

oo süper tırmansın dursun:))
fiziki becerilerinde sorun yoksa keyfi gelince konuşur .. ben diyordum eşime cinsiniz tembel ondan konuşmuyor bu çocuk:))

Ay ne güzel size evet nefret ettiriyoruz gerçekten.dedimya benmi doktora gitsem neyapsam çok sabırlı olmak lazım :)
Gerçekten böyle bir durumunuz varsa ve bunu kabul ettiyseniz mutlaka gidin. Arkadaşım da var. Mesela kızı ilk okul da gayet başarılı orta okul vasat lise dökülüyor. Ama her seferinde benim kızım şöyle benin kızım böyle ama çalışmıyor. Vallahi ben o kız kadar ders çalışan ergen görmedim. Kıza gitmiş universite tercih kitabından bölüm seciyor 480 ler falan. Kız demiş ben alamam anne okadar. Başarır sın kızım diyor hala.

Ya dedim sanane lisede de aynı seyi yaptın kızın okuyasi varsa bölümünü de gider seçer.

Kız eczacı olmak istiyor kadın gidip eczacılar a soruyor sizce bu meslek nasıl. Geliyor o meslek iyi değil. Kız hemsirelik diyor gidip hemsireye soruyor. Geliyor kıza o mesleğin şusu var.

Kız geçen dedi. Cikom abla annem benden dahi puanı bekliyor benim etim budum belli eşşek gibi çalışıyorum olan bu.

Ama arkadaşım görmüyor yaptığını bunu niye yapıyorsun diyorum. Yaptım ama niye yaptım diye devam ediyor.

Back
X