arkadaşlar merhaba.benim eşimde kromozom translokasyonu var ve bu sorun hakkında bilgi sahibi olanlar çocuk sahibi olmanın diğer hastalara göre nekadar zor olduğunu bilirler.ilk tüp bebek tedavimde transfere bile gidemedim çünkü genetik açıdan sağlıklı bir embriyo bulamadık.ikincide 1 tane sağlıklı embriyo bulduk oda tutmadı.üçüncü tedavimde yine 5 embriyom içerisinden sağlıklı embriyo bulunamadığı için trasferimiz iptal oldu.4. ve son tedavimde ise 2 sağlıklı embriyo oldu ve bugün sonucumu aldım sonuç pozitif yüce rabbimin izniyle. asıl söylemek istediğim bukadar zorluktan sonra pozitif sonucun nasıl olduğu.rabbimin ayetlerinden daha etkili bir ilaç yok gerçekten.41 adet yasin okuduk eşimle,hergün okumak süretiyle 41 adet meryem suresi.3 cuma arka arkaya sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfası 21 defa , 4444 tefriciye ve bol bol dua ettik eşimle ve tüm dostlarmla.ama bu sureleri imkanınız varsa kendiniz okuyun.birde ballı çörekotu karışımını yedim.sabahtan beri mutluluktan ağlıyoruz eşimle.rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Allaha emanet olun sevgiler...
Son düzenleme: