• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk sahibi olmak isteyen herkes bu topiği okusun

hituci

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.932
31
683
Samsun
arkadaşlar merhaba.benim eşimde kromozom translokasyonu var ve bu sorun hakkında bilgi sahibi olanlar çocuk sahibi olmanın diğer hastalara göre nekadar zor olduğunu bilirler.ilk tüp bebek tedavimde transfere bile gidemedim çünkü genetik açıdan sağlıklı bir embriyo bulamadık.ikincide 1 tane sağlıklı embriyo bulduk oda tutmadı.üçüncü tedavimde yine 5 embriyom içerisinden sağlıklı embriyo bulunamadığı için trasferimiz iptal oldu.4. ve son tedavimde ise 2 sağlıklı embriyo oldu ve bugün sonucumu aldım sonuç pozitif yüce rabbimin izniyle. asıl söylemek istediğim bukadar zorluktan sonra pozitif sonucun nasıl olduğu.rabbimin ayetlerinden daha etkili bir ilaç yok gerçekten.41 adet yasin okuduk eşimle,hergün okumak süretiyle 41 adet meryem suresi.3 cuma arka arkaya sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfası 21 defa , 4444 tefriciye ve bol bol dua ettik eşimle ve tüm dostlarmla.ama bu sureleri imkanınız varsa kendiniz okuyun.birde ballı çörekotu karışımını yedim.sabahtan beri mutluluktan ağlıyoruz eşimle.rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Allaha emanet olun sevgiler...

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş.
darısı da bizlerin başına bizede dua et..

Amın canım allah bızım gıbı ısteyen herkese nasıp etsın ınŞallah
okuduĞun yasın -ı Şerıflerı tefrıcıyelerı de kabul etsın tatlım

allah tamamınna erdirsin hituci
inan çok çok sevindim burda hamile haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum hele senin gibi bir çok denemeden ve uğraşıdan sonra olunca bizlere de çok umut oluyor ben de çok uğraştım son denememdeki bebeğimi 8 haftalıkken kalp atımı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım 6 gün önce
allahım hayırlı ve sağlıklısıyla doğum yapmanı ve ailecek mutlu olmanızı nasip etsin

canım cok sevındım ınsallah hıcbır sorun cıkmadan sonuna kadar saglıklı gıdersın bı de bısey sormak ıstıyorum sızın hangısı translakasyon

Hayırlı olsun canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.Sağ salim kucağına gelsinler..

tebrikler bogazim dugumlendi resmen cok sevindi adiniza
saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah

hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çok teşekkür ederim herkese iyi dilekleriniz ve dualarınız için.RAbbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşaallah.
hangi kromozomlarda diye soran arkadaşlar var bizimki 13.14. kromozom translokasyonu.
bugün pozitif sonucumu aldım ama endişeler bitmiyo.inşaallah bi aksilik çıkmazda Allahın izniyle sağlıkla ve hayırlısıyla kucağıma alırım.Allaha emanet olun sevgiler...

Hayırlı olsun tebrikler canım.
Darısı hayırlısıyla başımıza
Allahım sağlıkla eline versin.

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Gözünüz aydin. Dilerim saglikla ve mutlulukla kucagina alirsin. Simdiden sonra da endiselerinin bebegini etkilemesine izin verme...
Cok saglikli ve mutlu bir bebegin olsun

Hayırlı olsun arkadaşım.Hep pozitif düşün sonuçta iyi olsun.Allah tamamına erdirsin.Bebişinle birlikte ailece sağlıklı ve mutlu günler.

Çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Seni eyetkineri zümmini gördükçe umutlarım artıyor. ınşallah darısı başımıza. Allah nazarlardan saklasın:nazar:

canım tebrik ederim bende dün gece yaptım test ama çıkmadı belkide zamanı vardır canım neyse allah tamamına erdirsin canım inşallah

Back
X