• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk sahibi olabilme hakkında

Mantalite bozuk olursa o işlemden sonra biriyle birlikte olmadığını nerden bileceğim der. Konu sahibi raporla falan uğraşmayın derim. Çünkü 33 yaşında bu işlemi yaptınız en fazla bu işlem esnasında bakire olduğunuzun ispatıdır. İspat derdinde olan adam 40 yaşında evlenirseniz ee o 7 sene neler oldu der kurar da kurar. Yumurta dondurma kararınızda haklısınız ama. Bence kesinlikle dondurun.
karından yapılan bir işlem var anladığım kadarıyla. sağlığım açısından bir sorun olmazsa onu yaptırırım diye düşünüyorum.

İsim verilemiyordur diye yazmıyorum ama doktorlara soru sorulabilen ünlü bir site var bilirsiniz, oradan bir doktora sorun kesin bilgi alın bence.

Benim sorum rasgele Sevim Turhan adında bir kadın doğum uzmanına gönderildi, aynı gün ikindi vakti cevapladı doktor. Başka bir sorumu çabuk cevap veriyor diye yine kendisine sordum yine aynı gün içinde cevapladı. Bilgisi, tecrübesi ne düzeyde bilemiyorum ama çabuk cevap vermesi beni rahatlatmıştı o zaman. Ama tabi her doktorun ilgi alanı farklı oluyor, sorunuzu ilgi alanı tüp bebek uygulaması olan bir doktora yöneltmeniz daha doğru olabilir.

eğer tek başınıza cocuk sahibi olmak ve onu yetistirmek istiyorsaniz bakireligin ne önemi var?
gercekten merak ettiğim icin soruyorum.yani böyle biseyi tek basina göze alan biri bakireligi neden sorun etsin ki?
umarım gönlünüzce olur herşey..
konu sahibi tekbaşın açocuk sahibi olmak istemiyor ki, yaşım geçiyor ya ilerde olmazsa diye önlem almak için soruyor okumadan cevap yazmakta yeni moda oldu ..

Hanımlar bir süredir düşündüğüm bir konu var. Onunla ilgili sizlere danışmak istiyorum.Yaşım 32. 33 olmaya da bir şey kalmadı. evlenmedim.evlenmek istedim ama olmuyor, olmadı olur mu olursa da kaç yaşında olur onu da bilmiyorum. Şuan hayatımda kimse yok. evlilik dahilinde çocuk sahibi olmak istiyorum ama evlensem de yaştan dolayı sorun olabilir ilerde. O yüzden yumurta dondurma işlemini düşünüyorum netten de biraz araştırdım ama tam oturmadı kafamda.Eğer karar verirsem bu yaz yaptırmak istiyorum. 35 yaşından önce yapılması daha uygunmuş.Yumurta dondurma işlemi bakirelere yapılabiliyor mu? Bunun tam cevabını alamadım? ve sizce böyle bir işlem yaptırmalı mıyım?Siz olsanız ne yapardınız? (Nolur konum taşınmasın bu da benim derdim.)
Yumurta toplama işlemi alttan yapılıyor

İsim verilemiyordur diye yazmıyorum ama doktorlara soru sorulabilen ünlü bir site var bilirsiniz, oradan bir doktora sorun kesin bilgi alın bence.

Benim sorum rasgele Sevim Turhan adında bir kadın doğum uzmanına gönderildi, aynı gün ikindi vakti cevapladı doktor. Başka bir sorumu çabuk cevap veriyor diye yine kendisine sordum yine aynı gün içinde cevapladı. Bilgisi, tecrübesi ne düzeyde bilemiyorum ama çabuk cevap vermesi beni rahatlatmıştı o zaman. Ama tabi her doktorun ilgi alanı farklı oluyor, sorunuzu ilgi alanı tüp bebek uygulaması olan bir doktora yöneltmeniz daha doğru olabilir.
sorayım. ama burada bayanların tecrübelerini yorumlarını okumak da insanı iyi bir şekilde yönlendiriyor.çözüm merkezi gibi kendileri :) sağ olsunlar.

konu sahibi tekbaşın açocuk sahibi olmak istemiyor ki, yaşım geçiyor ya ilerde olmazsa diye önlem almak için soruyor okumadan cevap yazmakta yeni moda oldu ..
konu sahibi zaten bana gayet güzel bir sekilde cevap verdi.bende özür diler niteliginde ona cevap verdim.basklarinin yorumlarindan sürekli polemik olusturmakta yeni moda oldu galiba.yada hep mi vardi ben yeni oldugumdan bilemiyorum.
iyi günler dilerim kimsenin yorumundan tartisma konusu cikarip kalp kirmak tarzim degil..

Son düzenleme:
karından da toplama yöntemi olduğunu okudum. başka sağlık sitelerinde. yanlış bir bilgi mi acaba?
Ben tüp bebek yaptırdım alttan yaptılar işlemi. Belki bekarlar için karından yapılan işlem vardır. Fsh ve amh hormonlarını ölçüt canım hormonların iyiyse belki gerek kalmaz yumurta dondurma işlemine.

Back
X